reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

igem teraz auwazyłam ze mamy takie same suwaczki u naszych synków o takich samym imieniu oraz
identyczną różnice wieku między dziecmi :tak:

reklama
ursa89 witaj !

kate no i powiedz jak sobie radziłas z dziecmi z tak małą różnicą wieku, ja nie wiem jak podołam :)

dolga na prawde nie jest źle, wszystko zalezy od organizacji, wiesz jak to jest im więcej ma się na głowei tym większe zorganizowanie,
ja jescze do tego pracuje w domu, z jednej stronu dobrze, bo jestem duzo czasu z dziecmi ale z drugiej strony wiesz jak pracuje się z dziecmi,
u mnie jest ten plus ,ze moje dziei bardzo duzo śpią od zawsze,
moja koleżanka mi mówiła ze jak miała 1 dziecko to na nic nie miała czasu a teraz ma czas nawet serial pooglądać ( ma 6 dzieci )

igem teraz auwazyłam ze mamy takie same suwaczki u naszych synków o takich samym imieniu oraz

Niestety nie zauważyłam bo korzystam głównie z telefonu ze względu na to że mąż potrzebuje komputer egzaminy zaliczenia - sesja. A tu nie widać suwaczków
Jeżeli mogę zapytać to co dokładnie robisz jeżeli możesz to wykonywać w domu? Jaka to praca?
Mamy problem z miejscem tzn nie wiem jak się pomieścimy..

A to jak nazywa się Twoje drugie dziecko nie wiem czy to nie będzie jakieś przesłanie żebym też miała o tym imieniu dziecko hehe

A u nas chorobska na calego, bylismy dzis u lekarza, dal antybiotyk dzieciom i.. mi tez... ale powiedzial, ze mam brac jak bedzie gorzej niz jest.... boje sie okrotnie tego antybiotyku i zrobie wszystko by go nie brac.... maskakra z tymi chorobami... :(

No właśnie u nas chorusko. Dzisiaj byłam z córką u lekarza i antybiotyk ledwo przeszła ospa to następne sie przyplątało :-(

dolga na prawde nie jest źle, wszystko zalezy od organizacji, wiesz jak to jest im więcej ma się na głowei tym większe zorganizowanie,
ja jescze do tego pracuje w domu, z jednej stronu dobrze, bo jestem duzo czasu z dziecmi ale z drugiej strony wiesz jak pracuje się z dziecmi,
u mnie jest ten plus ,ze moje dziei bardzo duzo śpią od zawsze,
moja koleżanka mi mówiła ze jak miała 1 dziecko to na nic nie miała czasu a teraz ma czas nawet serial pooglądać ( ma 6 dzieci )

haha no właśnie też o tym słyszałam, że tak się człowiek fajnie potrafi zoorganizować przy większej ilości dzieci :) mój niestety należy do dzieci prawie nie śpiących :)

Wczoraj byłam u gina, wg usg 6 t, a termin na 29.09 :)i słyszałam serduszko

fajnie, też nie mogę się już doczekać :)

A no właśnie jak na imię mają wasze dzieci, może jakies inspiracje :)

reklama
Do góry