reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Kate powiem Tobie szczerze, że dzisiaj myślałam że nie wstanę z łóżka, teraz w pracy piję soczek przecierowy, nic innego mi nie wchodzi i tak mnie mdli, że nie mogę skupić się na pracy, no i brak skupienia to internet i BB

Blair to w takim razie za dobre zarobki męża :tak:

reklama
ewula dziekuje bardzo za artykuł, już wszystko wiem :)

kate pewnie tak te Nikodemy mają, dlatego miałas taka duza przerwę miedzy dzieciakami hehe

popieram dziewczyny co do wątku, ze jeden nowy zamkniety

kasik ja tak jak Blair z ta cytomegalią, wiec daruj sobie też :)

a tak mi sie jesczze przypomnialo, lekarz na poprzednich wizytach nic nie mowil ze nie moge synka nosic, a teraz kazał mi odzwyczajac, wrrr jak ja go ladnie na rekach zaczelam usypiac w dzien i w 5-10 min i na dodatek spi mi uwaga uwaga po 2-3 godziny dziennie yeahh to teraz bedzie znowu walka zeby zasypial sam w lozeczku, nie wiem jak uda mi sie tego dokonac, moze jakies podpowiedzi, doświadczenia?

Heeeeej ja dziś się zbytnio nie wyspalam i popijam kawusie :-)

Ja jestem za tym żeby nie łączyć i przenosić wątków tylko założyć nowy i go utajnic :-)

Co do światowych marek. Lubię popatrzeć ale nie kupuje drogich rzeczy :p uwielbiam promocje, wyprzedaże, rabaty i w tedy coś łowie, uwielbiam kupować wtedy za bezcen wiedząc że wcześniej było drogie haha :-D lubię ciuszki też z sieci Tesco są zaskakująco dobre i da się kupić tanio a i w pepco czasem perelke upoluje :-D

Kasik4 super, dzięki za info! lece w piątek do Rossmanna bo akurat potrzebuje na sobotę się odwalic a wszystkie pudry moje już dawno temu otwarte..

Hejka :)
Co do wątku zamkniętego - myślę, że już można. Nie znam się na technicznych sprawach forum ale ja bym otworzyła dwa nowe zamknięte. Jeden na fotki, drugi na nasze żale ;) konkretne dwa wątki żeby nam te otwarte nie padły.

Dzień dobry :-)

Dzisiaj idę na wizytę do położnej. Mam nadzieje ze powie ze w maju będziemy mogli zrobić tutaj usg, bo do czerwca czekać to trochę długo.
Jak myślicie od którego tygodnia płeć można poznać prawie na 100%?

Dopadło mnie jakieś chorobskom. Perwnie przez zmienna pogodę. Na weekend miałam ochotę na mleko z miodem i czosnkiem i to chyba już był zwiastun choroby.

Witam się już nie tak bardzo z rana :) wkońcu nie wieje u nas i jest słońce czuje wiosnę :)
Madziula mój tak mówił jak urodziła pierworodnego :D wtedy bb mnie wciągnęło :) na grudniówkach:cool2: i była to sekta :-D

Kate trzymam kciuki żeby z zusem wyszło po twojej myśli :tak:
Ja mam teraz pietra tez z zusem bo jestem na wychowawczym i planuje go przerwac zeby od razu isc na zwolnienie lekarskie pewnie mój pracodawca padnie trupem :-pale boje sie że zus sie przyczepi że naciągam ich na kase :/

Migotka ale ci sie gin pomylił z tą szyjką :/ dobrze że teraz trafiłaś do konkretnego- swoja drogą ja nic nie wiem na temat swojej szyjki :szok:

Bata mam to samo jeśli chodzi o wolne w szkole u mojego Filipa non stop wolne bo coś tam, przed świetam 3 dni po świetach jeszcze 3 prac domowych nie zadają bo będzie wolne bo długa przerwa była więc dzieci muszą dojś do siebie jakaś masakra normalnie :/

Kasik dzięki za info o promocji o rossmanie właśnie chce sobie zmienić podkład jakis mam taki kaprys od lat wierna jestem Mary Kay bo jest super ale chce juz coś nowego

Całą noc prawie nie spałam a jak spałam to miałam głupie sny. Chyba się dzisiejszym usg stresowałam i stresuje się nadal bo lekarz przełożył na jutro wypadła mu operacja :confused: więc czekam na jutrzejszy dzień :(

Bata jak bym pracowałą to też nie była bym zadowolona z tych wolnych dni,a że jestem na L4 to jak najbardziej mi to pasuje bo moge pospać :)

Witam!

Co do wątku mi wszystko jedno czy otwarty czy zamknięty ale wolę żeby był jeden.

Co do mojego niby synka to tam jajek nie było ale taki niby ptasiorek, już się bardzo cieszę z niego. Otrzeżwiło mnie spotkanie z koleżanką i jej chorą roczną córeczką.

Co do dentysty to ja też leczę wszytko, oboje mieli nawet leczenie kanałowe mleczaków. Myślałam ,że babka nas naciąga na kasę ale poczytałam,ze lepiej tak wyleczyć więc leczę. Zęby to ważna rzecz.

Tyle piszecie,ze doczytam a potem już nic nie wiem kto co i kiedy. Pamiętam tylko,ze ktoś wizytuje dzisiaj i jutro więc trzymam kciuki.

reklama
bata no ja nie mam dziecka w takim wieku, ale dla mnie to tez są jakieś jaja, jest coraz gorzej w tych szkołach :/ trzymam kcukasy za wyniki papy &&&

Wiecie co, dla mnie to nienormalne, zeby sie kobieta stresowala ze jej moga nie przyznac, to co jej sie przeciez należy, chory jest nasz kraj niestety, a ja dzisiaj dostaje pierwszy przelew za l4, wiec jednak u mnie wsyztsko ok narazie

Do góry