reklama
malinka89
Fanka BB :)
Jeju jaka tragedia :-( coś strasznego :-( ciekawe co się stało :-( brak mi słów...
Dziewczynki ja jak coś jutro chyba wychodzę :-) rano się okaże, doczekać się nie mogę :-)
Co do auta nie pomogę bo ja jeżdzę malenstwem trzy drzwiowym i nie mam pojęcia o większych, przestrzennych autach ale widzę że multum propozycji już padło :-)
A latać samolotem też się panicznie boję! Wolę auto mimo choroby lokomocyjnej! A w ciąży to już w ogóle chyba bym nie dała rady, za dużo stresu więc zupełnie rozumiem...
Dziewczynki ja jak coś jutro chyba wychodzę :-) rano się okaże, doczekać się nie mogę :-)
Co do auta nie pomogę bo ja jeżdzę malenstwem trzy drzwiowym i nie mam pojęcia o większych, przestrzennych autach ale widzę że multum propozycji już padło :-)
A latać samolotem też się panicznie boję! Wolę auto mimo choroby lokomocyjnej! A w ciąży to już w ogóle chyba bym nie dała rady, za dużo stresu więc zupełnie rozumiem...
szczesliwa.4
Jeju jaka tragedia :-( coś strasznego :-( ciekawe co się stało :-( brak mi słów...
Super ze jutro już wyjdziesz :-) trzymam kciuki żeby na pewno się udało &&&
Lilolo
Madziula,
Ja miałam cholestaze, a w połowie ciąży zastój żółci i ponoć to już był pierwszy sygnał, że coś jest nie tak. W każdym razie aż do 40tc próby wątrobowe były tylko lekko podwyższone dostawałam na to leki, a potem poszło...
Ponoć w drugiej ciąży cholestaza jest niemal gwarantowana, ale u mnie wszystko puki co ok
Jesteśmy właścicielami forda galaxy
bardzo fajne auto. W weekend będę się uczyć jeździć 
Malinka,
Super, że jutro wychodzisz
Ja miałam cholestaze, a w połowie ciąży zastój żółci i ponoć to już był pierwszy sygnał, że coś jest nie tak. W każdym razie aż do 40tc próby wątrobowe były tylko lekko podwyższone dostawałam na to leki, a potem poszło...
Ponoć w drugiej ciąży cholestaza jest niemal gwarantowana, ale u mnie wszystko puki co ok
Jesteśmy właścicielami forda galaxy
Malinka,
Super, że jutro wychodzisz
Madziula 27
Moderatorka
Malinka,super ze jutro wychodzisz !!! Co powiedział Twój dr???
Kamilalove,cholestaza ujawnia się po 25 tc albo później :-/ z tego co wiem nie podaje się leków na cholestaze - dieta i tylko dieta !!! Jakie leki Ci dawali ??Oby dwie miały wywolywany poród 36 i 37 tc. Ponoć w drugiej ciąży bardzo często się zdarza mam nadzieję że Cię to ominie !!! Od którego tyg lezalas w szpitalu ??
Kamilalove,cholestaza ujawnia się po 25 tc albo później :-/ z tego co wiem nie podaje się leków na cholestaze - dieta i tylko dieta !!! Jakie leki Ci dawali ??Oby dwie miały wywolywany poród 36 i 37 tc. Ponoć w drugiej ciąży bardzo często się zdarza mam nadzieję że Cię to ominie !!! Od którego tyg lezalas w szpitalu ??
Lilolo
Ja miałam cholestil i hepatil i jeszcze jedno osłonowe biprazol czy coś tam. I u mnie na wątku laski tez leki dostawały wiec...Malinka,super ze jutro wychodzisz !!! Co powiedział Twój dr???
Dietę tez miałam.
Nie wiem kiedy się ujawnia. Ja te kolki żółciowe miałam jakoś od listopada i nawet karetka mnie zabrała bo myślałam, że umieram.
Teraz na każdej wizycie mam sprawdzany alat i aspat
reklama
Lilolo
Ja nie leżałam w w szpitalu do samego końca nieznacznie były te próby podniesione i i lekarz i szpital gdy trafiłam z zastojem żółci stwierdził że nie ma konieczności hospitalizacji tylko trzeba kontrolować próby, a potem ktg częściej. Dopiero w 40tc wszystko mocno podskoczylo i juz jednoznacznie cholestaze wskazywało
Podziel się: