reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

wiadomo że nie będzie lekko na początku ale później będzie lżej... ja tez zawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku żeby mogły się razem bawić i dogadać się później ;-)

reklama
Dolga dzięki za odpowiedz :) właśnie wysłałam mojego męża na nocne zakupy piję strasznie dużo przez dzień, wodę, herbatki owocowe, żurawinową i kubusia i dlatego latam do kibelka co chwilę :p mi to się marzy duża rodzinka, fajnie by było jakby teraz było bliźniaki :D

taa... też chciałam bliźniaki, ale z tego jaki był mój Niko jak był mniejszy to dziękuję bardzo za dwójkę takich brzdąców hehe chociaż pewnie trzeba by było sobie dać rade i jakos by poszło :)

Mnie przestraszyły koleżanki ze starczek, że tak mi dużo beta w dwa dni przerosła, że może bliźniaki. Nie mogę, przestać o tym myśleć....mam nadzieję, że to po prostu silna ciąża a nie dwoje dzieci :O

dokladnie, nie mamju juz wplytu, chcoc ja bym jednak wolala jedno, ale najwazniejsze zeby było zdrowe, ja bym wolala dziewczynke, moj M chlopca a jak jest u Was?

AnnieTess no ale beta niby w normie, czekamy na Twoją wizyte u lekarza i się okaże :)

My mamy już chłopca i strasznie byśmy chcieli dziewczynkę, ale za pierwszym razem też chcieliśmy dziewczynkę, więc ciekawe co wyjdzie :) Ja czekam z wizytą tak do połowy lutego, nie ma co wcześniej iść

reklama
Witam serdecznie kobiety,

U nas wczoraj test pozytywny, ale na razie na spokojnie. Nie powiem, że trochę nam planów skołowało, ale damy radę, a starsza mądra siostra pomoże.

Kreski bardzo bardzo mocne i aż się zastanawiam czemu, a test robiony dzień przed okresem, ale czułam już sama :)

Pozdrawiam Was i dotrwajmy szczęśliwie do końca :)

Ps: Jak nas przeniosą już na główną stronę, to może jakiś wątek poznajmy się :) ?

Miłego dnia

Do góry