reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Moje dwie siostry maja dzieci w tak malych odstepach obie po rok i 7 miesiecy i jakos daly rade. Tylko trzeba uwazac z noszeniem bo jedna z moich siostr przelezala przez to pol ciazy.

reklama
Serdecznie witam październikowe mamusie - tłuste krechy dwóch testów w dniu spodziewanej miesiączki, ból piersi, wzrost apetytu i lekkie mdłości skłoniły mnie by do Was dołączyć :)
tylko jak patrzę na Wasze latka, to ja stara jestem, grunt że młoda duchem

mam nadzieję, że dotrwam do października, bo u mnie to różnie z tym bywa, ale nie ma co krakać, tylko wierzyć w groszka
termin z OM wypada na 18 października

Witam i ja po wizycie :-)

Serducho jest, dzidz sztuk RAZ 4mm, także dreamgirl wysoka beta to nie bliźniaki ;-)

Idę upajać się z małżem dorodnym dzidziem :-)

reniam20 no właśnie, a weź przy takim dziecku nie noś, jak jeszcze samo nie chodzi (przynajmniej u mnie) obysmy dotrwały :)

bata witaj :) będzie dobrze, musi być :)

isabela gratulacje :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamusie :) gratuluje i życzę cudownej ciąży :)

Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. :) no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu. :)

Dziewczyny macie racje ze każda ciaza inna. Z Maksem juz miałam mega mdłości i rzucał mnie na mięso a teraz mdłości ssą znośne i jem wszystko :) no jeden dzień był gorszy :)

Zazdroszczę wizyt, widoków i bijacych serduszek! Jak ja wytrzymam ten tydzień? ??

Serdecznie witam październikowe mamusie (...) tylko jak patrzę na Wasze latka, to ja stara jestem, grunt że młoda duchem
Witaj! Ja też młoda nie jestem - w tym roku 34 wiosenki :)

Serducho jest, dzidz sztuk RAZ 4mm, także dreamgirl wysoka beta to nie bliźniaki ;-)
Hehehe, no to super, niech będzie jedno i niech będzie zdrowe :)
Cieszę się w Waszym imieniu :-D

dreamgirl ja cóż chwila moment i 36 wiosen :)

isabela gratuluję udanej wizyty, córcia pewnie będzie szczęśliwa, pamiętam że mój syn w tym wieku to bardzo nie mógł doczekać się rodzeństwa, u nas teraz wie tylko starsze - mina była bezcenna :confused:

dolga , ladyk, Magda Wy macie maluszki i miałam zapytać: karmicie jeszcze piersią?

Akatsuki mamy maluchy w jednym wieku :) mój z 17 maja 2013 :)

Ja zaczęłam od wczoraj akcje balsamowania bo mi sięnie cchciało a sucha skórę zaczęłam mieć jak nigdy. Zaraz się będzie rozciągać i boleć - a brzuch znów pewnie będzie mega wielki :) aż mi się wierzyć nie chce ze zaraz znów będę taką piłką :D

reklama
Do góry