reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hejka :)
Buba słodziutkie króliczki :) Ja się w piątek dowiedziałam od G że będziemy mieć rybki.... jego kolega wyjeżdzą i chce się pozbyc akwarium z całą zawartoscia...

Wczoraj wieczorem mój sąsiad zaczął strzelac petardami takimi dość głosnymi, trochę się wystraszyłam bo miałam wrażenie że coś koło domu mi wybuchło, zerwałąm się szybko z łóżka i chyba cos naciągłam w brzuchu bo teraz mnie boli :( A tak poza tym to od soboty trochę wystraszona jestem bo moja malizna coś mało się wierci, mam nadzieję ze obrócił się do kręgosłupa i tam kopie. Od rana pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke...

Miłego dnia mamusie :)

reklama
Wczoraj jak tak na kolejnej stacji okupowałam łazienkę to przypomniało mi się, że jadłam sos borowikowy... no i do 4 rano tułałam się po szpitalach, żeby ustalić czy przypadkiem nie będę zaraz miała marskości wątroby bo nażarłam się np muchomora! Nie cierpię się za swoją własną głupotę!

Miłego dnia życzę a ja spróbuję jeszcze pospać!

Hejka :)

Jestem na badaniu obciążenia glukoza. Dziewczyny cytryna ratuje życie ;)))) serio, w poprzedniej ciąży nie wiedziałam o tym myku i zle wspominam wypicie tej glukozy , a teraz wcisnelam sobie cytryne j naprawdę było ok :)

Dolga zrobiłam te placuszki i wyszły przepyszne:))) dzięki za przepis.

Co do twardnienia brzucha to mi też twardnieje czasem. .. i wystraszylyscie mnie ; ( mam nadzieje ze są to po prostu te skurcze BH. Na szczęście w środę mam wizytę to zobaczymy co j jak.

Blair zazdroszczę wyjazdu w góry ;))) ja bardzo lubię i staramy się raz w roku pojechać ale teraz to dla nas bez sensu bo i daleko i byśmy sobie nie polazili, ale na następny rok planujemy ;)))
W które góry ruszasz? ?

aaa buba! takie Tofiki jak mój ♥

Załączniki

• 1433139542989.jpg
    1433139542989.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 61
Hej

Dolga sa rozne te kalendarze chiskie z tego co akatsuki zapodawala wychodzi ze powinnam miec corke syna i teraz corke, wiec srednio sie sprawdzilo ;) z innego wychodzi znowu, ze 2 corki i ostatni chlopak, ale tez sie nie sprawdzilo te kalendarze to lipa moze tylko na chinki dziala... u nas mama miala syna corke i 2 synow jeszcze wiec chyba ona chlopcow wykorzystala i dla mnie dziewczynki zostaly ;) a tak na serio to myslalam, ze mozna wplynac na plec dieta suplementami itp. ale widze, ze sie poprostu tego zaplanowac nie da i trzeba sie cieszyc cudem jakim jest dziecko niezaleznie od plci...

Nie tylko na chinki :p u mnie kalendarz się sprawdził :-D

Ale racja, trzeba się cieszyć z cudu jakim jest Dziecko :-)

laseczki dzięki za lajki ;) ja właśnie skończyłam dzisiejsze szycie i kapie Larinke.
co do płci jestem nemo totalne nie mam zielonego pojęcia co będzie ... W pierwszej ciąży czułam że chłopiec a wyszła Lari a teraz sama nie wiem co ... wiem że z Larcia czułam się inaczej. Wogole to ja jedna z ostatnich jestem chyba bez bladego pojęcia nt płci :p
a wy co obstawiacie????

kitek haha dziewczyno ty nie wiesz ile ukrytych pokładów energii dziecko potrafi wykrzesać z rodzica ;) dasz radę. Ja np jestem ta nie poważna: fantasy, rpg, gry na kompie i anime... a już drugie dziecko będę miała i chyba w miarę mi idzie bycie mamą dla córki. Więc nie bój nic. ogarniesz temat.

dbdg a ty wróciłas do tego ... pana?

Akatsuki ja myślę że dziewuszka kolejna :-D

Dbdg no właśnie, zeszliscie się?

Sysisia - super podejście, gratuluję tak trzymać i popieram, nie krytykować że coś nie tak zrobione choć wiem że łatwo nie jest ;)

Pewnie glutaminuan...oj nie zazdroszczę, zdrówka kochana! My w środę lecimy na mazury :)

Witam poniedziałkowo,

Zjechaliśmy do waw. A tu sajgon bo przekuwali się ścianą do drugiej części i wszystko pokurzone.... Jeszcze mija ukochana Tatianka nie odbiera więc zostaję na dziś ze sprzątaniem sama :( biorę się zaraz za tarasy. Z newsów R pojechał na targ po preparat na mszyce i wrócił z....Zobacz załącznik 692051

Powiększa nam się zwierzyniec ;)

Miłego dzionka!

Aaaaa cudeńka :-D jakie śliczne :-) ja bym chciała bardzo psiaka kupić jak już się wprowadzimy ale nie wiem czy finansowo dam radę bo drogawe są te które bym chciała... Najwyżej może pomyślę o innej rasie, zobaczymy :-) gady w domu będą bo mój ma więc i dla mnie pupilek by się przydał :-)

Dzisiaj moja córcia coś mało aktywna, wczoraj dała popis kopniakami a teraz cisza..

Miłego dzionka dziewczynki! Śliczna pogoda dziś się zapowiada :-D

kasik a dokladnie co z ta cytryna, bo ja w sumie nie wiem i jak wypilam tą glukoze to normalnie wstac nie moglam tak sie zle czulam :/

Buba haha patrze ze zwierzyniec niezły macie, coraz to nowsze pupile dochodzą ;)

malinka mi w poprzedniej tez sie sprawdzil, a teraz nie tzn ze nie do konca sprawnie on działa :D

Dzień dobry :-)

Widzę, że o pupilach piszemy. Ja mam dwa małe kotki, które mój Ł znalazł na śmietniku w wielką sobotę. To Delicja i Biszkopt. Chciałabym jeszcze bardzo perskiego kota i liczę, ze w wakacje jakiegoś kociaka sobie zakupie, ale zobaczymy :)

Kasik,

No to oby wyniki glukozy były ok &&&&

Doris,

To miałaś przygodę. Współczuję bardzo :(

Buba, Akatsuki

Śliczne króliki <3 kiedyś też miałam kroliczkę Nelkę, ale jednak wolę psy i koty :)

Ja po południu idę do dzieciaków, a teraz pakowania część dalsza ;)

Miłego dnia!!

Akatsuki mój synuś się nie wierci podczas baraszkowania na szczęście :D

Kamila materac niby ok ,ale nie doczytałam na aukcji czy ma atest na grykę właśnie.

Buba jakie słodkie dzieci dwa :) Przecudne

Doris na szczęście wszystko okey ufff ty nie strasz

Ja od rana coś mam nerwa i furcze do wszystkich ehhh,wogle jaka ja beksa się zrobiłam,masakra.Wczoraj w kościele ksiądz tak ładnie kazanie powiedział,o miłości,o rodzinie i jeszcze 2 dzieci było chrzczonych i co i ja siedziałam w ławce i łzy wycierałam nooo się wzruszyłam że ta miłość,że te dzieci,że moje tak kocham,że wogle dziekuje Bogu że mam taka cudowną zdrową rodzinkę

Dziś jade do firmy swojej w odwiedziny i zawieść L4 i już się doczekać nie moge ,jak ja za nimi tęsknie,jak ja lubie swoją prace masakra jakaś ehh choć na chwilę dziś do nich zawitam,ale to dopiero o 18

A jeśli mowa o zwierzakach to moje Panny w SPA :)

Załączniki

• 11264881_476460915848404_3928533670197085544_n.jpg
    11264881_476460915848404_3928533670197085544_n.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 60
  • 11351339_476462892514873_7194389967645487509_n.jpg
    11351339_476462892514873_7194389967645487509_n.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Dolga wzięłam sobie cytryne , przekroilam ja sobie tylko s domu na pół i jak babka mi przygotowała ta glukozę do wypicia to wcisnelam połowę i naprawdę było o niebo lepsze ;)))

Kamilove a dzięki dzięki :) kiedy leci cie na wakacje ?

reklama
Akatsuki ja obstawiam że będą klejnociki. ;) odezwij się po wizycie, mam już neta to będę zaglądać.
A co do kopniaczków podczas seksu to na szczęście nie doświadczyłam ale pare razy zdarzyło się, jak już na 'coś' się zbierało i trzeba było zrobić przerwę. jakoś nie mogłam się przemóc jak dziecię o sobie przypominało :p

Buba jakie cudeńka :D proponuję pomyśleć o kastracji jeśli nie chcesz mieć ich zbyt dużo ;)

Ja dalej chora od czwartku ale już jest lepiej. Został tylko katar. W sobote byłam na ostatnim zjeździe w szkole. Mam już wszystko zaliczone, została tylko obrona :D dziś aktywny dzień bo zaraz lecę do pracy, po pracy na spotkanie klasowe z technikum i o 22 po kuzynkę na lotnisko. Ogólnie czerwiec zapowiada się ciekawie bo będę miała pełno gości. Super bo nie bezpośrednio u mnie tylko u rodziny w moim mieście więc same przyjemności będą :)
Jedyne co jest niefajne to myślałam, że popracuję do końca czerwca i będę miała labe ale zapowiada się na to, że będę pracować do końca lipca. Nie będzie nikogo na moje zastępstwo wcześniej :( jakoś będę musiała dać radę chociaż mam obawy. Wydaje mi się, że zaczęłam intensywniej rosnąć no a za miesiąc to będzie już 3 trymestr (za 20 dni aplikacja pokazuje mi studniówkę ;)) Jeśli będę się kiepsko czuła to pójdę na l4 i nie będę się na nic oglądać ale szczerze powiedziawszy wolałabym się dobrze czuć :) oby lato nie było zbyt gorące.

Miłego dnia Mamuśki :D

Do góry