kamila1982
Fanka BB :)
[QTE=Bas81;11599527]
Byłam 2 razy we Wrocławiu właśnie w hostelu i tez był ok ale wolałabym jednak teraz hotel.
Ale to nie jest hostel tylko wynajmujesz przez hostel. Oni maja prywatne kawalerki w centrum chyba w 5 roznych miejscach i sobie wybierasz gdzie chcesz. U nich na www jest to zreszta opine wiec w razie czego wygoogluj hostel Cinema.
Blair dobrze ze w końcu lepiej! Też chciałabym jutro pójść na małe zakupy ale zobaczymy jak zdrowie dopisze.. A od kiedy czujesz ruchy? Bo kurcze u mnie cisza od tamtego smyranka.. Podslu****e czasem przez słuchawki to niby słyszę jakieś bulgotanko i chlupanko i mam wrażenie że to dzidzia bo jelita są dużo glosniejsze..
Ja tez jeszcze nic nie czuje
Buba hehe dobra metoda, u nas jednak problem półki co jest taki że młoda nie ma swojego pokoju więc robi sajgon w całym domu. Na razie po prostu zabrałam jej kredki, mało odkrywcza ale skuteczna metoda. ale w ten sposób dziecko cały czas siedzi na mnie... dosłownie. 30sek spokoju nie mam w domu a chciałabym zrobić kilka rzeczy ... no niestety to sie nie stanie szybko :/
Mysle ze powinnam pogadać z jakims panem od głowy bo chyba mam zadatki na depresję ostatnio ...
Tak mi przyszlo do glowy - czemu nie wyslesz jej do zlobka na te 3h dziennie? Bo tak mi sie cos kojazy ze 15h tyg za darmo jest.