reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kate tylko bardziej mnie to zdziwilo ze ona dobrze wie, ze jest to planowane dziecko bo sie mnie pytala zaraz jak zglaszalam o tym fakcie w szkole..... Kurcze zazdroszcze takich truskawek pod domem :D

reklama
Kate bo niektórzy myślą że rodzina 2+2 jest okey , ale już więcej dzieci niż 2 to patologia,typowa wpadka.Mnie też czasem wkurza jak spotkam kogoś znajomego i nagle tekst co wpadke zaliczyliście ? Wkurza mnie tłumaczenie że nie że się staraliśmy i wogle.Bliscy i najbliżsi wiedzą że jest to ciąża planowana,wyczekiwana i upragniona.A nawet gdyby była to wpadka nie wstydziłą bym się tego,moja młodsza córcia to wpadka,najpiękniejsza,najukochańsza WPADKA jaka mogła się nam trafić :)

Wirginia mniej w dupie takie teksty a babie trzeba było pojechać aż by jej w pięty poszło !!! Wrrr wredny babsztyl

xmamuskia bo to juz jest taka mentalnosc ludzka.... jak dmla mnie moga sobie myslec co chca byle zeby mi tego nie mowili bo bedzie zle :D
Ale w tej miejscowosci z ktorej ja pochodza to wszyscy gadaja ze wpadlam, bo jak to kto w tym wieku na dziecko sie decyduje jeszcze ze tylko moj partner pracuje i ze bez slubu no ja pierdziu co kogo to obchodzi co kto robi..... :/

xmamuska dokładnie, mnie przy 3 dziecku większość pytała czy wpadka" no bo przecież 2 juz macie"
nAjczęściej tak mówili
Wirginia nie ma sie co takimi ludzmi przejmować

Buba a Ty jak tam? Mdłości nie męczą dzis?

Wirginia teraz jak będę w lbn to chyba pójdę na łowy truskawkowe, mam swoj targ gdzie od lat moja Mama kupuje warzywa i owoce, wiec mamy sprawdzone ;) mmm zjadłabym ;)

Kate heh to babka palnęła...

Xmamuska my z G jesteśmy razem 11lat, od kilku mieszkamy razem a ludzie jak sie dowiadują o ciąży to od razu myślą ze wpadka, no bo przecież ślubu nie mamy... Tzn głownie rodzinka, bo znajomi raczej normalnie do tego podchodzą ;)

Wirginia masakra! Teraz doczytalam, co za tekst! Ale dokładnie obecnie każdy myśli że jak ciąża to wpadka... Bo młodzi ludzie, nie po ślubie nie mogą świadomie podjąć decyzji? Albo dlatego że większą różnica wieku? Nie mogą po prostu chcieć? Bo nie było wystawnego wesela to co? Oczywiście tutaj nie neguje takich Uroczystości ale nie każdy o tym marzy :-) ale ludzie i tak gadają i tak plotkuja i tak się czepiaja.. Zawsze będą mieli czego, zawsze coś się znajdzie.. Nie wiem skąd tyle nienawiści dookoła. U mnie w pracy na szczęście już się zamknęli ci ciekawscy ale wcale nie słyszę szeptow.. :-)

Kate, Wirginia no niestety ludzie są różnie, mają inne wartości, są inaczej wychowani itd no i oceniają innych tak naprawdę nic nie wiedząc o danej osobie, a to niestety nie jest przyjemne. Niestety mentalność Polaków taka jest.... nie potrafią czegoś przyjąć do wiadomośći, tylko rozkminiają ehhh

reklama
dziewczyny dokładnie tak jest, ja się tym w ogóle nie przejmuję,
ale bardzo czesto słyszę po co nam tyle dzieci, a teraz jak mówie, ze 4 syn
to bardzo mi współczują , ja tylko wtedy pytam czego, zdrowego dziecka???

Do góry