reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Dziewczyny czy widzicie suwaczki moje w postach, bo ja ich nie widzę a jak wchodzę w edycje sygnatury to są i nie wiem co jest nie tak.

Buba właśnie jestem w szoku ze juz niby są wyniki :-/ w piątek robiłam i to 19:30 ,pani w labolatorium powiedziała ze jak nie są interpretowane przez labolatorium to wynik do 3 dni w przypadku interpretowanego wyniku do 7 ciekaw jestem czy mój doktorek dzisiaj będzie miał wyniki Ja tam nie patrzę na statystyki moi znajomi późno biorą się za dzieci :-) ostatnio przyjaciółka zaszła w pierwszą ciążę w wieku 40 lat Kiedyś rodzilo się pierwsze dziecko przed 20 a teraz grubo po 30 :-) Będziesz miała piękną zdrowa córeczkę ;-) tak w ogóle faktycznie masz brata geniusza :-)

Kate...no to moje też są ale nie mogę odebrać osobiście a kurier który dostarcza wyniki do doktorka jeszcze nie dotarł :-/ i jakoś mało placilam za pappe ;-)

Evvula,ja nie widzę ale dlatego że pisze z tel ;-)

madziula ja nie płaciłam nic , ze względu na wiek miałam refundowane te badania,
ale o ile dobrze pamiętam dziewczyna płaciła za pappe razem z betą chyba 90 zł,

dziewczyny chciałam zamówić tort dla M na 40-te urodziny
i szukam pomysłu jaki, pomóżcie pliss

Ja dla siostry chciałam zamówić taki tylko w środku babka z dwoma chłopami ale akurat cukiernik był na urlopie a ten co został takiego bał się podjąc więc w końcu zamówiłam ze zdjęciem. Szukaj inspiracji w internecie tam tego mnóstwo.
tort.jpg

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
mi właśnie przyszedł list ze szpitala że czeka mnie zastrzyk AntiD znowu bo mam krew rh-. zastanawiam się po co po raz drugi robili mi badania na grupę krwi... przecież od ostatniej ciąży mi się nie zmieniła -_-
trzymajcie kciuki dziewczyny dziś mam dużo ważnych zalatwien. po pierwsze mam rozmowę z lekarka moja i będę ka prosiła o list do pracodawcy o ryzyku w pracy. od tego zależy co dalej z moim l4 i kasą. po drugie jedziemy oglądać naprawdę fajną i tanią chatę więc mam wielkie nadzieje względem dzisiejszego viewingu.
pozdrawiam i przesyłam słonko z wiosennej Anglii ;)

I jak chata? Wiem jaki to bol :baffled:

reklama
Kate,a ja myślała ze tanio zapłaciłam 120 zł :-/ a Ty piszesz ze mozna za darmo albo za 99 zł ;-) nieźle ;-) odnośnie tortu nie pomogę jestem fanką Sowy i zawsze tam zamawiam tort cookies :-) nienawidzę masy cukrowej i marcepanu a takie piękne torty najczesniej są z masy cukrowej albo marcepanowej chociaż przyznam że bardzo mi się podoba tort Evvula ;-)

Do góry