reklama
Madziula 27
Moderatorka
Hello
Melduję się z rana jakoś nie mam ostatnio na nic czasu :-/ miałam dzisiaj iść zrobić badanie krwi ale nawet tego nie mam kiedy zrobić Jeśli chodzi o spanie to też tak mam,że budzę się z rana i spać nie mogę na szczęście latte mnie ratuje :-)
AnnieTess,niepotrzebnie wprowadzasz się w poczucie winy!!! Ale mężczyźni tak potrafią :-/ Ja też nie chodzę z Martynka co katar do lekarza !!! Ja ma temp czekam 2-3 doby i interweniuje !!! Dużo zdrówka dla Hani - daj znać po wizycie :-) Ja Martynka miała dokładnie tydz zdecydowaliśmy się pójść z nią na poprawiny nie było dzikich tłumów i muzyka leciała w tle a my mogliśmy chociaż pobyć z przyjaciółmi :-) odnośnie wywoływania porodów to już nic mnie nie zdziwi słyszałam o takich skrajnych ze ciarki przechodzą :-/
Dolga,co dostalas fajnego od synka ?+?
Dbdg,trzymam kciuki :-) daj znać po wizycie )
Blair, jak przygotowania do ślubu ???
Malinka,nie miałam okazji Ci pogratulowac córeczki :-)
Doris,jak Ci sie przypomni daj jestem ciekawa jak się nazywa ten specyfik do inhalacji :-) to coś jest na receptę ??? Też jak coś się zaczyna dziać inhaluje Martynke i działa :-)
XMamuska,jak ostatnio przytylam 3 kg to lekarz kazał mi bardziej uważać co jem i nie tyc aż tyle :-/ też mam ochotę na placki tylko nienawidzę trzec. :-( Kciuki za wizytę :-)
Buba,zaglądaj do nas częściej :-) Jak noga ?? Lepiej już ???
Cdn....Lecę pod prysznic ;-)
Melduję się z rana jakoś nie mam ostatnio na nic czasu :-/ miałam dzisiaj iść zrobić badanie krwi ale nawet tego nie mam kiedy zrobić Jeśli chodzi o spanie to też tak mam,że budzę się z rana i spać nie mogę na szczęście latte mnie ratuje :-)
AnnieTess,niepotrzebnie wprowadzasz się w poczucie winy!!! Ale mężczyźni tak potrafią :-/ Ja też nie chodzę z Martynka co katar do lekarza !!! Ja ma temp czekam 2-3 doby i interweniuje !!! Dużo zdrówka dla Hani - daj znać po wizycie :-) Ja Martynka miała dokładnie tydz zdecydowaliśmy się pójść z nią na poprawiny nie było dzikich tłumów i muzyka leciała w tle a my mogliśmy chociaż pobyć z przyjaciółmi :-) odnośnie wywoływania porodów to już nic mnie nie zdziwi słyszałam o takich skrajnych ze ciarki przechodzą :-/
Dolga,co dostalas fajnego od synka ?+?
Dbdg,trzymam kciuki :-) daj znać po wizycie )
Blair, jak przygotowania do ślubu ???
Malinka,nie miałam okazji Ci pogratulowac córeczki :-)
Doris,jak Ci sie przypomni daj jestem ciekawa jak się nazywa ten specyfik do inhalacji :-) to coś jest na receptę ??? Też jak coś się zaczyna dziać inhaluje Martynke i działa :-)
XMamuska,jak ostatnio przytylam 3 kg to lekarz kazał mi bardziej uważać co jem i nie tyc aż tyle :-/ też mam ochotę na placki tylko nienawidzę trzec. :-( Kciuki za wizytę :-)
Buba,zaglądaj do nas częściej :-) Jak noga ?? Lepiej już ???
Cdn....Lecę pod prysznic ;-)
malinka89
Fanka BB :)
Madziula dziękuję!
Padlam hahaha już sobie to wszystko wyobrazilam i nie mogę przestać się śmiać
Znieczulica u nas straszna :-( przykre to jak ludzie mają gdzieś jakąś pomoc, zrozumienie.. Ważny jest tylko własny czubek nosa...
No fakt, wariatka oszalalam z radości
Super ze synek już taki aktywny!! :-)
kamilove możesz wspomnieć że kolor w aukcji był inny ale że dla ciebie to nie problem. Mi sie nawet bardziej podoba ten z kwiatkami niż ten gładki.
Ja wczoraj wynalazlam na Gumtree tableta galaxy dla córki za bardzo tanio więc wieczorem jak M wrócił z pracy to pojechaliśmy. Gość najpierw się spóźnił I staliśmy 20 min pod domem a potem M poszedł z nim do domu po ten tablet I mija 5, 10, 15 min a on nie wychodzi. Ja w piżamie siedzę w aucie na włączonym silniku, młoda śpi z tyłu a on nie wraca... Myślę kurde chyba dywersje trzeba robić, może go tam tluka albo okradają w sumie nigdy nie wiesz gdzie poszedles... Po 20 minutach kiedy juz po bagażniku szukałam klucza francuskiego żeby im wpaść na chatę z odsieczą wyszedł M z miną krzywą I mówi ze trafił na zwariowana rodzinę I poznał każdego z 8 kotów I 4 psów oraz dwie kaczki I szynszyla oraz historię rodziny do czasów Wiktorianskich
Padlam hahaha już sobie to wszystko wyobrazilam i nie mogę przestać się śmiać
Dziewczyny, muszę się podzielić z Wami moim wczorajszym bulwersem. Ludzie to jednak są totalne złamasy...Od soboty Olusia gorączkuje, nie chce jeść i ciągle płacze. Od poniedziałku krążę między pediatrą a laboratorium. Dostaliśmy wczoraj skierowanie od pediatry do laryngologa,żeby sprawdzić czy przyczyną stanu Oli nie są czasami uszy. Umówiłyśmy się do przychodni między 15.00 a 16.00. Przyjechałam, stałam z drącym się dzieckiem w kolejce półtorej godziny. Ola się szarpała, płakała, kopała mnie, nie umiała nawet minuty w miejscu usiedzieć. Łaziłam z nią na rękach tam i z powrotem, myślałam,że urodzę. Pani z rejestracji rzucała aluzjami,że może ktoś by nas przepuścił w kolejce (bo np wszędzie wiszą karteczki" prosimy zachować ciszę, trwa badanie słuchu"..........) no ale każdy oczywiście głuchy jak pień. Dodam,że ludzi było dużo a przed nami w kolejce same osoby dorosłe, nie dzieci. Padałam ze zmęczenia, Ola z resztą też, nikt się nie ruszył. Z dzieckiem, z brzuchem...nie wiem z czym jeszcze miałabym tam przyjść,żeby ktoś mnie zauważył...może z dzieckiem, z brzuchem i na wózku inwalidzkim?! Masakra. Nigdy niczego od nikogo nie oczekiwałam. Żadnych przywilejów (teoretycznych oczywiście) nie wykorzystywałam. I nic od tych życzliwych osób nie chcę. Ale niech mi nikt potem na starość nie jęczy,żeby mu miejsca ustąpić, bo biedny i chory....
Znieczulica u nas straszna :-( przykre to jak ludzie mają gdzieś jakąś pomoc, zrozumienie.. Ważny jest tylko własny czubek nosa...
Ja pierdzielę... niezła kretynka z niej. Szok. A narzeczony miał powodzenie
Haha, ale radość Super Malinko Cieszę się razem z Tobą wariatko
A ja mam na odwrót, wcześniej sama wstawałam nawet o 5 wyspana i gotowa do działania, a teraz mam problem o 7 wstać. Mam nadzieję, że po ciąży minie. Wolę wstawać rano Kciuki za wizytę
Trzymam kciuki za wizytę Tak napisałaś o tych plackach i chyba też sobie dzisiaj zrobię placki Normalnie świetna myśl
A wyobraź sobie, że ja też przez 4 tygodnie przytyłam 2,5kg... No trudno
Extra Olek też codziennie już daje o sobie znać, rano go czuję wyraźnie jak się wierci, no i wieczorem obowiązkowo
Hahahaha Dobre
No fakt, wariatka oszalalam z radości
Super ze synek już taki aktywny!! :-)
paulka87
Już widac przez brzuch jak mały kopie ale jak zacznę się śmiać to przestaje... chyba się obraża Jest zdecydowanie bardziej ruchliwy niż synuś był, aż się boję co będzie po porodzie, bo już nie ma babci piętro niżej żeby zajęła sie chwilę wnukiem..
Julisia
Cześć!
Kamilove wózek jest świetny jezeli Ci sę podoba to nie robiłabym zamieszania.
AnnieTess z noworodkiem na weselui samowywołanie porodu ;/ dość nieodpowiedzialne aż "zachęca" do wizyty u takiej pani ginekolog ;/ porażka
BUBA2006 niezła zadyma imam nadzieję że juz blisko koniec i milego odpoczynku.
AnnieTess zdrówka dla córeczki! też polecam inhalacje - z silniejszych a dostępnych bez recepty środków polecam mucosolwan (tylko jego można stosować tak do 3 godzin przed spaniem)
xmamuska miłej wizyty
Mrowkaa niestety tak to jest jak potrzeba trochę empatii to wszyscy nagle ślepną ;/
Zamówiłam wczoraj klocki lego friends na dzień dziecka dla moich córeczek - mają teraz hopla na ich pnkcie więc wielki domek z pewnością się spodoba wiecie tylko co mnie wkurza? tydzeń temu kupowała w Auchanie też klocki na prezent dla córeczki znajomych i upatrzyłam zestaw dla nich wczoraj przejechałam sie go kupić i okazało się ze o 50zł droższy - takie to super promocje na Dzień Dziecka szkują się. Masakra nie cierpię jak ktoś mnie tak próbuje nabić w butelkę, co prawda przez allegro te klocki wyszły niewiele taniej niż po podwyższe w Auchanie ale dla zasady nie kupiłam ich tam! Strasznie irytuja mnie takie sytuacje.
Kamilove wózek jest świetny jezeli Ci sę podoba to nie robiłabym zamieszania.
AnnieTess z noworodkiem na weselui samowywołanie porodu ;/ dość nieodpowiedzialne aż "zachęca" do wizyty u takiej pani ginekolog ;/ porażka
BUBA2006 niezła zadyma imam nadzieję że juz blisko koniec i milego odpoczynku.
AnnieTess zdrówka dla córeczki! też polecam inhalacje - z silniejszych a dostępnych bez recepty środków polecam mucosolwan (tylko jego można stosować tak do 3 godzin przed spaniem)
xmamuska miłej wizyty
Mrowkaa niestety tak to jest jak potrzeba trochę empatii to wszyscy nagle ślepną ;/
Zamówiłam wczoraj klocki lego friends na dzień dziecka dla moich córeczek - mają teraz hopla na ich pnkcie więc wielki domek z pewnością się spodoba wiecie tylko co mnie wkurza? tydzeń temu kupowała w Auchanie też klocki na prezent dla córeczki znajomych i upatrzyłam zestaw dla nich wczoraj przejechałam sie go kupić i okazało się ze o 50zł droższy - takie to super promocje na Dzień Dziecka szkują się. Masakra nie cierpię jak ktoś mnie tak próbuje nabić w butelkę, co prawda przez allegro te klocki wyszły niewiele taniej niż po podwyższe w Auchanie ale dla zasady nie kupiłam ich tam! Strasznie irytuja mnie takie sytuacje.
doris33
Malinka xmamuska mi przypomniała :-) to mucosolvan do inhalacji.
Jeju przed chwilą pobiegłam 100 metrów do autobusu. I jak weszłam to sobie przypomniałam, że mam łożysko przodujace, które się może odkleić. K...a, przepraszam Was ale się zdenerwowałam. Do najmadrzejszych to ja nie należę... Brzuch mnie boli i juz nie wiem czy to ze stresu czy coś się dzieje :'(
Jeju przed chwilą pobiegłam 100 metrów do autobusu. I jak weszłam to sobie przypomniałam, że mam łożysko przodujace, które się może odkleić. K...a, przepraszam Was ale się zdenerwowałam. Do najmadrzejszych to ja nie należę... Brzuch mnie boli i juz nie wiem czy to ze stresu czy coś się dzieje :'(
Buba ja popieram Xmamuske kończ ten remont i wracaj do nas!
Xmamuska a jaki okres miedzy wizytami? Teraz dzieciaki nasze szybciej rosną wiec i my bedziemy przybierać na wadze
Wirginia ja ostatnio tez tak panikowalam bo mało co czułam Małą, po dwóch dniach rozbrykalo sie na nowo spróbuj cos zjeść słodkiego albo napij sie troche coli i poczekaj Małe mogło sie odwrocić i Cię kopie do wewnątrz
Akatsuki haha padłam ;p juz sobie Ciebie wyobraziłam z tym kluczem ;p
Mrówka ale znieczulica... Myśle ze w takiej sytuacji pielęgniarka powinna bardziej zdecydowanie postąpić.
Madziula w pon idziemy podpisać papiery do usc pozniej je zawiozę tam gdzie bedziemy brali slub, obrączki wiemy gdzie bedziemy zamawiać, zdecydowaliśmy sie na białe złoto palladowe, jest droższe ale przynajmniej nie uczulają (G jest strasznym alergikiem), kiecke sobie ostatnio kupiłam będąc u Rodziców, także zostało dograć termin, ale to juz w czerwcu jak bede u rodziców.
Termin ślubu kościelnego na przyszły rok mamy juz przełożony także jak bede u Rodziców to pojadę podpisać aneksy do umów
W ogóle zachorowałam na torebkę OBag, tylko przy obecnych wydatkach to troche za duża zachcianka... Wiec śledzę Allegro i olx ;p niby za 1,5miesiaca mam urodziny to moze, moze...
Xmamuska a jaki okres miedzy wizytami? Teraz dzieciaki nasze szybciej rosną wiec i my bedziemy przybierać na wadze
Wirginia ja ostatnio tez tak panikowalam bo mało co czułam Małą, po dwóch dniach rozbrykalo sie na nowo spróbuj cos zjeść słodkiego albo napij sie troche coli i poczekaj Małe mogło sie odwrocić i Cię kopie do wewnątrz
Akatsuki haha padłam ;p juz sobie Ciebie wyobraziłam z tym kluczem ;p
Mrówka ale znieczulica... Myśle ze w takiej sytuacji pielęgniarka powinna bardziej zdecydowanie postąpić.
Madziula w pon idziemy podpisać papiery do usc pozniej je zawiozę tam gdzie bedziemy brali slub, obrączki wiemy gdzie bedziemy zamawiać, zdecydowaliśmy sie na białe złoto palladowe, jest droższe ale przynajmniej nie uczulają (G jest strasznym alergikiem), kiecke sobie ostatnio kupiłam będąc u Rodziców, także zostało dograć termin, ale to juz w czerwcu jak bede u rodziców.
Termin ślubu kościelnego na przyszły rok mamy juz przełożony także jak bede u Rodziców to pojadę podpisać aneksy do umów
W ogóle zachorowałam na torebkę OBag, tylko przy obecnych wydatkach to troche za duża zachcianka... Wiec śledzę Allegro i olx ;p niby za 1,5miesiaca mam urodziny to moze, moze...
Ostatnia edycja:
monia.jadzia
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny,
Bardzo dawno się nie odzywałam, baaardzo dawno, ale przez jakiś czas nie miałam czasu zaglądać, a kilka tygodni bez forum jest absolutnie nie do nadrobienia i jakoś tak po cichu tylko Was podczytywałam.
Zazwyczaj korzystam z aplikacji w telefonie, a same na pewno wiecie jakie to uciążliwe i niewygodne jest, szczególnie, że mój telefon to złom, no ale co zrobić...
W międzyczasie wyszłam za mąż, wzięliśmy kredyt, kupiliśmy mieszkanie i się przeprowadziliśmy, więc na brak zajęć nie narzekam
U mnie będzie dziewczynka. Wczoraj byliśmy na połówkowym. Jest zdrowa, wszystko z nią w porządku, waży 525 gram!! Termin nadal bez zmian na 4 października. Zabraliśmy ze sobą córkę mojego męża (lat 7) - bardzo zadowolona, że poszła, że mogła na żywo podglądać siostrę. Miała masę pytań do doktora, który odpowiadał jak dorosłemu. Zabierałyście na usg swoje starsze dzieciaczki? Czytałam w necie, że wszystkie bardzo zadowolone z takich "rodzinnych" badań.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia (a ja tymczasem nadrobię co się u Was od wczoraj wydarzyło...)
Bardzo dawno się nie odzywałam, baaardzo dawno, ale przez jakiś czas nie miałam czasu zaglądać, a kilka tygodni bez forum jest absolutnie nie do nadrobienia i jakoś tak po cichu tylko Was podczytywałam.
Zazwyczaj korzystam z aplikacji w telefonie, a same na pewno wiecie jakie to uciążliwe i niewygodne jest, szczególnie, że mój telefon to złom, no ale co zrobić...
W międzyczasie wyszłam za mąż, wzięliśmy kredyt, kupiliśmy mieszkanie i się przeprowadziliśmy, więc na brak zajęć nie narzekam
U mnie będzie dziewczynka. Wczoraj byliśmy na połówkowym. Jest zdrowa, wszystko z nią w porządku, waży 525 gram!! Termin nadal bez zmian na 4 października. Zabraliśmy ze sobą córkę mojego męża (lat 7) - bardzo zadowolona, że poszła, że mogła na żywo podglądać siostrę. Miała masę pytań do doktora, który odpowiadał jak dorosłemu. Zabierałyście na usg swoje starsze dzieciaczki? Czytałam w necie, że wszystkie bardzo zadowolone z takich "rodzinnych" badań.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia (a ja tymczasem nadrobię co się u Was od wczoraj wydarzyło...)
so_happy
hej
ja też mam inhalator i jak jest potrzeba to dzieci inhaluję, bardzo
polecam każdemu
Aniatess zwykłą solą fizjologiczną możesz inhalować
buba kończ te remonty i wracaj do nas
Blair kiedy macie slub?, pewno pisałaś ale nie pamiętam
mrówka ludzie sa tragiczni a Pani z rejestracji sama powinna głośno powiedzieć , ze wchodzisz bez kolejki
i nie pamiętam co miałam pisać
ja też mam inhalator i jak jest potrzeba to dzieci inhaluję, bardzo
polecam każdemu
Aniatess zwykłą solą fizjologiczną możesz inhalować
buba kończ te remonty i wracaj do nas
Blair kiedy macie slub?, pewno pisałaś ale nie pamiętam
mrówka ludzie sa tragiczni a Pani z rejestracji sama powinna głośno powiedzieć , ze wchodzisz bez kolejki
i nie pamiętam co miałam pisać
reklama
Podziel się: