reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hejka :)
Buba słodziutkie króliczki :) Ja się w piątek dowiedziałam od G że będziemy mieć rybki.... jego kolega wyjeżdzą i chce się pozbyc akwarium z całą zawartoscia...

Wczoraj wieczorem mój sąsiad zaczął strzelac petardami takimi dość głosnymi, trochę się wystraszyłam bo miałam wrażenie że coś koło domu mi wybuchło, zerwałąm się szybko z łóżka i chyba cos naciągłam w brzuchu bo teraz mnie boli :( A tak poza tym to od soboty trochę wystraszona jestem bo moja malizna coś mało się wierci, mam nadzieję ze obrócił się do kręgosłupa i tam kopie. Od rana pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke...

Miłego dnia mamusie :)

reklama
Wczoraj jak tak na kolejnej stacji okupowałam łazienkę to przypomniało mi się, że jadłam sos borowikowy... no i do 4 rano tułałam się po szpitalach, żeby ustalić czy przypadkiem nie będę zaraz miała marskości wątroby bo nażarłam się np muchomora! Nie cierpię się za swoją własną głupotę!

Miłego dnia życzę a ja spróbuję jeszcze pospać!

Hejka :)

Jestem na badaniu obciążenia glukoza. Dziewczyny cytryna ratuje życie ;)))) serio, w poprzedniej ciąży nie wiedziałam o tym myku i zle wspominam wypicie tej glukozy , a teraz wcisnelam sobie cytryne j naprawdę było ok :)

Dolga zrobiłam te placuszki i wyszły przepyszne:))) dzięki za przepis.

Co do twardnienia brzucha to mi też twardnieje czasem. .. i wystraszylyscie mnie ; ( mam nadzieje ze są to po prostu te skurcze BH. Na szczęście w środę mam wizytę to zobaczymy co j jak.

Blair zazdroszczę wyjazdu w góry ;))) ja bardzo lubię i staramy się raz w roku pojechać ale teraz to dla nas bez sensu bo i daleko i byśmy sobie nie polazili, ale na następny rok planujemy ;)))
W które góry ruszasz? ?

aaa buba! takie Tofiki jak mój ♥

Załączniki

• 1433139542989.jpg
    1433139542989.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 62
Hej

Dolga sa rozne te kalendarze chiskie z tego co akatsuki zapodawala wychodzi ze powinnam miec corke syna i teraz corke, wiec srednio sie sprawdzilo ;) z innego wychodzi znowu, ze 2 corki i ostatni chlopak, ale tez sie nie sprawdzilo te kalendarze to lipa moze tylko na chinki dziala... u nas mama miala syna corke i 2 synow jeszcze wiec chyba ona chlopcow wykorzystala i dla mnie dziewczynki zostaly ;) a tak na serio to myslalam, ze mozna wplynac na plec dieta suplementami itp. ale widze, ze sie poprostu tego zaplanowac nie da i trzeba sie cieszyc cudem jakim jest dziecko niezaleznie od plci...

Nie tylko na chinki :p u mnie kalendarz się sprawdził :-D

Ale racja, trzeba się cieszyć z cudu jakim jest Dziecko :-)

laseczki dzięki za lajki ;) ja właśnie skończyłam dzisiejsze szycie i kapie Larinke.
co do płci jestem nemo totalne nie mam zielonego pojęcia co będzie ... W pierwszej ciąży czułam że chłopiec a wyszła Lari a teraz sama nie wiem co ... wiem że z Larcia czułam się inaczej. Wogole to ja jedna z ostatnich jestem chyba bez bladego pojęcia nt płci :p
a wy co obstawiacie????

kitek haha dziewczyno ty nie wiesz ile ukrytych pokładów energii dziecko potrafi wykrzesać z rodzica ;) dasz radę. Ja np jestem ta nie poważna: fantasy, rpg, gry na kompie i anime... a już drugie dziecko będę miała i chyba w miarę mi idzie bycie mamą dla córki. Więc nie bój nic. ogarniesz temat.

dbdg a ty wróciłas do tego ... pana?

Akatsuki ja myślę że dziewuszka kolejna :-D

Dbdg no właśnie, zeszliscie się?

Sysisia - super podejście, gratuluję tak trzymać i popieram, nie krytykować że coś nie tak zrobione choć wiem że łatwo nie jest ;)

Pewnie glutaminuan...oj nie zazdroszczę, zdrówka kochana! My w środę lecimy na mazury :)

Witam poniedziałkowo,

Zjechaliśmy do waw. A tu sajgon bo przekuwali się ścianą do drugiej części i wszystko pokurzone.... Jeszcze mija ukochana Tatianka nie odbiera więc zostaję na dziś ze sprzątaniem sama :( biorę się zaraz za tarasy. Z newsów R pojechał na targ po preparat na mszyce i wrócił z....Zobacz załącznik 692051

Powiększa nam się zwierzyniec ;)

Miłego dzionka!

Aaaaa cudeńka :-D jakie śliczne :-) ja bym chciała bardzo psiaka kupić jak już się wprowadzimy ale nie wiem czy finansowo dam radę bo drogawe są te które bym chciała... Najwyżej może pomyślę o innej rasie, zobaczymy :-) gady w domu będą bo mój ma więc i dla mnie pupilek by się przydał :-)

Dzisiaj moja córcia coś mało aktywna, wczoraj dała popis kopniakami a teraz cisza..

Miłego dzionka dziewczynki! Śliczna pogoda dziś się zapowiada :-D

kasik a dokladnie co z ta cytryna, bo ja w sumie nie wiem i jak wypilam tą glukoze to normalnie wstac nie moglam tak sie zle czulam :/

Buba haha patrze ze zwierzyniec niezły macie, coraz to nowsze pupile dochodzą ;)

malinka mi w poprzedniej tez sie sprawdzil, a teraz nie tzn ze nie do konca sprawnie on działa :D

Dzień dobry :-)

Widzę, że o pupilach piszemy. Ja mam dwa małe kotki, które mój Ł znalazł na śmietniku w wielką sobotę. To Delicja i Biszkopt. Chciałabym jeszcze bardzo perskiego kota i liczę, ze w wakacje jakiegoś kociaka sobie zakupie, ale zobaczymy :)

Kasik,

No to oby wyniki glukozy były ok &&&&

Doris,

To miałaś przygodę. Współczuję bardzo :(

Buba, Akatsuki

Śliczne króliki <3 kiedyś też miałam kroliczkę Nelkę, ale jednak wolę psy i koty :)

Ja po południu idę do dzieciaków, a teraz pakowania część dalsza ;)

Miłego dnia!!

Akatsuki mój synuś się nie wierci podczas baraszkowania na szczęście :D

Kamila materac niby ok ,ale nie doczytałam na aukcji czy ma atest na grykę właśnie.

Buba jakie słodkie dzieci dwa :) Przecudne

Doris na szczęście wszystko okey ufff ty nie strasz

Ja od rana coś mam nerwa i furcze do wszystkich ehhh,wogle jaka ja beksa się zrobiłam,masakra.Wczoraj w kościele ksiądz tak ładnie kazanie powiedział,o miłości,o rodzinie i jeszcze 2 dzieci było chrzczonych i co i ja siedziałam w ławce i łzy wycierałam nooo się wzruszyłam że ta miłość,że te dzieci,że moje tak kocham,że wogle dziekuje Bogu że mam taka cudowną zdrową rodzinkę

Dziś jade do firmy swojej w odwiedziny i zawieść L4 i już się doczekać nie moge ,jak ja za nimi tęsknie,jak ja lubie swoją prace masakra jakaś ehh choć na chwilę dziś do nich zawitam,ale to dopiero o 18

A jeśli mowa o zwierzakach to moje Panny w SPA :)

Załączniki

• 11264881_476460915848404_3928533670197085544_n.jpg
    11264881_476460915848404_3928533670197085544_n.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 11351339_476462892514873_7194389967645487509_n.jpg
    11351339_476462892514873_7194389967645487509_n.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Dolga wzięłam sobie cytryne , przekroilam ja sobie tylko s domu na pół i jak babka mi przygotowała ta glukozę do wypicia to wcisnelam połowę i naprawdę było o niebo lepsze ;)))

Kamilove a dzięki dzięki :) kiedy leci cie na wakacje ?

reklama
Akatsuki ja obstawiam że będą klejnociki. ;) odezwij się po wizycie, mam już neta to będę zaglądać.
A co do kopniaczków podczas seksu to na szczęście nie doświadczyłam ale pare razy zdarzyło się, jak już na 'coś' się zbierało i trzeba było zrobić przerwę. jakoś nie mogłam się przemóc jak dziecię o sobie przypominało :p

Buba jakie cudeńka :D proponuję pomyśleć o kastracji jeśli nie chcesz mieć ich zbyt dużo ;)

Ja dalej chora od czwartku ale już jest lepiej. Został tylko katar. W sobote byłam na ostatnim zjeździe w szkole. Mam już wszystko zaliczone, została tylko obrona :D dziś aktywny dzień bo zaraz lecę do pracy, po pracy na spotkanie klasowe z technikum i o 22 po kuzynkę na lotnisko. Ogólnie czerwiec zapowiada się ciekawie bo będę miała pełno gości. Super bo nie bezpośrednio u mnie tylko u rodziny w moim mieście więc same przyjemności będą :)
Jedyne co jest niefajne to myślałam, że popracuję do końca czerwca i będę miała labe ale zapowiada się na to, że będę pracować do końca lipca. Nie będzie nikogo na moje zastępstwo wcześniej :( jakoś będę musiała dać radę chociaż mam obawy. Wydaje mi się, że zaczęłam intensywniej rosnąć no a za miesiąc to będzie już 3 trymestr (za 20 dni aplikacja pokazuje mi studniówkę ;)) Jeśli będę się kiepsko czuła to pójdę na l4 i nie będę się na nic oglądać ale szczerze powiedziawszy wolałabym się dobrze czuć :) oby lato nie było zbyt gorące.

Miłego dnia Mamuśki :D

Do góry