reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

xmamuska - każdy ma swoją drogę do szczęścia. Fajnie się Wam ułożyło :-)

kate - ja uwielbiam te współczujące spojrzenia na ludzi spodziewających się np czwartego dziecka w dodatku tej samej płci..... "o rany...czwarta dziewczynka, cóż, znowu się nie udało? No ale chyba już nie będziecie więcej próbować ustrzelić syna?" Jeb....masakra... moi rodzice mają 4 córki ;-)

reklama
rany skąd ci ludzie biorą takie teksty? :D
ja tez słyszałam juz cała masę pierdół (głównie przy pierwszej ciąży) w stylu: 'o jesteś w ciąży, wpadłaś?' jakby planowanie dziecka nie wchodzilo wogóle w grę :D no i oczywiście klasyk, moja mamusia na wiadomość o ciąży: 'ale was nie stac na dziecko drugie!'
Poza tym moja ulubiona akcja jak pod zdjęciem ślubnym koleżanka z podstawówki mi napisała 'gratulacje, co dzidziuś w drodze?' :D

Buba i tak właśnie kochające mamusie wychowują małych kryminalistów, a najbardziej lubie teksty "mój syn/córka nie wierzę " Brawo
Akatsuki hahahaahah dobre ludzka głupota nie zna granic

Mrówka właśnie obejrzałam sobie Twoje dwa filmiki,superr i jaki brzuszek duży miałaś,ślicznie wyglądałaś.I 1 roczek Oli cudowna mała istota,śliczna dziewczynka i te oczyska !!!! Cudne

Ja jeszcze nikomu o ciąży nie powiedziałam. Jeżeli wszystko będzie dobrze to zabieramy się za to w weekend i juz słyszę te wszystkie mądrości typu na co ci kolejne dziecko, jednego nie odchowalas drugie sobie robisz. Matko bliźniaki, pojdziecie pod most jak wy będzie żyć?!
Wpadliscie pewnie, ale po ile wy macie lat? Nie wiecie co to antykoncepcja i tak oto rodzi się patologia. Juz to słyszę :-(
Dlatego najchętniej nie mowilabym wcale. Jeszcze jak się okaże, że to faktycznie dwie dziewczynki to już słyszę taka teściowej, że jedyny syn nieudacznik niedorobil się syna. Ale powie to dopiero jak wytrzezwieje czyli pi razy drzwi za jakiś miesiąc

kate hahahaha no szok, niezłe jaja, a tak w ogole to kto w naszym kraju dostaje ulgi na dzieci, zreszta co to sa za ulgi dla rodzin wielodzietnych jakies kpiny, a moze ludzie sobiemysla ze to sie kokosy dostaje dlatego tak gadaja :D

xmamuska noo fajna historia, my az takiej nie mielismy,a le tez lubilismy sie dobrze poklocic i to czesto ;) zdjecia ekstra, moze na zakmnietym tez sie ze swojego slubu pochwale ;)

Akatsuki aaa no ja jak bralam slub to kolezanka z podstawowki mnie strasznie wypatrywala i jak spotkala to mi oczy prawie w brzuch wsadziła :)

oo a ja dzisiaj bylam w pepco, powiem sczezre ze jest sporo fajnych rzeczy, a to moj zakup
DSC_0278[1].jpg

Załączniki

• DSC_0278[1].jpg
    DSC_0278[1].jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Kate o widzisz, znalazłaś sposób na zarabianie ;p ja nie wiem co ci ludzie maja w głowach...

Buba jasne najlepiej tłumaczyć brak wychowania "bo to chłopak jest", co to w ogóle jest za tłumaczenie?
A dzięki ;p

Kamilove hehe widzę ze przygotowana jesteś na rożne teksty ;p pogadają, pogadają i dadzą spokój ;)

Dolga świetne ciuszki! Bardzo mi sie podobają ;) moze tez sie do pepco wybiorę ;)

Pogoda piękna wiec poszłyśmy z Maleństwem na spacer i po zakupy na obiad. Kurczę człowiek jeździ samochodem to nawet nie wie jakie super miejsca są zaraz obok. Wystarczy przejść na druga str ulicy a jest pięknie i zielono, musieli chyba niedawno zrobić minipark z alejkami itd.
ImageUploadedByForum BabyBoom1429710353.419675.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429710353.419675.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429710353.419675.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 85
Ja ostatnio usłyszałam tekst: "trzecie dziecko?! Świadomie?! Wy jesteście szaleni!!!".

Xmamuska- super historia :) Fajnie, że Wam się udało... Może właśnie ta początkowo dość trudna sytuacja scementowała Wasz związek
dolga- może koleżanka sądziła że ma usg w oczach ;) hehe- w każdym razie napewno chciałaby mieć. Fajne zakupy- ten bodziak z kotwicą super :)

jak juz będzie wątek zamknięty to fajnie jak własnie będziemy opisywac swoje historie związku, bedzie można dołączyć jakieś foto slubne lub partnerskie i myslę ze fajnie nam to pozwoli poznac się bliżej :)

reklama
Do góry