Hejka
Martynka już nie śpi bawi się a ja jeszcze leżę
zaraz idę pod prysznic i zabieram M do sklepu :-)
Doris33,widzę że nie tylko ja miałam przebijany pęcherz nożyczkami :-/ pamiętam jakie były dlugasne i jak je zobaczyłam to mnie zmrozilo a jeszcze jak zobaczyłam ranke na M główce to w ogóle byłam wściekła :-/ współczuję Ci traumatycznego porodu i wcale Ci się nie dziwię ze nie chcesz kolejnego cc !!!! Moja koleżanka rodziła niedawno i miała cc na życzenie i traumatycznie to przeżyła jak mi opisywała to płakać mi się chciało razem z nią :-( też zjadłabym ziemniaki z ogniska a pogoda na majówkę ma być brzydka :-/
Kamila1983,ja się zmagam z alergią :-( strasznie mnie dopadła ciągle kicham, nawet w nocy przez sen,dodatkowo dostałam uczulenia na tle alergicznym - mam uczulenie na trawę,krzewy,drzewa itd... u mnie jak zaczyna się w marcu / kwietniu to trwa całe lato do jesieni :-( z Martynka nie miałam problemu bo alergia mi odpuscila zero jakichkolwiek objawów a w tej ciąży to jakaś masakra :-/ wybieram się do lekarza jak będę coś wiedzieć to dam Ci znać co możemy brać o ile coś w ogóle możemy oprócz wapna :-)
Buba,omg ile Ci się uzbierało ubranek po Franku :-) 26 kartonów aż nie mogę sobie tego wyobrazić gdzie Ty to trzymasz
Akatsuki,daj znać co udało się załatwić w sprawie tatuażu :-) super ze szefową w końcu raczyla się odezwać , będę trzymać kciuki
)
Ladyk,daj znać co powiedział Ci lekarz odnośnie alergii ;-)
Migotka,zrobiłaś mi ochotę na gołąbki i będę robić w tym tyg może w środę
robisz z mlodej kapusty czy ze starej ???
Bas,jak Twoja głowa dzisiaj ? Mam nadzieję,że nie boli ;-)
Colly,super szefowa :-)
Blair, ojoj biedna jesteś :-* ściskam mocno i odpoczywaj jak najwięcej :-*
Dolga,ja chodzilam cała ciążę z Martynka w ciąży bo urodziła się 17.08 i nogi mi nie spuchly normalnie chodziłam i nogi mi w buty wchodziły za to po porodzie miałam kilka dni spuchniete :-/
Idę się Martynka zając bo zaczyna marudzic :-)