reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ech, podczytuję Was, ale jakoś się wbić nie mogę... :zawstydzona/y:

Nie umiem z telefonu pisać, ale widzę, że jest aplikacja to może ją ściągnę. Korzystacie z niej?

Dziewczyny, mam pytanko z natury głupich ;) Czy jak czujecie ruchy to wyczuwacie dłonią coś twardego? :D Jestem w 19tc i wydaje mi sie to absurdalne, a jednak jak dotknę w miejscu gdzie "coś" poczułam to jest taka twarda gulka/punkt. Sądziłam, że to może jakieś skurcze, ale reszta brzucha jest miękka... Sama już nie wiem.
Ja korzystam z Tapatalka. Ściągnęłam na tel. Jest wygodna, bo mam w jednym miejscu fora, z których korzystam: bb i wizaż. W Google Play widziałam też appkę bb, ale nigdy nie korzystałam.

reklama
Ja ściągnęła sobie ta aplikacje, ale coś mi źle działała i odinstalowalam.

U nas jak narazie słoneczko, wiec może się pogoda nie zepsuje.

U mnie mężuś cały tydzień w domu, więc czasu mniej, bo dwójka do ogarnięcia haha jeszcze sobie podworeczko robimy, ale wszystko jest na złość, wiec tak szybko nie idzie jak myślałam

Buba oooo ładnie się mężulek postarał ;)

Madziulka - zdrowiej kochana. Muszą kontrolować i zmieniać opatrunek bo to też rana cięta...więc aby coś się tam nie zakisiło...

Dbdg- witaj :) też myślę że to dzidzia. Spokojnie maluszki już całkiem spore są.
Z appki korzystam, choć niedopracowana jest i się wykrzacza :( no i te suwaczki....

hej dziewczyny :)
wy wczoraj źle się czułyście a dziś ja...
samopoczucie do wielkiego D... głowa zaczyna boleć i w ogóle kicha straszna ze wszystkim. G wczoraj przysłali mandaty za strefę parkowania z roku 2010 ;/ w moim aucie chyba opona pękła bo powietrze uchodzi a G urwał się wczoraj tłumik w jego samochodzie. Synuś zaczyna pyskować i robi się niegrzeczny ehhh...
Dolga witaj w klubie upiększania ogrodu... nam też idzie wszystko pod góre, G robi schody z kostki na skarpie i tak wymierzył kostkę że brakło mu na 2 schodki...

Ostatnia edycja:
No to mnie trochę uspokoiłyście, bo już się posądzałam o fiksację... Dziecko jest przecież takie malutkie i byłam zdziwiona, że już je wyczuwam przez dotyk, ale innego wytłumaczenie nie znajduję. Mega dziwne uczucie... :)

Dla mnie te ruchy to jest coś niesamowicie nieprawdopodobnego <3 I dopiero teraz gdy brzuch się trochę powiększa zaczynam w to wierzyć :D Natura to nieźle wymyśliła. Gdyby jeszcze można było urodzić w inny sposób... ;)

Zainstalowałam tę apkę, wypróbuję dzisiaj, ze wszystkiego korzystam w tel, ale pisanie na stronie jakoś mi nie pasuje...

Ech, nie mogę się rano wygrzebać. Z racji wykonywanej pracy sama decyduję, o której zaczynam i dziś plan wyjścia o 8 realizuje się w ten sposób, że siedzę sobie jeszcze w piżamie... :angry:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
wy wczoraj źle się czułyście a dziś ja...
samopoczucie do wielkiego D... głowa zaczyna boleć i w ogóle kicha straszna ze wszystkim. G wczoraj przysłali mandaty za strefę parkowania z roku 2010 ;/ w moim aucie chyba opona pękła bo powietrze uchodzi a G urwał się wczoraj tłumik w jego samochodzie. Synuś zaczyna pyskować i robi się niegrzeczny ehhh...
Dolga witaj w klubie upiększania ogrodu... nam też idzie wszystko pod góre, G robi schody z kostki na skarpie i tak wymierzył kostkę że brakło mu na 2 schodki...

Ooo, a propos mandatów to mi wczoraj przysłali z Wydziału Karnego (tak, jestem przestępca :D) grzywnę do zapłaty za to, że nie wskazałam straży gminnej kto kierował autem gdy zrobiono mu fotkę jak przekracza prędkość. Napisali, że moja winna nie budzi wątpliwości, hahaha, dobrze, że jeszcze mnie na przesłuchanie nie wezwali ciołki. :D

Jak nie zapłacę w ciągu 30 dni to mi grożą aresztem lub pracami społecznie użytecznymi- umarłam ze śmiechu :D

Hej!

ZOO w Gdańsku jest super. Bardzo lubię :)
Ja korzystam z aplikacji forum, poza tym, że nie widać suwaczków i można tylko podziękować za post (nie ma opcji lubię :) ) to jest dla mnie ok.

Dzisiaj się wybieramy na Targi Książki na Narodowy. W weekend będzie na pewno dziki tłum ;) Już wiem, że masę kasy tam zostawię bo książki to nasza miłość :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

Witajcie, ja wczoraj nic się nie udzielalam bo nie byłam za bardzo w nastroju musiałam myśli po zbierać. My dzisiaj po obiedzie wybieramy się do Holandii nad morze =) bo mamy długi weekend od dzisiaj =) i wczoraj wieczorem mój zobaczył jak mały daje kopniaki to był w małym szoku ale jak teściowa mu powiedziała żeby dotknął to poczuje jak kopie to stwierdził, że raz już czuł to wystarczy....
Życzę wam udanego czwartku =)

Hej!

ZOO w Gdańsku jest super. Bardzo lubię :)
Ja korzystam z aplikacji forum, poza tym, że nie widać suwaczków i można tylko podziękować za post (nie ma opcji lubię :) ) to jest dla mnie ok.

Dzisiaj się wybieramy na Targi Książki na Narodowy. W weekend będzie na pewno dziki tłum ;) Już wiem, że masę kasy tam zostawię bo książki to nasza miłość :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

Jest opcja lubię :-) musisz kliknąć w kropeczki obok tej łapki z kciukiem i pierwsza od góry to opcja POLUB :-)

Witajcie, ja wczoraj nic się nie udzielalam bo nie byłam za bardzo w nastroju musiałam myśli po zbierać. My dzisiaj po obiedzie wybieramy się do Holandii nad morze =) bo mamy długi weekend od dzisiaj =) i wczoraj wieczorem mój zobaczył jak mały daje kopniaki to był w małym szoku ale jak teściowa mu powiedziała żeby dotknął to poczuje jak kopie to stwierdził, że raz już czuł to wystarczy....
Życzę wam udanego czwartku =)

Wirginia może dobrze wam zrobi taki wyjazd :-)

reklama
dbdg nasza kochana straż miejska... ehhh współczuję. G dostał te mandaty z Urzędu miasta, w sumie raczej jest to podwyższona opłata parkingowa, przypomnieli sobie teraz, 5 lat po fakcie, ale sprytni są bo jakby przysłali z końcem roku albo w przyszłym to sprawa uległa by przedawnieniu a tak to trzeba zapłacić za 7 postojów bez wykupienia parkingu... Ale taki jest mądry mój G, bo po co miał by iść do pracy 500m więcej gdzie nie ma strefy jak można podjechać bliżej a może się uda......

Do góry