reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

[QTE=Bas81;11599527]

Byłam 2 razy we Wrocławiu właśnie w hostelu i tez był ok ale wolałabym jednak teraz hotel.

Ale to nie jest hostel tylko wynajmujesz przez hostel. Oni maja prywatne kawalerki w centrum chyba w 5 roznych miejscach i sobie wybierasz gdzie chcesz. U nich na www jest to zreszta opine wiec w razie czego wygoogluj hostel Cinema.

Blair dobrze ze w końcu lepiej! Też chciałabym jutro pójść na małe zakupy ale zobaczymy jak zdrowie dopisze.. A od kiedy czujesz ruchy? Bo kurcze u mnie cisza od tamtego smyranka.. Podslu****e czasem przez słuchawki to niby słyszę jakieś bulgotanko i chlupanko i mam wrażenie że to dzidzia bo jelita są dużo glosniejsze..

Ja tez jeszcze nic nie czuje :baffled:

Buba hehe dobra metoda, u nas jednak problem półki co jest taki że młoda nie ma swojego pokoju więc robi sajgon w całym domu. Na razie po prostu zabrałam jej kredki, mało odkrywcza ale skuteczna metoda. ale w ten sposób dziecko cały czas siedzi na mnie... dosłownie. 30sek spokoju nie mam w domu a chciałabym zrobić kilka rzeczy ... no niestety to sie nie stanie szybko :/
Mysle ze powinnam pogadać z jakims panem od głowy bo chyba mam zadatki na depresję ostatnio ...

Tak mi przyszlo do glowy - czemu nie wyslesz jej do zlobka na te 3h dziennie? Bo tak mi sie cos kojazy ze 15h tyg za darmo jest.

reklama
Witam, chciałam się przywitać i wszystkim pogratulować. Czytam was od początku ale odzywam się ponieważ nie chciałam zapeszać ( ostatnio skończyło się poronieniem) i długo nie mogłam uwierzyć że wreszcie się udało po paru latach starania, czasem zastanawiam się czy to naprawdę prawda czy może jakaś fikcja, ale brzuch rośnie więc chyba to jednak prawda. Termin mam na 10.10.2015, badania prenatalne mówią , że wszystko jest dobrze z czego się cieszymy z mężusiem. :-):-):-):-)

Blair no ok to tak sobie podałam, nie mówię o Przypadkach jak ktoś zdaje za 10 razem, bo szczerze mówiąc to nawet chyba takiego nie znam hehe ale jak ktoś zda za 3 czy 4 to niekoniecznie może źle jeździć, bo poprostu są różni ludzi, stres na kogoś może tak działać, innym razem trafi się jakiś egzaminator do d.. u mnie np za pierwszym razem był taki spoko koleś ale moja wina, za drugim razem taki co wszystkich oblewal a ja zdalam, wiec to różnie, a może byłam zbyt pewna siebie i tak wyszło za pierwszym, jak coś to czasami jak się wleke to jadę prawym haha zresztą i tak uważam ze te 30 godzin to jest o wiele za mało i człowiek tylko przez dalsza praktykę uczy się jeździć

Suszi witam :)

Ostatnia edycja:
Dolga 30h to wystarczająco żeby nauczyć się jak jeździć żeby zdać. Później i tak musisz się sama nauczyć zwykłej jazdy po mieście gdzie nawet prawym pasem 50 się nie jeździ. Ja zdawałam 7 razy i uwarzam się za dobrego kierowcę (dobrego ale napewno są lepsi). Niestety słabo sobie radzę na egzaminach ze stresem i mnie poprostu ten stres załatwia. Moja bratowa zdała za 11 razem no i cóż... wolę się przejść niż z nią jechać. Różnie to bywa.

Kamila82 dzięki za info :) obejrzę to sobie.

Suszi witamy ;) fajnie ze w końcu się udało.

Pogoda na majówkę taka średnia, ale jutro ma być lepiej - liczę na to ;)

Dziewczyny w którym tyg ciąży wybieracie się na połowkowe?

Kasik u mnie będzie 21 tydz

Colly no może żeby zdać to wystarczy, ale poprostu później trzeba dużo jeździć, aby nabrać doświadczenia :)

Mi zdać na prawo jazdy udało się zdać za pierwszym razem ale wiem że gdyby nie przychylność egzaminatora nie udało by się zdać. Niestety ale często jest tak , że dużo zależy od szczęścia a nie do końca od umiejętności. Wiem że teraz nie zdałabym za pierwszym razem. W każdym razie ciesze się że mam to już za sobą. Mi na połówkowe ginek.. kazał w 20-tygodniu. Idę spać jutro dużo pracy na działce - jak tylko nie będzie padać. :tak:

Ostatnia edycja:
Kurczę, Wy już wszystkie macie poumawiane wizyty połówkowe a ja jeszcze nie i nawet nie wiem kiedy robić. W poniedziałek idę do lekarza to może mi podpowie.

reklama
Dzięki. Musze zadzwonić i się umówić. Będę celowala tak w 21 tydzień.

Juz zaczęłam 19 tydzień, niesamowite jak to szybko mija. ...

Miłego dnia dziewczynki ;)

Do góry