reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Dziewczyny czy widzicie suwaczki moje w postach, bo ja ich nie widzę a jak wchodzę w edycje sygnatury to są i nie wiem co jest nie tak.

Buba właśnie jestem w szoku ze juz niby są wyniki :-/ w piątek robiłam i to 19:30 ,pani w labolatorium powiedziała ze jak nie są interpretowane przez labolatorium to wynik do 3 dni w przypadku interpretowanego wyniku do 7 ciekaw jestem czy mój doktorek dzisiaj będzie miał wyniki Ja tam nie patrzę na statystyki moi znajomi późno biorą się za dzieci :-) ostatnio przyjaciółka zaszła w pierwszą ciążę w wieku 40 lat Kiedyś rodzilo się pierwsze dziecko przed 20 a teraz grubo po 30 :-) Będziesz miała piękną zdrowa córeczkę ;-) tak w ogóle faktycznie masz brata geniusza :-)

Kate...no to moje też są ale nie mogę odebrać osobiście a kurier który dostarcza wyniki do doktorka jeszcze nie dotarł :-/ i jakoś mało placilam za pappe ;-)

Evvula,ja nie widzę ale dlatego że pisze z tel ;-)

madziula ja nie płaciłam nic , ze względu na wiek miałam refundowane te badania,
ale o ile dobrze pamiętam dziewczyna płaciła za pappe razem z betą chyba 90 zł,

dziewczyny chciałam zamówić tort dla M na 40-te urodziny
i szukam pomysłu jaki, pomóżcie pliss

Ja dla siostry chciałam zamówić taki tylko w środku babka z dwoma chłopami ale akurat cukiernik był na urlopie a ten co został takiego bał się podjąc więc w końcu zamówiłam ze zdjęciem. Szukaj inspiracji w internecie tam tego mnóstwo.
tort.jpg

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
mi właśnie przyszedł list ze szpitala że czeka mnie zastrzyk AntiD znowu bo mam krew rh-. zastanawiam się po co po raz drugi robili mi badania na grupę krwi... przecież od ostatniej ciąży mi się nie zmieniła -_-
trzymajcie kciuki dziewczyny dziś mam dużo ważnych zalatwien. po pierwsze mam rozmowę z lekarka moja i będę ka prosiła o list do pracodawcy o ryzyku w pracy. od tego zależy co dalej z moim l4 i kasą. po drugie jedziemy oglądać naprawdę fajną i tanią chatę więc mam wielkie nadzieje względem dzisiejszego viewingu.
pozdrawiam i przesyłam słonko z wiosennej Anglii ;)

I jak chata? Wiem jaki to bol :baffled:

reklama
Kate,a ja myślała ze tanio zapłaciłam 120 zł :-/ a Ty piszesz ze mozna za darmo albo za 99 zł ;-) nieźle ;-) odnośnie tortu nie pomogę jestem fanką Sowy i zawsze tam zamawiam tort cookies :-) nienawidzę masy cukrowej i marcepanu a takie piękne torty najczesniej są z masy cukrowej albo marcepanowej chociaż przyznam że bardzo mi się podoba tort Evvula ;-)

Do góry