reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Świetny ten adapter,poszperam dziś na allegro,albo na mojej stronie na facebooku popytam czy ktoś nie ma odsprzedać,bo mnie nie wygodnie z pasem i jak zapne to przymam ręką pod spodem zeby mnie nie cisnoł,a mnie wszystko ciśnie nawet majtki niektóre mi przeszkadzają ...

Ja dziś ide się odstresować do fryzjera :D

reklama
Hej!

buba zdrowiej szybko!

akat mam nadzieję, że sprawa z mieszkaniem szybko się rozwiąże. Jak nie to to inne.

Miałam zmienić termin usg połówkowego, ale niestety się nie da, bo nie mają miejsc. Na ten dzień, w którym jedziemy są planowane strajki stacji benzynowych, a my mamy sporo km do zrobienia. Musimy jakoś sobie poradzić. Wkurzyłam się trochę na położną, bo ona oczywiście wyluzowana we wszystkim, powiedziała, że ten czas który mam to najlepszy na usg, żeby nie przesuwać itd. Na ostatniej wizycie powiedziała, że może do nas przyjedzie lekarz, który zrobi mi usg na miejscu, ale nie wiedziała kiedy. Zapytałam czy zmieści się w czasie, to powiedziała, że spokojnie mogę to zrobić tydzień przed czy tydzień po. Denerwuje mnie ona jak cholera i jak sobie pomyślę, że mam z nią rodzić to mnie trafia. Modlę się o jakiś jej urlop w pażdzierniku tak jak tamtym razem. Ostatnio złapałay mnie skurcze w ostatnie pół godziny jej pracy :-) i urodziłam w nocy z jakąś inną przyjezdną położną. Lepiej trafić nie mogłam :tak:

Mogę, są dwie. Jedna gorsza od drugiej :-) Wybieram mniejsze zło. Denerwuje mnie ich podejście, bo u nich wszystko jest normalne. Dzwonię zapytać jak często mogę brać paracetamol, bo mnie głowa boli, to ona już wywód, że w tym okresie to normalne. Ja tylko chciałam zapytać o paracetamol, a nie czy to normalne :tak: W końcu powiedziała mi, że mogę brać 4 tabletki dziennie, ale tylko jak mnie bardzo boli.Może od razu wziąć całe opakowanie? :-) Więc jak widać położną mam super :-)

Hello

Melduję się ze ledwo żyje jakieś przeziębienie mnie dopadło i od dwóch dni nie funkcjonuje :-/ Od dwóch dni nie śpię w nocy tak mnie meczy katar i gardło :-/Mówię jakbym przechodziła mutacje głosu.

Później jak Martynka pójdzie spać doczytam co u Was :-)

Witam się srodowo :-D

Malinka, Tuchów to taka mieścina pod Tarnowem. Ale mają fajny szpital :)

Jeśli chodzi o adapter, to ja się teraz zastanawiam, czy sobie takiego nie uszyć... jasne, że nie będzie miał atestów itp, ale patrząc na te adaptery dostępne do kupienia - to uszycie tego będzie prościusieńkie.

Aa też o tym myślałam :-D ale chyba jednak nie mam pomysłu z czego to zrobić..

Aaaa.... ja też bym chciała coś poszyć. Chyba sobie jednak kupię tę maszynę...

Haha aż mi się śmiać chce bo ja w weekend znalazłam w końcu swoją małą maszynę do szycia i zamierzam trochę poszyc a tu proszę widzę że spore zainteresowanie szyciem :-D

Dzisiaj nawet z rana przegladalam jak przerobić dzwony na rurki bo te ciążowe spodnie z h&m okazały się dzwonami no i coś nie mogę się przyzwyczaić i chyba dziś wieczorem pobawie się w zwężenie :-) tylko niestety płaski szew idzie od zewnętrznej strony a od wewnętrznej było by dużo prościej... I jeszcze nie wiem jak to ugryźć :-( chce też uszyc materiałowe wypchane literki z imieniem dzidzi żeby zawiesić nad lozeczkiem, bardzo mi się spodobały ale są dość drogawe i chce sama spróbować bo i więcej frajdy i satysfakcji jak się uda :-D

czesc :)

Blair dziękuje ci bardzo za zdjęcia :) teraz bede intensywnie o tym mysles ;)
Szczesliwa wspolczuje :( tez nie lubie takiego 'wyluzowania' jak chce cos zalatwic czy czegos sie dowiedziec.

Dziewczyny zazdroszcze Wam zdolnosci krawieckich, ja mma problem z przyszyciem guzika...

Dzisiaj na 14.00 mam wizyte u lekarza :)
Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Z tym adapterem to jest tak jak z poduszką do karmienia, kiedyś nawet nikt o tym nie pomyślał a teraz okazuje się,że to rzecz pierwszej potrzeby. Ja jeżdzę autem codziennie ale na krótkich trasach to nawet o takim adapterze nie myślę

malinka ja zwężałam kilka par spodni i wychodzi bardzo ładnie, jakby tak były uszyte od zawsze... poszukaj instrukcji na youtube jak to zrobić.

Do góry