reklama
bata
Styczniowe mamy'06
Serdecznie witam październikowe mamusie - tłuste krechy dwóch testów w dniu spodziewanej miesiączki, ból piersi, wzrost apetytu i lekkie mdłości skłoniły mnie by do Was dołączyć
tylko jak patrzę na Wasze latka, to ja stara jestem, grunt że młoda duchem
mam nadzieję, że dotrwam do października, bo u mnie to różnie z tym bywa, ale nie ma co krakać, tylko wierzyć w groszka
termin z OM wypada na 18 października
tylko jak patrzę na Wasze latka, to ja stara jestem, grunt że młoda duchem
mam nadzieję, że dotrwam do października, bo u mnie to różnie z tym bywa, ale nie ma co krakać, tylko wierzyć w groszka
termin z OM wypada na 18 października
Witam nowe mamusie gratuluje i życzę cudownej ciąży
Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu.
Dziewczyny macie racje ze każda ciaza inna. Z Maksem juz miałam mega mdłości i rzucał mnie na mięso a teraz mdłości ssą znośne i jem wszystko no jeden dzień był gorszy
Zazdroszczę wizyt, widoków i bijacych serduszek! Jak ja wytrzymam ten tydzień? ??
Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu.
Dziewczyny macie racje ze każda ciaza inna. Z Maksem juz miałam mega mdłości i rzucał mnie na mięso a teraz mdłości ssą znośne i jem wszystko no jeden dzień był gorszy
Zazdroszczę wizyt, widoków i bijacych serduszek! Jak ja wytrzymam ten tydzień? ??
Witaj! Ja też młoda nie jestem - w tym roku 34 wiosenkiSerdecznie witam październikowe mamusie (...) tylko jak patrzę na Wasze latka, to ja stara jestem, grunt że młoda duchem
Hehehe, no to super, niech będzie jedno i niech będzie zdroweSerducho jest, dzidz sztuk RAZ 4mm, także dreamgirl wysoka beta to nie bliźniaki ;-)
Cieszę się w Waszym imieniu
bata
Styczniowe mamy'06
dreamgirl ja cóż chwila moment i 36 wiosen
isabela gratuluję udanej wizyty, córcia pewnie będzie szczęśliwa, pamiętam że mój syn w tym wieku to bardzo nie mógł doczekać się rodzeństwa, u nas teraz wie tylko starsze - mina była bezcenna
isabela gratuluję udanej wizyty, córcia pewnie będzie szczęśliwa, pamiętam że mój syn w tym wieku to bardzo nie mógł doczekać się rodzeństwa, u nas teraz wie tylko starsze - mina była bezcenna
dolga , ladyk, Magda Wy macie maluszki i miałam zapytać: karmicie jeszcze piersią?
Akatsuki mamy maluchy w jednym wieku mój z 17 maja 2013
Ja zaczęłam od wczoraj akcje balsamowania bo mi sięnie cchciało a sucha skórę zaczęłam mieć jak nigdy. Zaraz się będzie rozciągać i boleć - a brzuch znów pewnie będzie mega wielki aż mi się wierzyć nie chce ze zaraz znów będę taką piłką
Akatsuki mamy maluchy w jednym wieku mój z 17 maja 2013
Ja zaczęłam od wczoraj akcje balsamowania bo mi sięnie cchciało a sucha skórę zaczęłam mieć jak nigdy. Zaraz się będzie rozciągać i boleć - a brzuch znów pewnie będzie mega wielki aż mi się wierzyć nie chce ze zaraz znów będę taką piłką
reklama
Klaudixxon
Fanka BB :)
Adaśkowa a masz może jakieś sprawdzone mazidła na brzuszek i piersi co by się nie posypać?
Podziel się: