reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
PYTANIE ZA 100PKT!
Wiem że badania nie wyjasniły jednoznacznie czy farbowanie włosów jest bezpieczne czy nie. Ja do tej pory używałam tylko farby bez amoniaku, ale myślę żeby robie strzelić ombre... I teraz pytanie - czy uważacie że skoro farba nie dotyka skóry, to użycie rozjaśniacza jest bezpieczne? a co np z taka Olią blond? hmmm?

Ja odrzuciła tyle chemii ile się dało, przeszłam na eko kosmetyki, bo niby nie szkodzi nic a tu składnik tam składnik to wszystko się gdzieś kumuluje w nas w dziecku, niby tez zdrowe dzieci się rodzi a po dokładnych badaniach wychodzi, że już są zatrute toksynami i różnymi związkami chemicznymi. Polecam wszystkim książkę "Zdrowe matki rodzą zdrowe dzieci". Wiem nie można dać się zwariować ale jak ma się wybór to wybierać co dobre, czytać składy!

Czesc dziewczyny! Długo sie nie odzywalam,bo miałam gości, w sumie nadal mam, ale dzis wszystko nadrobilam i pisze żebyście nie myślały,ze Was opuściłam czy cos :D jestem ze wszystkim na bierzaco :)
Juz za 3 dni zobacze mojego synusia

jola nie sądze że jakakolwiek farba będzie pielęgnująca :) mimo wszystko to są barwniki, ale przecież nie mówie o robieniu tego co tydzień bo takie ombre to się robi raz i masz je dopóki nie zdecydujesz inaczej. Moje pytanie brzmiało, czy to że farba nie ma kontaktu ze skórą to znaczy że ewentualne chemikalia też go nie maja lub maja bardzo ograniczony?

Jolamac masz rację. A masz do polecenie jakiś dezodorant bez aluminium ?
"
My używany Lavera roll on są damskie i męskie okolo 24 zl/szt ja tez jak nie ma wielkich upałów robie sobie "oliwę magnezową" stąd mam pomysł i przepis Jak tanio i skutecznie uzupełnić magnez w organizmie robiąc z niego dezodorant za 2 zł? | Akademia Witalności
z kosmetyków kolorowych polecam Benecos są tanie i bardzo fajne
Ogólnie wśród normalnych kosmetyków można znaleźć prawdziwe perełki z bardzo rozsądnymi składami podobnie jak z jedzeniem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,weekend mam aktywny więc czasu brak,teraz już tak pewnie będzie bo coraz cieplej,więcej będziemy na powietrzu niż w domu przed kompem :)

Witam nową mamusie :) ja również mam termin na 10.10.2015 :) Fajna data

Ja właśnie wskoczyłam w 18 tydzień,ale leci szok Jutro będedzwonić i umawiać się na prenatalne na ostatni tydzień maja,będzie to 21 tydz ciąży :) Ale się doczekać nie moge

Dziś u Mnie słoneczko ładnie świeci więc znów wybywamy na pół dnia,jedziemy do innego miasta do szpitala moją babcię odwiedzić,leży bo w poniedziałek będzie miałą koronografię,boje się jak cholera :(

Akatsuki ja rozjaśniałam włosy u fryzjera w 1 trymestrze i teraz znów ide na odrosty,fryzjerka powiedziałą że to chodzi o zapach,bo sama farba do układu krwionośnego nie przenika :) Więc myśle bez przesady ;)

Miłego dnia :*

Akatsuki maluj i pokaż efekt, tez mam ochotę, ale boję się jak będę wygląda. Chyba mamy podobna długość włwłosów, wiec czekam na efekty

reklama
koleżanka mam ombre na bobie i fajnie to wygląda ;) ale ja nie wiem czy sama sobie zrobię cos fajnego czy raczej masakre :)

Do góry