reklama
gosiaczekheh
Zaciekawiona BB
Dolga dzięki za odpowiedz właśnie wysłałam mojego męża na nocne zakupy piję strasznie dużo przez dzień, wodę, herbatki owocowe, żurawinową i kubusia i dlatego latam do kibelka co chwilę mi to się marzy duża rodzinka, fajnie by było jakby teraz było bliźniaki
Mrowkaa
Fanka BB :)
Bliźniaki....ło matko...jakbym miała podwójnie to co mam w domu od ponad 10 miesięcy to psychiatryk gwarantowany!
Mrowkaa
oj tak naprawdę co ma być to będzie i nie mamy już na to wpływu ;-)
no to samo pomyślałam patrząc na twoją kosmiczną betę !Mnie przestraszyły koleżanki ze starczek, że tak mi dużo beta w dwa dni przerosła, że może bliźniaki. Nie mogę, przestać o tym myśleć....mam nadzieję, że to po prostu silna ciąża a nie dwoje dzieci :O
dolga
AnnieTess no ale beta niby w normie, czekamy na Twoją wizyte u lekarza i się okaże
My mamy już chłopca i strasznie byśmy chcieli dziewczynkę, ale za pierwszym razem też chcieliśmy dziewczynkę, więc ciekawe co wyjdzie Ja czekam z wizytą tak do połowy lutego, nie ma co wcześniej iść
My mamy już chłopca i strasznie byśmy chcieli dziewczynkę, ale za pierwszym razem też chcieliśmy dziewczynkę, więc ciekawe co wyjdzie Ja czekam z wizytą tak do połowy lutego, nie ma co wcześniej iść
reklama
Witam serdecznie kobiety,
U nas wczoraj test pozytywny, ale na razie na spokojnie. Nie powiem, że trochę nam planów skołowało, ale damy radę, a starsza mądra siostra pomoże.
Kreski bardzo bardzo mocne i aż się zastanawiam czemu, a test robiony dzień przed okresem, ale czułam już sama
Pozdrawiam Was i dotrwajmy szczęśliwie do końca
Ps: Jak nas przeniosą już na główną stronę, to może jakiś wątek poznajmy się ?
Miłego dnia
U nas wczoraj test pozytywny, ale na razie na spokojnie. Nie powiem, że trochę nam planów skołowało, ale damy radę, a starsza mądra siostra pomoże.
Kreski bardzo bardzo mocne i aż się zastanawiam czemu, a test robiony dzień przed okresem, ale czułam już sama
Pozdrawiam Was i dotrwajmy szczęśliwie do końca
Ps: Jak nas przeniosą już na główną stronę, to może jakiś wątek poznajmy się ?
Miłego dnia
Podziel się: