reklama
Dopiero 17 lutego...dreamgirli super beta, kiedy masz usg
No co Ty, poczekaj do USG i wtedy będzie wiadomo co i jak.Hej tak czytam te Wasze wyniki bet i zastanawiam sie czy moja nie za mała
Dolga robiłam betę 3 razy i za każdym razem przyrost 100% lekarz powiedział zeby więcej nie robić, tylko ze moja beta 18dpo wynosiła 432,5. No ale mam nadzieje Że to porostu kwestia różnicy dni...
Dreamgirl odliczam dni juz z niecierpliwoscią
Paulka no to w pt juz powinno byc widać dzieciaczka sporo tez zależy od jakości sprzętu.
Ja wczoraj miałam ciężki wieczór, pokłóciłam sie tak z Moim ze nie wiem co bedzie z nami dalej... Ale różowo tego nie widzę, dopóki nie zrozumie jak mnie rani i nie przeprosi... Oczywiście wystraszyłam sie co z maleństwem ale chyba Oki, bo dzis dalej mam objawy ciążowe, brzusio kłuje i ciągnie wiec staram sie leżeć jak najwiecej
Paulka no to w pt juz powinno byc widać dzieciaczka sporo tez zależy od jakości sprzętu.
Ja wczoraj miałam ciężki wieczór, pokłóciłam sie tak z Moim ze nie wiem co bedzie z nami dalej... Ale różowo tego nie widzę, dopóki nie zrozumie jak mnie rani i nie przeprosi... Oczywiście wystraszyłam sie co z maleństwem ale chyba Oki, bo dzis dalej mam objawy ciążowe, brzusio kłuje i ciągnie wiec staram sie leżeć jak najwiecej
Mój synek ma na imię Filip:-) blair86 mój M ostatnio notorycznie podnosi mi ciśnienie a jeszcze niewiadomo ile będzie na zwolnieniu chyba wyśle go do jego mamuśki na mazury bo inaczej udusze a przecież ojciec dzieciom potrzebny:-) ja mam wizytę 17 idę prywatnie mam nadzieję że już zobaczę serducho w sumie to będzie prawie 7 tydzień, nie mogę sie doczekać miłego wekendu:-)
reklama
Za wysoka ta beta nie jest, ale nadal w normie. Ja też ostatnio się klòce z moim M., może to przez nasze hormony... Trzeba poczekać i zobaczyć czy tak będzie dalej. U mnie odrobinę lepiej jest dzisiaj już. Oby się to utrzymało.Dolga robiłam betę 3 razy i za każdym razem przyrost 100% lekarz powiedział zeby więcej nie robić, tylko ze moja beta 18dpo wynosiła 432,5. No ale mam nadzieje Że to porostu kwestia różnicy dni...
Ja odliczam dni do USG... Jeszcze 10 dób. Koszmarne jest to czekanie. Czas się tak dłuży.
Podziel się: