reklama
O to tak jak u mnie, rozmiar ten sam, 65E ale przynajmniej są jakby pełniejsze...
Nie sorry u mnie z B na D
malinka89
Fanka BB :)
O to tak jak u mnie, rozmiar ten sam, 65E ale przynajmniej są jakby pełniejsze...
I to są mikrusy dla ciebie? I jeszcze silikony chcesz? O mamo.. Przy twojej wadze to już chyba rozmiar aż za nadto idealny i bez stanika spokojnie możesz śmigać skoro Jeszcze pełniejsze ci się zrobiły ;-)
waniliowe.love
dbdg ja jak bym miala na stale 65E to rozwazalabym operacje zmniejszenia a nie sylikonow
Beti oby czas szybko zlecial i dzieciaczki przyszly na swiat zdrowe :-)infekcji nie ma ale raczej już mnie nie wypuszczą do porodu najlepsza opcja 3 miesiące mam tylko nadzieję ze moje szkraby nie zechcą przyjść wcześniej na świat
ja nawet nie chce myslec o swoich, urosly 7cm w obwodzie teraz to chyba mam 75E? juz sama nie wiem....Jak zaszłam w ciążę to sobie pomyślałam, że cycki mi na trochę urosną i będę dumnie bez stanika chodzić latem, a póki różnica jest, ale niewielka... :-) Staniki noszę te same... Pozostanie tylko silikon...
+5 kg ale brzuch juz duzy.....laseczki jak u was z wagą? ja jestem +4 kg, 71 nie całe waże ale brzuch mam ogromny jakbym miała rodzić za 2 tygodnie ... i ciężko mi się oddycha a nawet siedzi bez rozkroku.
jadę do ośrodka Portus w Stogach, znasz może? hehe nie wiem czy mnie M wypusci bo z dwójką dzieci to nie będzie chciał zostać sam , chyba ze bedzie w miarę pogoda i gdzies tam w okolicy sie umówimy albo na plazyKreweta! Jak będziesz w Gdańsku i się na kawie nie spotkamy to się sfo****ę na zawsze! Daj znać na pw
krewetka podziwiam cię , ze masz siłe jechac nad morze, mnie ta odległość dojazdu przeraża,
my zrezygnowaliśmy w tym roku, może nad Solinę pojedziemy bo jest bliżej
licze ze nie będzie tak źle, jedziemy na noc, może prześpimy sie w Krakowie, bo zabieramy z Krakowa mojego tatę i bratanice. Myślę ze to ostatni dzwonek bo w przyszlym roku na pewno nie będzie mi się chciało z takim malcem jechac tak daleko....Ja tez myślałam o Solinie ale M kręcił nosem ze za blisko
Nie sorry u mnie z B na D
Ooops, smuteczek! [emoji5]️
Beti czytaj książki mogę ci coś polecić. Jaki gatunek lubisz?
dbdg jak dla ciebie 36E to sa mini cyce to chyba pomylislas rozmiary. Bo ja mam 75 E/F I dla mnie to balony
Wbrew pozorom 65e to mikruski, prawie płaskie [emoji22] to gdzieś mniej wiecej jak 70b- rodzynki hehehe [emoji24]
reklama
maran-atha
Czesc
Beti zdrowka dla Was
AniaTess imbir jak najbardzij, mi Kate polecala i bylo lepej, moze nie wyzdrowialam, ale bylo lepiej
Ja przytylam 4kg ale ja juz z duza waga startowalam a jestem dosc niska 158cm wiec oby jak najmniej mi przybylo...
U nas dzis 16-17 st wiec cieplo
Beti zdrowka dla Was
AniaTess imbir jak najbardzij, mi Kate polecala i bylo lepej, moze nie wyzdrowialam, ale bylo lepiej
Ja przytylam 4kg ale ja juz z duza waga startowalam a jestem dosc niska 158cm wiec oby jak najmniej mi przybylo...
U nas dzis 16-17 st wiec cieplo
Podziel się: