reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Beti internet to okno na świat, haha
AnniaTess dobrze, ze Hani zdrowa , spróbuj może imbiru, bardzo pomaga w przeziębieniu,
możesz po kilka plasterków dodawać do herbaty , kilka takich herbat w ciągu dni i powinno pomóc,

reklama
Beti czytaj książki ;) mogę ci coś polecić. Jaki gatunek lubisz?
dbdg jak dla ciebie 36E to sa mini cyce to chyba pomylislas rozmiary. Bo ja mam 75 E/F I dla mnie to balony

Ostatnia edycja:
O to tak jak u mnie, rozmiar ten sam, 65E :crazy: ale przynajmniej są jakby pełniejsze...

I to są mikrusy dla ciebie? I jeszcze silikony chcesz? O mamo.. Przy twojej wadze to już chyba rozmiar aż za nadto idealny :-D i bez stanika spokojnie możesz śmigać skoro Jeszcze pełniejsze ci się zrobiły ;-)

infekcji nie ma ale raczej już mnie nie wypuszczą do porodu najlepsza opcja 3 miesiące :( mam tylko nadzieję ze moje szkraby nie zechcą przyjść wcześniej na świat :szok:
Beti oby czas szybko zlecial i dzieciaczki przyszly na swiat zdrowe :-)

Jak zaszłam w ciążę to sobie pomyślałam, że cycki mi na trochę urosną i będę dumnie bez stanika chodzić latem, a póki różnica jest, ale niewielka... :-) Staniki noszę te same... Pozostanie tylko silikon... :wściekła/y:
ja nawet nie chce myslec o swoich, urosly 7cm w obwodzie teraz to chyba mam 75E? juz sama nie wiem....

laseczki jak u was z wagą? ja jestem +4 kg, 71 nie całe waże ale brzuch mam ogromny jakbym miała rodzić za 2 tygodnie ... i ciężko mi się oddycha a nawet siedzi bez rozkroku.
+5 kg ale brzuch juz duzy.....:baffled:

Kreweta! Jak będziesz w Gdańsku i się na kawie nie spotkamy to się sfo****ę na zawsze! :D Daj znać na pw :D
jadę do ośrodka Portus w Stogach, znasz może? hehe nie wiem czy mnie M wypusci bo z dwójką dzieci to nie będzie chciał zostać sam , chyba ze bedzie w miarę pogoda i gdzies tam w okolicy sie umówimy :tak: albo na plazy :tak:

krewetka podziwiam cię , ze masz siłe jechac nad morze, mnie ta odległość dojazdu przeraża,
my zrezygnowaliśmy w tym roku, może nad Solinę pojedziemy bo jest bliżej

licze ze nie będzie tak źle, jedziemy na noc, może prześpimy sie w Krakowie, bo zabieramy z Krakowa mojego tatę i bratanice. Myślę ze to ostatni dzwonek bo w przyszlym roku na pewno nie będzie mi się chciało z takim malcem jechac tak daleko....Ja tez myślałam o Solinie ale M kręcił nosem ze za blisko:eek:

Beti czytaj książki ;) mogę ci coś polecić. Jaki gatunek lubisz?
dbdg jak dla ciebie 36E to sa mini cyce to chyba pomylislas rozmiary. Bo ja mam 75 E/F I dla mnie to balony

Wbrew pozorom 65e to mikruski, prawie płaskie [emoji22] to gdzieś mniej wiecej jak 70b- rodzynki hehehe [emoji24]

reklama
Czesc :)
Beti zdrowka dla Was
AniaTess imbir jak najbardzij, mi Kate polecala i bylo lepej, moze nie wyzdrowialam, ale bylo lepiej :)
Ja przytylam 4kg ale ja juz z duza waga startowalam a jestem dosc niska 158cm wiec oby jak najmniej mi przybylo...

U nas dzis 16-17 st wiec cieplo :)

Do góry