reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Hej!
kamilove daj znać co u lekarza. Trzymam kciuki &&&
blair współczuję bardzo. Raz miałam anginę, dziadostwo straszne. Zdrówka
mamuska smacznego
krewetka mamy tyle samo dni do wakacji ja też 9 lipca
paulka zdrówka!
Dziś choroby ciąg dalszy. W nocy spać nie mogłam, co u mnie się nie zdarza. Zwykle śpię jak zabita. Myślałam, że dzisiaj wstanę jak nowo narodzona, ale niestety się nie udało :-(
Nie wiem co dziś na obiad, ale chodzi za mną od kilku dni kalafiorowa.
mamuska smacznego
paulka zdrówka!
Dziś choroby ciąg dalszy. W nocy spać nie mogłam, co u mnie się nie zdarza. Zwykle śpię jak zabita. Myślałam, że dzisiaj wstanę jak nowo narodzona, ale niestety się nie udało :-(
so_happy
hej
u nas piękna pogoda, ciepło bez wiatru
Migotka chyba też zrobię placki z jabłkami, dzieci chetnie zjedzą, żurek mam od wczoraj
Trzymam &&&&& za wizyty
Blair zdrówka , może to nie angina i szybko przejdzie
najstarszy syn idzie na zakończenie szkoły zaraz,
ja mam dzisiaj dużo rzeczy do zrobienia, musze pare rzeczy powystawiac do sprzedaży,
dom posprzatać, na 15 jestem umówiona na paznokie
u nas piękna pogoda, ciepło bez wiatru
Migotka chyba też zrobię placki z jabłkami, dzieci chetnie zjedzą, żurek mam od wczoraj
Trzymam &&&&& za wizyty
Blair zdrówka , może to nie angina i szybko przejdzie
najstarszy syn idzie na zakończenie szkoły zaraz,
ja mam dzisiaj dużo rzeczy do zrobienia, musze pare rzeczy powystawiac do sprzedaży,
dom posprzatać, na 15 jestem umówiona na paznokie
kamila1983
Szczesliwa dyzo zdrówka dla ciebie
Krewetka mniam obiad smaka mi zrobiłaś na mizerie
U mnie będą pierogi z kapusta bo takowe mam zamrozone a ze nie chce mi sie nic robic
Krewetka mniam obiad smaka mi zrobiłaś na mizerie
U mnie będą pierogi z kapusta bo takowe mam zamrozone a ze nie chce mi sie nic robic
kamila1982
kamila82 w Walii byłam raz na południu w Cardiff i tak sobie, prawie to co tutaj. Ale polecam północ a dokładnie Snowdonie. Tam jest przepięknie. Pojechaliśmy sobie raz na sylwestra we dwoje w okolice Portmaddox. Jak będzie wątek zamknięty to foty udostępnienie
dobranoc!
My bedziemy 2h na poludnie od Snowdoni ktora zreszta chcemy zaliczyc ktoregos dnia jak juz tam bedziemy. To lice potem na fotki - o ile bede na zamknietym
U mnie na obiad makaron z brokułami zapiekane w sosie serowym mniam
Uwielbiam makarony i sery
Dziewczyny mam takie pytanie do tych ktore juz rodzily. W planach mam porod w wodzie, czy sie uda to sie oczywiscie zobaczy. Jesli sie nie uda to slyszalam od kolezanki ze lepiej rodzic na stojaco , ze na lezaco to sie rodzi tylko dlatego ze lekarzowi tak wygodniej. Jak to jest?
Wirginia 900 euro to jak za poród w prywatnej klinice to chyba dobra cena. W waw ceny od 10 tyś w górę....no masakra....a brzuszek to na plaży pokazywać ( tylko zafiltrowaćbfiltremnmineralnym nie syntetycznym) i w bikini wskoczyć ja uwielbiam brzuchatki w takich normalnych kostiumach wg mnie to bardzo sexi. Ale rozumiem że nie zawsze komfortowo mamy się czują tak roznegliżowane. Portugalię polecam, uwielbiam ich kuchnię, Lisbonę, plaże tylko woda w oceanie lodowata....Witajcie dziewczyny nie ma mnie troche i ciezko to nadrobic
A wiec co do odpisywania to tak:
Colly to dziala na takiej zasadzie ze tych 900 euro nie mozemy wziasc w gotuwce i musimy to wydac u nich w sklepie, a zwykly porod bez komplikacji to 300 euro tylko, ze tam gdzie ja bede rodzic to klinika prywatna (ona mi pasuje bo tam pracuja ginekolodzy, do ktorych gabinetu chodze, ma bardzo dobra opinie i jest najblizej mnie polozona bo jedynie nie cale 5km a inne najblizej zaczynaja sie od 15km), to porod w tej klinice wyniesie mnie okolo 500euro i jeszcze szwagierka namawia mojego zebym wybrala sobie sale jednoosobowa wtedy on moze byc 24h/dobe przy mnie i dziecku to jest dodatkowy koszt i bysmy sie zamkneli gdzies w kwocie 900 euro tak mniejwiecej
Kate ja jestem zakochan w imieniu Xavier (wiem, ze dla wielu z was imiona z X sa wielkim wymyslem ale ja takie biore ze wzgledu na miejsce zamieszkania)
A do dziewczynki imienia nie mam bo nawet sie nie łudzę, ze bedzie dziewczynka
Kamilove sliczne obie wygladacie mala bardzo podobna do ciebie i trzymam kciuki za wizyte
My na wakacje lecimy do Portugalii na poczatku lipca (mi sie ten pomysl srednio podoba) :/ a potem chce jechac jeszcze do Pl na jakies 3 tygodnie ale to juz sama bez mojego bo on tyle wolnego nie dostanie i mam nadzieje ze uda mi sie wygospodarowac tyle czasu zeby zmama posiedziec troche A co do stroju to tez rozgladalam sie za takimi dla kobiet w ciazy zakrywajacymi brzuszek nawet udalo znalesc mi sie takie nie drogie
Trzymam kciuki za wizytę!! Będzie dobrze a nakrętka nie służy. Trzymaj się dzielnie!hejka
Blair witaj w klubie bolących gardeł... ehh ja psikam tamtum verde. ostatnio mi pomoglo a do nosa na katar wode morska
mamuska śniadanko pyszne, miałam podobne tylko że z samym ogórkiem rzodkiewki nie jem bo mnie w język szczypie
Standardowo przed wizytą mam mega stresa, nerwy i wogóle się boję. Krew i mocz wyszły mi w normie, dzidzia się rusza a ja standardowo się nakręcam...
Dziewczyny ale zleciało. Już 5 miesiąc przed nami, nie obejzymy się a będziemy dzieci bawić ) już się nie mogę doczekać mojego maleństwa, szkoda że tak szybko rosną dzieciaczki. Mój synuś dopiero takie maleństwo było a tu już kawaler 5 lat
Miłego dnia, do popołudnia
Mądrze kochana, ciąża bliźniacza i tak z natury dla organizmu cięższa a jeszcze ta szyjka więc po co ryzykować ale jak sobie odbijecie to ho, ho no i udanych łowów w PepcoMy odpuszczamy te wakacje. Ta moja szyjka taka niestabilna. Wolę nie ryzykować. W przyszłe wakacje sobie gromadnie odbijemy [emoji1] . Mój mąż dziś jest na urlopie i nakręciłam go na wypad do Pepco! Cieszę się jak dziecko [emoji6]
Xmamuska, smacznego! [emoji5]
Miłego dnia!
Kamila - namiot!!! To są wakacje. Uwielbiałam, wiele lat pod namiot jeździłam jeszcze jak Fr miał ze 2 latka a potem człowiek na starość zrobił się wygodny....ale w zeszłe lato odpaliłam namiot na działce i spaliśmy ale był ubaw!!! Fajne to klimaty. Podziwiam i zazdroszczę!Witam się porannie
Blair zdrówka życzę jeśli chodzi o gardło to dla mnie cuda działa gargarin do płukania polecam.
Akatsuki my też imie wybieramy zawze takie żeby z nikim sie nam nie kojazyło :-)
Co do planów wakacyjnych to liczę że tradycji stanie sie za dość i pojedziemy z namiotem na mazury że w lipcu dam radę wtarabanić się do namiotu dzieci uwielbiają te klimaty my zresztą też cisza spokój ognisko co wieczór kiełbaski jeździmy w miejsce gdzie codziennie w barze są świeze ryby i taka sielawka z patelni mniam niebo w gębie sie troszkę rozmarzyłam
Cos mi bb dzisiaj ciężko działa :/
Jakie plany na weekend macie?
Ja liczę ze sie zaraz rozpogodzi bo jedziemy za miasto na weekend do domu dziadków dzieci doczekać sie nie mogą chcemy odpalic grilla uwędzić nóżki z kurczaka porzadki jakies w ogrodzie zrobić i pooddychać innym powietrzem
Kochana suwak nie przestawiony. Termin mam na 4 ale rodzić będę w 38 tyg koło 20 września bo ja CC planowane. Jestem po CC i mam niewydolność żylną więc nie chcę do końca rozwalić sobie organizmu zabawą w naturalny przy mojej wąskiej miednicy. Już mi ciąża dała popalićBuba a na kiedy ty masz termin? Bo na twoim suwaczku się nie ogarniam.
My na wakacje chyba nigdzie nie pojedziemy, tylko małą na kolonie na mazury wysyłam,
Hej!
mamuska smacznego
paulka zdrówka!
Zdrówka kochana!!!! I wypoczywaj!
Kamila1982 nie wiem jak jest na stojąco, kazda kobieta jest inna i tak jak ja np najlepiej sie czułam podczas skurczow na lewym boku z podkulonymi nogami a położne prosiły mnie zebym chodziła, bo wtedy porod szybciej postępuje.. Tak samo wolałam rodzic na leżąco tzn w pozycji standardowej bo zwyczajnie w świecie byłam juz zmeczona tym porodem, skurczami. W dodatku zasypialam pomiędzy skurczami w kazdym razie zeby rodzic w wodzie musi wyjsc Ci gbs ujemny
reklama
waniliowe.love
Kurcze ogorkowa, mizeria pychota ja nie umiem robic dobrej ogorkowej
Wlasnie zawsze mnie zastanawialo jak wyglada taki porod w wodzie
Ja juz sledziki mam gotowe pozniej jeszcze tylko ziemniaczki ugotowac i gotowe jakbym tak teraz siadla do tej miski sledzi to znikly by raz dwa
Wlasnie zawsze mnie zastanawialo jak wyglada taki porod w wodzie
Ja juz sledziki mam gotowe pozniej jeszcze tylko ziemniaczki ugotowac i gotowe jakbym tak teraz siadla do tej miski sledzi to znikly by raz dwa
Podziel się: