reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hej
Noc była ciężka goraczkowalam, od 4 nie śpię, miałam ciagle 38 Mama wstała robiła mi picie i kompresy, ale nic nie pomagało, po 5 zadzwoniłam na IP co mam robić, co mogę wziąć, powiedzieli żeby obniżyć temp apapem, pomogło troche, z gardło boli mniej ale dalej obłożone. Na 12 jestem umówiona u Teściowej w klinice to mnie zbada i przepisze ewentualne leki. Małe mocno kopało jak miałam gorączkę, pewnie Jej za ciepło było...
Mam nadzieje ze będzie juz tylko lepiej...

Co do wizyty to dziekuje za wszystkie miłe słowa ;) lutke mam brać dalej, ale tak jak pisałam wszystko wyglada ok, no i oczywiście mam na siebie uważać, powiedział ze dobrze ze na weselu nie szalałam tylko na spokojnie byłam ;p tętna słuchaliśmy przy pomocy takiego małego urządzenia ;)
Kolejna wizyta za 3tyg wtedy tez mam pokazać sie z wynikami krwi, kolejny raz mi bedą robić przeciwciała, żeby kontrolować czy niepotrzebny będzie zastrzyk z immunoglobulinami, na razie mam sie tym nie martwić, tak powiedział. Za trzy tyg tez umówimy sie na połówkowe które zrobi mi tez jego jakiś tam kolega, bo powiedział ze co dwie pary oczu to nie jedna i ze nagra nam filmik na pamiątkę, ale mam sie niczym nie martwić bo on wszystko załatwi ;) wiec spoko ;)

Buba gratulacje Córeczki!!! I jaka duża juz!

Paulka mnie tez na ostre ciągnie, ale podobno nie powinno sie przesadzać z częstością i ostrością...

Wirginia a nie miałaś na fotelu badania? Bo moze badała tylko nic Ci nie mówiła? Ja wczoraj konkretnie gina zapytałam po badaniu, to mi odpowiedział...

Bas w ciąży nie można używać aplikatora do lutki, masz nawet w instrukcji napisane

Kamila ja tez mam cycochy poprostu pelniejsze, nie urosły do dużych rozmiarów.
Ta lekarka to jakaś nienormalna, dobrze ze byłaś u tego drugiego lekarza i jesteś spokojna. Ale jak tak można kobietę w ciąży straszyć tylko po to żeby kasę wybulila. A co do badań na NFZ to było zapytać czy jak w zeszłym miesiącu płaciłas składki to wystarczy bo przecież nie będzie z Ciebie państwo zdzierało dwa razy?!

Kamilove ale masz słodka Córeczkę!!!

To tak z grubsza bo tyle dałam radę ;) zbieram sie zaraz na wizytę

reklama
Blair juz wczesnie jakos pisalam ze robi mi jedynie usg przez brzuch, krew, mocz i to wszystko nic wiecej nie robila, ale na nastepnej wizycie od razu sie zapytam co i jak z ta szyjka :) wierze ze ona wie co robi i tylko po prostu nie mowi mi nic bo wszysto jest w porzadku :)
Kate wlasnie jakos tak jak moj powiedzial o tym imieniu na poczatku nie bylam za nim ale pozniej sie w nim zakochalam i teraz juz nie chce go zmieniac :D

Blair - to cię męczy choróbsko....obyś szybko wyzdrowiała....

Aleksander, Ksawery - śliczne imiona :)
Mój S wymyslił dla chłopaka Fabian....na początku nie byłam przekonana ale teraz coraz bardziej mi się to imię podoba.

Też będę musiała spytać gina o szyjkę...
Ale mi sie dziś nie chce pracować

eli tutaj dziewczyny niektore juz kupuja :) bo chwalily sie swoimi zdobyczami :D Ja juz mam bardzo duzo dla maluszka bo po dostawalam i raczej nie bede musiala kupowac na sam poczatek zadnych ciuszkow :)

ja dzisiaj nie gotuje bo liczę że mnie mąż weźmie na rocznice do restauracji ;]
wczoraj miałam ruskie. robiłam je od kufla i wyszły wielkie i pyszne ;)

Blair raju współczuję takiej nocki zdrowiej szybko
Eli ja zakupilam jeda rzecz poczekam jeszcze do polowkoweko może poznam płeć :)
Kamila1982 ; ) ja rodzilam na czworaka potem ma siedząco. Podziwiam za decyzje porodu w wodzie mnoebjakos osobiscie przeraza :/ kiedys widziałam filmik i ostatnia scena utkwila mi w pamieci to jak wyglądała woda :/
Ja duzo czasu za pierwszym razem siedziałam pod prysznicem :)
Buba ale macie ceny za porody szok :/ i nas za 2 tys to cesarke robią w prywatnej klinice :)

Co do imion to jakoś mi sie nic nie podoba :D chyba wybierzemy po porodzie :)

reklama
Do góry