reklama
ursa89
Zaciekawiona BB
Ursa89 a który masz dziś dokładnie tydzien i dzień?
Według USG 6t1d według OM 6t6d
Kate, nie słuchałam serduszka tylko widziałam na monitorze
so_happy
Fanka BB :)
dolga na prawde nie jest źle, wszystko zalezy od organizacji, wiesz jak to jest im więcej ma się na głowei tym większe zorganizowanie,
ja jescze do tego pracuje w domu, z jednej stronu dobrze, bo jestem duzo czasu z dziecmi ale z drugiej strony wiesz jak pracuje się z dziecmi,
u mnie jest ten plus ,ze moje dziei bardzo duzo śpią od zawsze,
moja koleżanka mi mówiła ze jak miała 1 dziecko to na nic nie miała czasu a teraz ma czas nawet serial pooglądać ( ma 6 dzieci )
ja jescze do tego pracuje w domu, z jednej stronu dobrze, bo jestem duzo czasu z dziecmi ale z drugiej strony wiesz jak pracuje się z dziecmi,
moja koleżanka mi mówiła ze jak miała 1 dziecko to na nic nie miała czasu a teraz ma czas nawet serial pooglądać ( ma 6 dzieci )
igem teraz auwazyłam ze mamy takie same suwaczki u naszych synków o takich samym imieniu oraz
identyczną różnice wieku między dziecmi![]()
Niestety nie zauważyłam bo korzystam głównie z telefonu ze względu na to że mąż potrzebuje komputer egzaminy zaliczenia - sesja. A tu nie widać suwaczków
Jeżeli mogę zapytać to co dokładnie robisz jeżeli możesz to wykonywać w domu? Jaka to praca?
Mamy problem z miejscem tzn nie wiem jak się pomieścimy..
igem teraz auwazyłam ze mamy takie same suwaczki u naszych synków o takich samym imieniu oraz
identyczną różnice wieku między dziecmi![]()
A to jak nazywa się Twoje drugie dziecko nie wiem czy to nie będzie jakieś przesłanie żebym też miała o tym imieniu dziecko hehe
A u nas chorobska na calego, bylismy dzis u lekarza, dal antybiotyk dzieciom i.. mi tez... ale powiedzial, ze mam brac jak bedzie gorzej niz jest.... boje sie okrotnie tego antybiotyku i zrobie wszystko by go nie brac.... maskakra z tymi chorobami...![]()
No właśnie u nas chorusko. Dzisiaj byłam z córką u lekarza i antybiotyk ledwo przeszła ospa to następne sie przyplątało :-(
dolga
dolga na prawde nie jest źle, wszystko zalezy od organizacji, wiesz jak to jest im więcej ma się na głowei tym większe zorganizowanie,
haha no właśnie też o tym słyszałam, że tak się człowiek fajnie potrafi zoorganizować przy większej ilości dzieci
Wczoraj byłam u gina, wg usg 6 t, a termin na 29.09i słyszałam serduszko
fajnie, też nie mogę się już doczekać
A no właśnie jak na imię mają wasze dzieci, może jakies inspiracje
reklama
Blekinge
Witam sie i ja, jak na razie slaba druga kreska na testowym, za kilka dni bede testowala ponownie i moze wtedy dolacze juz na 100%.
Pozdrowienia dla wszytkich mam!![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Pozdrowienia dla wszytkich mam!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Podziel się: