reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

wiadomo że nie będzie lekko na początku ale później będzie lżej... ja tez zawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku żeby mogły się razem bawić i dogadać się później ;-)

reklama
Dolga dzięki za odpowiedz :) właśnie wysłałam mojego męża na nocne zakupy piję strasznie dużo przez dzień, wodę, herbatki owocowe, żurawinową i kubusia i dlatego latam do kibelka co chwilę :p mi to się marzy duża rodzinka, fajnie by było jakby teraz było bliźniaki :D

taa... też chciałam bliźniaki, ale z tego jaki był mój Niko jak był mniejszy to dziękuję bardzo za dwójkę takich brzdąców hehe chociaż pewnie trzeba by było sobie dać rade i jakos by poszło :)

Mnie przestraszyły koleżanki ze starczek, że tak mi dużo beta w dwa dni przerosła, że może bliźniaki. Nie mogę, przestać o tym myśleć....mam nadzieję, że to po prostu silna ciąża a nie dwoje dzieci :O

dokladnie, nie mamju juz wplytu, chcoc ja bym jednak wolala jedno, ale najwazniejsze zeby było zdrowe, ja bym wolala dziewczynke, moj M chlopca a jak jest u Was?

AnnieTess no ale beta niby w normie, czekamy na Twoją wizyte u lekarza i się okaże :)

My mamy już chłopca i strasznie byśmy chcieli dziewczynkę, ale za pierwszym razem też chcieliśmy dziewczynkę, więc ciekawe co wyjdzie :) Ja czekam z wizytą tak do połowy lutego, nie ma co wcześniej iść

reklama
Witam serdecznie kobiety,

U nas wczoraj test pozytywny, ale na razie na spokojnie. Nie powiem, że trochę nam planów skołowało, ale damy radę, a starsza mądra siostra pomoże.

Kreski bardzo bardzo mocne i aż się zastanawiam czemu, a test robiony dzień przed okresem, ale czułam już sama :)

Pozdrawiam Was i dotrwajmy szczęśliwie do końca :)

Ps: Jak nas przeniosą już na główną stronę, to może jakiś wątek poznajmy się :) ?

Miłego dnia

Do góry