reklama
U mnie połówkowe 1.06. Dokładnie w 20 t 2 d. Dziewczyny, a z ciekawości spytam - jakim czasem ciąży operują u Was lekarze i położne? U mnie podają skończone tygodnie.
u mnie tez skonczone tygodnie
maran-atha
Fanka BB :)
U mnie tygodnie plus dni wiec np 17+6
waniliowe.love
U mnie lekarka zapisuje dokładnie tydzień i dzień i mówi tak samo =)
dolga
Ladyk to napewno dlatego, ze duzo myslisz o porodzie, ja tez tak mialam w poprzedniej ciazy i ciagle mi sie snil poród. Mój lekarz liczy skonczone tygodnie.
a do mnie maleńkimi kroczkami powraca znienaidzona zgaga ;( rennie lezy juz w zanadrzu :/
a do mnie maleńkimi kroczkami powraca znienaidzona zgaga ;( rennie lezy juz w zanadrzu :/
Ostatnia edycja:
ladyk24na7
No myślę, myślę, ale bardziej pod kątem ew. skomplikowania porodu niż samego porodu. Bo z czym "się je" poród to wiem już z praktyki. Bardzo chciałabym już być po i mieć tę świadomość, że wszystko przebiegło w porządku.Ladyk to napewno dlatego, ze duzo myslisz o porodzie, ja tez tak mialam w poprzedniej ciazy i ciagle mi sie snil poród. Mój lekarz liczy skonczone tygodnie.
Jak miło spędzić dzień bez bólu łepetyny. Urzędowaliśmy z Majką na placu zabaw. A jutro inaugurujemy działking i sezon grillowy. Liczę, że pogoda się nie skiepści.
Tak myślałam, że większość lekarzy podaje skończone tygodnie. Ostatnio moja zaciążona koleżanka dziwiła się, bo jej ginekolog wpisuje w kartę tydzień, w którym akurat jest.
reklama
sysia87ami2011
Ladyk - dobrze ze na IP trafilas na swietnego lekarza . Myslalas moze o jakis masazach albo cos? Moze by ci to usmierzylo bol.
Ja polowkowe bede miec pod koniec miesiaca teraz w srode na 10 mam wizyte ale to 16 tydz jakos bedzie.
Moj lekarz podaje tydz i dzien
Ja polowkowe bede miec pod koniec miesiaca teraz w srode na 10 mam wizyte ale to 16 tydz jakos bedzie.
Moj lekarz podaje tydz i dzien
Podziel się: