reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Uuu mamy zakupowy dla maluszków więc nie będę zaśmiecać i wrzucę tu moje łowy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 97
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 83
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 98
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Dolga daj potem znac jak tam po wizycie.

Julisia wow niezle przezycia, dobrze ze wszystko ok sie skonczylo , ja dla swojego spokoju poszlabym ja kontrole ale na pewno jest wszystko wporzadku.

Mrowka - teraz to czekac na kolejna wizyte i ciekawe jaka plec bedzie , bo na poczatku to ciezko poznac choc ja juz ciekawa jestem i licze ze 6 maja maluszek tez sie tak pieknie rozkroczy jak to bylo teraz :) A co z polipem ? Beda go narazie tylko obserwowac?

Buba cudne ubrania :)

Tak wogole to witam sie w poludnie z koktajlem truskawkowym, truskawy jeszcxe nie te ale na koktajl w sam raz juz 3 dzien popijam sobie a dzis nowy robie hihi

U mnie wogole boska pogoda, mloda w przedszkolu to ja leniu****e na balkonie bo dzis wolne , a jutro raczej Do pracy pojde a tak mi sie nie chce hihi

Dzięks dziewczyny! Nie ma jak poprawa nastroju przez zakupy ;)

Sysia - to zdrówko ja też z koktajlem trudkawkowym na tarasiku siedzę :)

Mrówka- dopiero doczytałam, trzymam kciuki aby szybko zniknęło. Trzymaj się w zdrowiu!

Czesc dziewczyny. Jeden dzień mnie nie było a 2h musiałam nadrabiać.

Witam nowe mamy :)

Też nie mogę się doczekać truskawek i czereśni :D

Pytanie do dziewczyn z konfliktem serologicznym: co się z tym robi? Bo j wiem, że ja mam Rh- a mój L Rh+ i póki co tyle. Lekarz narazie nic o tym nie mówi. Mam nadzieję, że nie zapomniał. Za tydzień mam wizytę to wypytam. Ale to się robi chyba jakieś dodatkowe badanie krwi i zależnie jak wyjdzie to te zastrzyki, tak? Kurde no nic nie wiem na ten temat. W ogóle o tym zapomniałam. Wie któraś jak to jest i kiedy się powinno coś działać w tym kierunku?

Zakupy super. Ja póki co odpuszczam bo chcę wynosić niektóre ubrania i się ich pozbyć. Chociaż napewno na lato będzie trzeba coś kupić.

Jak się czujecie? Kto jeszcze tuli się z kibelkiem? Ja już dawno mam to za sobą ale jakaś taka rozdrażniona jestem. Nic mi nie pasuje. Źle mi stać bo nogi bolą, siedzieć niewygodnie, położyć się też ciężko w wygodnej pozycji a jak już się uda to za zimno lub za ciepło albo poprostu nie chce mi się leżeć :p jak jestem głodna to źle, jak coś zjem to jeszcze gorzej bo czuje się taka ciężka. Spać mi się chce cały dzień, mam suchą skórę i tysiąc pretensji do całego świata o sama nie wiem co. Ratujcie dziewczyny bo sama ze sobą nie wyrabiam. I to ma być ten cudowny drugi trymest? No lekkie żarty chyba.

Buba fajne ubrania :) podobają mi się takie spódnice tylko że ja bym śmiesznie w takiej wyglądała, jestem niska i grubiutka :p

Zaszalałam dziś w kuchni, ugotowałam sobie pyszny rosołek. 3 godziny gotowałam i do tego bardzo cieniutki makaron. pychotka.
Nawet mężusiowi taki dobry nie wyszedł ostatnio choć kucharzem jest :p (dobrze że nie czyta tego forum)
a na drugie ryż, kurczak i warzywa :p

Mrowkaa to zaskoczenie u ciebie takie jak u mnie było. też na początku miała być dziewczynka później że niby chłopczyk ale i tak płeć do potwierdzenia. Mam nadzieję że w piątek na wizycie będzie już widać, będzie to 16t4d.

Moja dzidzia coś znów spokojna, rano tylko coś tam mnie pomyziało i teraz cisza, choć od tego chodzenia po kuchni coś brzuch zaczyna pobolewać i muszę się chwile polożyć bo za 2 godzinki muszę do przedszkola po synusia jechać.

reklama
Colly ja mam konflikt bo ja mam Rh- a mój ma Rh+, na dzień dobry lekarz zlecił przy oznaczeniu grupy krwi obecność przeciwciał i nie miałam, powiedział że dobrze i że badanie na przeciwciała trzeba powtórzyć między chyba 23 a 28 tygodniem, jak się pojawia to zastrzyk ale na razie mam się nie martwić tylko zrobić badanie krwi :-)

Do góry