reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dzień dobry!

Ja miałam koszmarną noc :( prawie nie spałam przez kaszel... martwię się o Karola czy mu takie ataki kaszlu nie zaszkodzą?
Hania już się lepiej czuje ale też kaszle jeszcze i ma katar. Zaraz M. z Nią jedzie na kontrolę, ciekawa jestem co lekarka powie.
W Wawie upał. U nas w mieszkaniu jeszcze znośnie ale za parę h będę musiała spuścić rolety antywłamaniowe żeby nas przed słońcem ochronić :/

Kurde jeszcze nie chodziłam w ciąży latem, przynajmniej nie z takim brzuchem i juz czuję, że lekko nie będzie :-( moż się narazę ale chyba bym chciała, żeby było zimne lato.

Ja już to przeszłam. KOSZMAR! Hania jest z 18 września wiec końcówka ciąży to był istny horror ;) Też trzymam kciuki za zimne lato, mimo, że mamy plany wakacyjne ;)

Kate.. ale zazdroszczę Twoim dzieciom :p sama bym się tak pomoczyła w basenie :)

reklama
Tez mnie troche przeraza mysl o lecie z ogromnym brzuchem :)
Kurujcie sie dziewczyny :) Kamilove jak teraz z twoja goraczka? :)
dbdg jak po wizycie? :) masz juz jakies zdjecie? :)
Ja wlasnie zrobilam rowno 30 buchtow :D czekam, az pod rosna i stawiam na pare :D
Wogole musze sie wam pochwalic, wczoraj nauczycielka mi powiedziala, ze przez to, ze mam takie wyniki a nie inne w szkole to mam dwie mozliwosci do wybou:
a. nie podchodze do egzaminow i automatycznie ide na poziom wyzszy
b. albo podchodze do egzaminow i dostaje dodatkowe zadania i jak dobrze zdam to przeskakuje 2 poziom i od razu ide na 3 :)

Ja wybieram opcje durga :) bo nawet jak mi nie pojda te dodatkowe to mi to nic nie zaszkodzi a jakbym nie sprobowala to potem pewnie bede zalowac :) a tak musze zaczac dopiero od lutego, bo kolejny etap zaczyna sie od wrzesnia tylko, ze jak termin zaraz na 1 pazdziernika to bym musiala powtarzac rok, bo za duzo bym oposcila przez porod a tak sobie zalatwilam i od lutego moge zaczac na spokojnie :)

Kurcze, siedzę i czekam na to usg i szlag mnie zaraz trafi, bo już ponad godzinę spóźnienia... Ale, przed chwilą wyszła dziewczyna z płaczem, rzuciła kartkę mamie i chłopakowi i uciekła, jejku jak mi jej żal, pewnie maluszek na coś chory... ;(

o nie, ja chce prawdziwe lato, zwłaszcza 9-20 lipiec nad morze jedziemy, nie chce żeby lalo:no:

no dobra to niech będzie ciepło pomiędzy 9 a 20 :p
ale w Warszawie nie musi być ;-)

Oświadczam po badaniu, że serce mam zdrowe i to raczej nie ono jest przyczyną dodatkowych skurczów :-D
10.06. mają mi założyć holter na 24h i zobaczymy co wtedy.

czesc Babeczki
ja znowu zaganiana... wiec doczytalam by byc na bieząco i tyle...
u nas pogoda jesienna wiec zazdroszcze Wam ciepelka bo chcialabym tak ok 20st nie musi byc wiecej, ale jak by chodzic wreszcie bez kutki czy grubego polara...
natchnełyscie mnie wczoraj watkiem o gotowaniu wiec ja dzis robie bigos z młodej kapusty i pieke ciasto podobne do dreamgirl tyle, ze w innych proporcjach i z barówkami i malinami ;)
mysle o Was i zagladam cały czas z aplikacji :)

Beti o Tobie zwłaszcza mysle i o Madziuli... Trzymam za Was i Maluszki mocno kciuki &&&&

wszystkich serdecznie pozdrawiam :*

No to się pochwalę - dzisiaj uszyte spodenki :)
DSC_0314m.jpg

Załączniki

• DSC_0314m.jpg
    DSC_0314m.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
no to ja też się pochwalę :-) przyszedł wynik ujemny!!!!!! :-):-):-):-) tylko nie do końca wiem co to dla mnie oznacza :szok: jutro na wizycie spytam :-) ale chociaż tyle dobrego :)

Do góry