reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Straszne :-( normalnie płakać mi się chce :-( dlaczego w XXI zdarzają się takie rzeczy :eek: Dlaczego czekali do niedzieli skoro w piątek już było coś nie tak - :no2:

tak mi strasznie smutno, że z tego wszystkiego weszłam na lipcówki 2015 i znalazłam posta z dnia 17.04 gdzie właśnie pisała cyt"klaudia bo pani doktor nie podoba sie moje skaczace cisnienie ( choc mam niskie) skaczacy cukier ( zazwyczaj w granicy norny) i białko....no i dieta cukrzycowa nie chce dzialac z dieta watrobową i no i nogi mi puchna i dlatego mam skonsultowac to wszystko w szpitalu" więc biedna zmagała się z wieloma dolegliwościami :-( Strasznie mi smutno :-:)-(

Wiecie co znacie taką chorobę ciążową jak CHOLESTAZA ??? Mało się o niej mówi nie daje oznak o sobie a może doprowadzić do najgorszego :-(Jak byłam z Martynką w ciąży leżałam na patologii z trzema kobietkami, które miały cholestaze i wywoływany poród :-(

Madziula koleżanka która rodzi na dniach miała cholestaze. Ale leczenie doprowadzilo do poprawy wyników i już jest ok. Ale kontrole ma co 48 h

Kurcze...przyczyn może być trochę...cholestaza, rzucawka, zatrucie ciążowe, utrata wód płodowych, zaniki tętna i wiele innych :-:)-:)-( pewnie wyjaśni się niebawem...

Kasik namawialam go dla tego, bo po pierwsze panicznie boje sie latac samolotami, strach ten az mnie paralizuje, wiec nie chce nie potrzebnych stresow podczas ciazy dwa bedzie tam strasznie cieplo a ja w takich waunkach mam omdlenia, juz teraz mam problemy zeby w jakikolwik sposob nad tym za panowac. Wiec nie chce ryzykowac swoim zdrowiem i dziecka. A na wakacje zawsze mozemy pojechac za ok albo dwa juz z maluszkiem.
Trzymam kciuki za wizyte daj potem znac co i jak :)

Witaj w klubie, ja mam taki strach przed samolotami ze wszedzie autem jezdzimy, na sama mysl robi mi sie normalnie niedobrze i slabo..., a moj Dawid marzy o podrozach, nie wiem jak my to w przyszlosci rozwiazemy...:baffled:

heh widzę że jestescie bardziej uległe w kwestii motoryzacji niż ja :D Pierwsze auto pozwoliłam M kupić samemu i dolozylismy do niego drugie tyle. Kolejne dwa auta kupiłam już sama ;) na razie brak zazalen.... ;))

Ja napewno nie jestem w tej kwestji ulegla, oboje z Dawidem decydujemy o wyborze samochodu :rofl2:

Wiecie co laski... dzisiaj się dowiedziałam, że moja koleżanka forumowa z Lipcówek 2015 zmarła przy CC w 30 tc.. I powiem Wam, że poryczałam się. Dziecko przeżyło, przyczyna śmierci jest nieznana na razie, pewnie potem będzie coś wiadomo... Mały Filip i dwóch starszych braci (7 i 9 lat) zostali bez mamy. Straszna taka sytuacja... Koszmarnie :( Smutno...

Okropna tragedia :no:

reklama
Do góry