reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ech, zerwałam z facetem. To chyba koniec naszego związku. Przeryczałam pół nocy i wyglądam jak zombie. :(
Otóż, mój partner miał jechać na 3 dni do Kairu, ale jego tłumacz chce zabrać rodzinę więc oświadczył mi, że wszyscy pojadą na tydzień do Sharm. Nawet mnie nie zapytał czy chcę lecieć, a jak powiedziałam, że się to zgadzam to stwierdził, że ma prawo odpocząć i nie będzie mnie pytał o zgodę, po czym rzucił słuchawką i nie odebrał tel. mimo, że dzwoniłam chyba ze 20 razy. :/ Napisałam mu, że to koniec, ale nawet nie zareagował. Chyba musi mnie bardzo kochać. Załamka :(
No ale Wy nie mieszkacie razem...? Trochę mało odpowiedzialny ten facet, choć z drugiej strony praca to praca. No i może odpoczynek dobrze Wam zrobi. Aczkolwiek nie zawsze jest kolorowo, wiadomo... jest sporo par, które się rozstają podczas oczekiwania na dziecko...

a ja od 6:30 czekam na Kuriera z moim Wiedźminem ;)) Jest w Reading 20 mil od nas - yay!!
Uuuuu, będziesz grać? Mój M na razie nic nie mówi, ale plakaty kuszą... :) Póki co jest Dying Light na topie :)

Teraz sie zbieram bo na 12 jade na USG polowkowe :)
Stresik jest....
Trzymam kciuki!!!

reklama
Kasik,

Super, że wszystko dobrze :)

A ja idę na spacerek z młoda bo u nas w miarę ładna pogoda - tylko znów wieje :|, a Ł i tak o 14 jedzie wiec idziemy na plac i do lasu. A potem będę na brata Ł czekać.

u nas też wietrznie ale słonecznie. Męczą mnie od dwóch dni mdłości znowu :/
szukam pomysłu na leniwy obiad. Nie mam zbyt mięsa w domu bo ostatnio mam wstręt. Jakieś pomysły?

A u nas piękna pogoda tylko trochę wieje. Siedzę na balkonie i czytam.
Ja dziś robie pomidorówke tylko zupy mi wchodzą. Jak ostatnio ogórkowa zrobiłam to jadłam na sniadanie obiad i kolację.

Hello,

Wstałam nie w formie :-/ brzuch mnie boli jakbym miała jakiegoś wirusa albo jelitowke bo jeszcze mi niedobrze :-/

Dbdg,co za facet :-/ Wy razem mieszkacie ?? Może jeszcze nie wszystko stracone!!! Głowa do góry i ściskam bardzo mocno :-)

Buba,nie przemeczaj się za bardzo przy tych remontach !!!

Colly,możesz spokojnie brać magnez na pewno Ci nie zaszkodzi ;-)

Blair,gdzieś daleko jedziesz do rodziców ??? Też mam takie odczucia odnośnie prezydenta :-/ Totalna masakra chyba nie pójdę w ogóle głosować :-/

Malinka,jestem tego zdania ze każdy ma prawo się uczyć ale pod okiem profesjonalisty ;-) a nie totalna samowolka :-/ dużo zdrowia dla Was !!!!

Kamilove,szkoda że mama tak Was naciska i już musicie kupić wózek a nie możecie jeszcze przemyśleć :-/

Kasik,super ze z dzidzia wszystko ok No i gratulacje synka :-)

Wirginia,w Warszawie upał w cieniu 24℃ ;-) ale ponoć idzie zimny front :-/

Akatsuki,też nie mam pomysłu na obiad mam tylko rosół z wczoraj:-)

Reniam,zjadłabym pomidorowa ale moja M nienawidzi zupy pomidorowej ani ogorkowej a tak chętnie bym zjadła :-)

AnnieTess,kup jakąś uniwesalna sukienkę tak żeby nie była to jednorazowka ;-) powodzenia podczas polowania zakupowego ;-)

Xmamuska, przesyłam masę pozytywnej energii, może zrób coś dla siebie jedz z przyjaciółką/koleżanka na kawę - lody pogadaj albo odpręż się gdzieś u kosmetyczki :-) Też miewam gorsze dni i też płacze ach te hormony :-)

Akatsuki, mam nadzieję że kurier niebawem dotrze do Ciebie :-)

Kasik4 gratuluję :) kolejny chłopak na forum :))
Akat miejmy nadzieję że twoje przypuszczenia o wojnie się nie sprawdzą :p bo inaczej zabieram swoich chłopaków i uciekam na koniec świata.

Ale u mnie duchota, za niedlugo bedzie chyba jakaś burza bo nie ma czym oddychać na polu.
Ja zbieram się za chwilke do przedszkola zobaczyć co mój smerf przygotował :)

reklama
Plaga jajek!! ;D
my w końcu na spółkę z mężem gotujemy. Będą pieczarki nadziewane sadzonym jajkiem i oliwkami z mlodymi ziemniaczkami i fasolka szparagowa.

Do góry