reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Uuu mamy zakupowy dla maluszków więc nie będę zaśmiecać i wrzucę tu moje łowy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524691.391744.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 95
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524702.876037.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 79
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524711.610109.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 92
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429524720.262177.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Dolga daj potem znac jak tam po wizycie.

Julisia wow niezle przezycia, dobrze ze wszystko ok sie skonczylo , ja dla swojego spokoju poszlabym ja kontrole ale na pewno jest wszystko wporzadku.

Mrowka - teraz to czekac na kolejna wizyte i ciekawe jaka plec bedzie , bo na poczatku to ciezko poznac choc ja juz ciekawa jestem i licze ze 6 maja maluszek tez sie tak pieknie rozkroczy jak to bylo teraz :) A co z polipem ? Beda go narazie tylko obserwowac?

Buba cudne ubrania :)

Tak wogole to witam sie w poludnie z koktajlem truskawkowym, truskawy jeszcxe nie te ale na koktajl w sam raz juz 3 dzien popijam sobie a dzis nowy robie hihi

U mnie wogole boska pogoda, mloda w przedszkolu to ja leniu****e na balkonie bo dzis wolne , a jutro raczej Do pracy pojde a tak mi sie nie chce hihi

Dzięks dziewczyny! Nie ma jak poprawa nastroju przez zakupy ;)

Sysia - to zdrówko ja też z koktajlem trudkawkowym na tarasiku siedzę :)

Mrówka- dopiero doczytałam, trzymam kciuki aby szybko zniknęło. Trzymaj się w zdrowiu!

Czesc dziewczyny. Jeden dzień mnie nie było a 2h musiałam nadrabiać.

Witam nowe mamy :)

Też nie mogę się doczekać truskawek i czereśni :D

Pytanie do dziewczyn z konfliktem serologicznym: co się z tym robi? Bo j wiem, że ja mam Rh- a mój L Rh+ i póki co tyle. Lekarz narazie nic o tym nie mówi. Mam nadzieję, że nie zapomniał. Za tydzień mam wizytę to wypytam. Ale to się robi chyba jakieś dodatkowe badanie krwi i zależnie jak wyjdzie to te zastrzyki, tak? Kurde no nic nie wiem na ten temat. W ogóle o tym zapomniałam. Wie któraś jak to jest i kiedy się powinno coś działać w tym kierunku?

Zakupy super. Ja póki co odpuszczam bo chcę wynosić niektóre ubrania i się ich pozbyć. Chociaż napewno na lato będzie trzeba coś kupić.

Jak się czujecie? Kto jeszcze tuli się z kibelkiem? Ja już dawno mam to za sobą ale jakaś taka rozdrażniona jestem. Nic mi nie pasuje. Źle mi stać bo nogi bolą, siedzieć niewygodnie, położyć się też ciężko w wygodnej pozycji a jak już się uda to za zimno lub za ciepło albo poprostu nie chce mi się leżeć :p jak jestem głodna to źle, jak coś zjem to jeszcze gorzej bo czuje się taka ciężka. Spać mi się chce cały dzień, mam suchą skórę i tysiąc pretensji do całego świata o sama nie wiem co. Ratujcie dziewczyny bo sama ze sobą nie wyrabiam. I to ma być ten cudowny drugi trymest? No lekkie żarty chyba.

Buba fajne ubrania :) podobają mi się takie spódnice tylko że ja bym śmiesznie w takiej wyglądała, jestem niska i grubiutka :p

Zaszalałam dziś w kuchni, ugotowałam sobie pyszny rosołek. 3 godziny gotowałam i do tego bardzo cieniutki makaron. pychotka.
Nawet mężusiowi taki dobry nie wyszedł ostatnio choć kucharzem jest :p (dobrze że nie czyta tego forum)
a na drugie ryż, kurczak i warzywa :p

Mrowkaa to zaskoczenie u ciebie takie jak u mnie było. też na początku miała być dziewczynka później że niby chłopczyk ale i tak płeć do potwierdzenia. Mam nadzieję że w piątek na wizycie będzie już widać, będzie to 16t4d.

Moja dzidzia coś znów spokojna, rano tylko coś tam mnie pomyziało i teraz cisza, choć od tego chodzenia po kuchni coś brzuch zaczyna pobolewać i muszę się chwile polożyć bo za 2 godzinki muszę do przedszkola po synusia jechać.

reklama
Colly ja mam konflikt bo ja mam Rh- a mój ma Rh+, na dzień dobry lekarz zlecił przy oznaczeniu grupy krwi obecność przeciwciał i nie miałam, powiedział że dobrze i że badanie na przeciwciała trzeba powtórzyć między chyba 23 a 28 tygodniem, jak się pojawia to zastrzyk ale na razie mam się nie martwić tylko zrobić badanie krwi :-)

Do góry