reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Daję znaka - złamany paliczek. Zalecenie lekarza, leżeć i wypoczywać, mąż ma mnie na rękach nosić i jechać do jubilera po biżuterię :)
Profeska!!!! Ja też źle czyściłam wiele lat aż szyjki podrażniłam, burę od dentystki dostałam a na koniec przeszkolenie i właśnie o taka technika jest jedyna i prawidłowa.
A dla dzieci jest jeszcze fajna appka w telefonie myją zęby ze zwierzakami i liczony jest czas :)
Shit. Kiszka, ale mogło być gorzej...
Dzięki za profeskę, staram się dać dziecku jak najlepszy start chociaż pod tym względem :-p
Nie widziałam apki żadnej, a wiesz jak się nazywa?

reklama
zarządaj brylantu o wadze drzwi które złamały ci paluszka ;)
Obawiam się że takiej wagi brylantu nie ma ;)
Ale słuszna uwaga :)
Buba zalecenia świetne :-D oby się tylko dostosowal :-)

Włożyli ci nogę w gips?
Nie wsadzili, orteza, dlatego że mam głęboką ranę ciętą i nie może się kisić ;) a paliczków się ponoć i tak nie gipsuje...
Buba ale żeś się załatwiła, no i znowu leżenie, mocno boli? Ciekawa jestem jak się mężuś postara :)

Malinka idź ty, mówiłam ze się Rozciągają, toć ty taka chudzina :)
Ledwom wstała i już udupiona...:( ale znalazłam patent :) mam taką podstawkę do kwiatków na kółkach i na tym ba pięcie stawiam nogę i jazda ;) obym drugiej w tym eksperymencie nie złamała ;) a R się musi wykazać, nie ma wyboru, zaleceń lekarskich nie można bagatelizować ;)
Kate wrzuc zdjecia BOBASA w watku :)
BUBA no masakra jakas... ależ sie teraz przytrafiło... ciekawe jak maz sie wykaze ;)

moje póki co zabki maja dobre, Ala ma juz 8 stałych które wyszły po mleczakach + wszystckie szóstki... zaczeły jej wypadac jak 5 lat skonczyła, teraz ma 6...

obiad zjedlismy i poszłabym spać... dzis ryba ziemniaki i surówka moja ulubiona z kapusty kiszonej z marchewką ;)

No też jestem Ciekawa :)

Kate- super wieści! Dawaj foty!

hej laski. dzwoniła agentka że wlasciciel mieszkania jest na tygodniowym urlopie więc na zatwierdzenie oferty muszę czekać do wtorku -_- ja tym hoojkom z agencji nie ufam więc na wszelki wypadek jeszcze się nie nastawiam i szukam dalej. Jak niektóre z was pamietaja juz mnie tak z jednym domem zalatwili w kwietniu. półki co gorąca kąpiel na poprawę nastroju.

Takiego posta wysmarowałam i sie skasował, nie mam siły jeszcze raz pisać, dopiero wróciłam z konferencji i padam...

Buba współczuje przeżycia, znowu leżenie Cię czeka... To niech Mąż nosi i przynosi... pierścionki ;)

Kasik wrzucam foty, niestety z lampa bo robione przed chwila, ale mam nadzieje ze widać o co chodzi. Powiem tak ja nie żałuje zakupu, Anie jednej wydanej złotówki, bo na drodze bywa rożnie, a nigdy bym sobie nie darowała gdyby cos... Kupujemy dzieciom foteliki samochodowe to dlaczego nie zadbać o dziecko tez juz w brzuchu... Ale to moje zdanie bo my duzo jeździmy i duzo rożnych sytacji mamy niekoniecznie bezpiecznych...

ImageUploadedByForum BabyBoom1431460473.037307.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1431460482.688998.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431460473.037307.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431460473.037307.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 71
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431460482.688998.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431460482.688998.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 69
hej

ja juz jestem po połówkowym, wszytsko dobrze, malutki zdrowy, skakał na badaniu ledwo gin go pomierzył,
szyjka długa, wyniki badań mam dobre, jeszcze żeby tylko dobre samopoczucie do mnie przyszło to nic mi więcej nie potzreba

xmamuska ja tez zz M jestem 16 lat i tez w tym roku 8 lat po slubie
dodonka pytałam gina o poród we wodzie i mówił ze mozna do końca rodziec we wodzie jak sobie ktos życzy,
w Tuchowie
asika moi tez leczą zęby mleczaki, majatek wydaje
akatsuki fajne mieszkanie i duże
dreamgirl moi tez maja słabe zeby, lecze im bo ich bolą , dentystka zakłada im takie fajne kolorowe plomby,
czyszczą zęby codziennie, ale chyba odziedziczyli zęby po mnie i po M, oboje mamy bardzo słabe,
buba współczuję złamania, ale zalecenia lekarza fajne

Super wieści z polowkowego! W Tuchowie, przyznam że nawet nie wiem gdzie to.. Ja muszę w końcu zadzwonić do mojego szpitala i zapytać

Buba ale żeś się załatwiła, no i znowu leżenie, mocno boli? Ciekawa jestem jak się mężuś postara :)

Malinka idź ty, mówiłam ze się Rozciągają, toć ty taka chudzina :)

Ale nie sądziłam że aż tak! I wcale aż taka chudzinka nie jestem ;-) ale już zamówione, jak dobrze pójdzie to jutro będą a tamte zwróciłam bez żadnego problemu jeszcze pani mi Pomogła żeby przesyłka była dzisiaj wysłana bo na weekend potrzebuje :-D

hej laski. dzwoniła agentka że wlasciciel mieszkania jest na tygodniowym urlopie więc na zatwierdzenie oferty muszę czekać do wtorku -_- ja tym hoojkom z agencji nie ufam więc na wszelki wypadek jeszcze się nie nastawiam i szukam dalej. Jak niektóre z was pamietaja juz mnie tak z jednym domem zalatwili w kwietniu. półki co gorąca kąpiel na poprawę nastroju.

Pewnie, szukaj w razie czego, a może tutaj się uda :-) będę trzymać kciuki!

Blair kusisz tym adapterem :-)

Malinka, Tuchów to taka mieścina pod Tarnowem. Ale mają fajny szpital :)

Jeśli chodzi o adapter, to ja się teraz zastanawiam, czy sobie takiego nie uszyć... jasne, że nie będzie miał atestów itp, ale patrząc na te adaptery dostępne do kupienia - to uszycie tego będzie prościusieńkie.

Akatsuki - trzymam kciuki. I dobrze podchodzisz do tematu że back up sobie załatwiasz.
Takiego posta wysmarowałam i sie skasował, nie mam siły jeszcze raz pisać, dopiero wróciłam z konferencji i padam...

Buba współczuje przeżycia, znowu leżenie Cię czeka... To niech Mąż nosi i przynosi... pierścionki ;)

Kasik wrzucam foty, niestety z lampa bo robione przed chwila, ale mam nadzieje ze widać o co chodzi. Powiem tak ja nie żałuje zakupu, Anie jednej wydanej złotówki, bo na drodze bywa rożnie, a nigdy bym sobie nie darowała gdyby cos... Kupujemy dzieciom foteliki samochodowe to dlaczego nie zadbać o dziecko tez juz w brzuchu... Ale to moje zdanie bo my duzo jeździmy i duzo rożnych sytacji mamy niekoniecznie bezpiecznych...

Zobacz załącznik 687818Zobacz załącznik 687819

Super ten adapter. Ja też jestem z tych ci na zimne dmuchają. Za dużo dzieje się dookoła co mega daje do myślenia. Na niektóre rzeczy i wypadki wpływu nie mamy ale na poprawę bezpieczeństwa jaknajbardziej.

Dodonka - zazdroszczę umiejętności :) ja do szycia nie mam cierpliwości....:(

Dziś noga trochę mniej boli... Ale nadal uziemniona...choć opracowałam patent na przepieszczanie się :)

W Waw śliczne słonko ach co za poranek!

reklama
Akatsuki trzymam kciuki żeby się udało z tym mieszkaniem i żebyś nie musiała szukać innego.
Dodonka ja też bym chciała umieć szyć ale dwie lewe ręce mam. Jak ci się uda uszyć taką poduszkę to daj znać. To może zaczniesz szyć i nam :D Ja dużo jeżdżę to by mi się przydała. BabySafe jest droga nawet używana a ta druga nie bardzo mi się podoba.

Do góry