reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

hej

u nas też na burzę się zbiera,najmłodszy śpi,
średniak się bawi

akatsuki ale mi smaka narobiłaś, pysznie wygląda
u nas dzisiaj tradycyjny polski obiad, zupa kalafiorowa,
żeberka w cebuli z ziemniakami i bigos jeszcze mam

małkus jak Twoje samopoczucie dzisiaj, lepiej?

kamila
ja też się na samochodach nie znam, M się tym zajmuje,

i nie pamietam co miałam pisać, skleroza ciążowa

reklama
Wiecie co laski... dzisiaj się dowiedziałam, że moja koleżanka forumowa z Lipcówek 2015 zmarła przy CC w 30 tc.. I powiem Wam, że poryczałam się. Dziecko przeżyło, przyczyna śmierci jest nieznana na razie, pewnie potem będzie coś wiadomo... Mały Filip i dwóch starszych braci (7 i 9 lat) zostali bez mamy. Straszna taka sytuacja... Koszmarnie :( Smutno...

Dreamgirl,

Straszne :( normalnie mnie zamurowało... Tu już człowiek tak blisko tego wymarzonego dziesiątka, a tu taka tragedia...
[*][*][*] dla tej dziewczyny

poczytałam na Lipcowkach i krew mi się zmrozila... Daj znać proszę jak będą wyniki sekcji bo mam cesarke i szczerze to sie przerazilam...

Akatsuki,

Nie tylko ty. Mnie też czeka cc, ale liczę, ze skoro pierwsza dobrze przeszłam to i może teraz będzie tak samo...

W końcu takie historie chyba bardzo rzadko się zdarzają... Ale mimo wszystko jest to przerażające :( i właśnie w takiej chwili człowiek uświadamia sobie, że jednak cesarka to nie takie hop skup i nic nie znaczący zabieg.

Ale ja też znam kobietę która zmarła przy SN. I to całkiem niedawno bo chyba w 2012roku

reklama
Dobra...jebłam blondem...skoro cesarka dziś a dziewczyna miała termin na lipiec to na pewno było nagłe....eh...niby człowiek ma dwa mózgi a gorzej jakby żadnego nie miał...

Do góry