reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Małkus to teraz sie zacznie pogoń za dzieckiem i oczy wszędzie
Igem jeśli chodzi o kawę to w pierwszej ciąży nie mogłam pić nawet zapach mi przeszkadzał a teraz o dziwo jest oki mam nadzieje ze tak zostanie lubie sobie poranną kawke wypić, miłego dnia

ja juz 1 kg mam ale do przodu, cały czas mnie muli, ale cały czas coś jem, musze bo inaczej jest jeszcze gorzej,
staram sie jesc lekkostrawne rzeczy, ale ogólnie źle się czuje,

A u nas chorobska na calego, bylismy dzis u lekarza, dal antybiotyk dzieciom i.. mi tez... ale powiedzial, ze mam brac jak bedzie gorzej niz jest.... boje sie okrotnie tego antybiotyku i zrobie wszystko by go nie brac.... maskakra z tymi chorobami... :(

A Ty kiedy zamierzasz powiedzieć mężowi? Ja bym nie wytrzymała i zaraz mojemu bym wypaplała:)

Oby zgaga nie wróciła zbyt szybko :)

Ja nie wiem co to zgaga i oby tak było dalej..
Powiedziałam dziś mężowi.. wspiera mnie.. I podnosi na duchu.. ale i tak będzie ciężko.. to pewne

Ostatnia edycja:
Cześc Dziewczyny. Miałam byc wrześniówką 2015 :) Ale owulka mi się "troszkę" przesunęła i będę tu razem z Wami:-) Jeśli mnie przyjmiecie:-)

Dzisiaj byłam na wizycie :) Moje Bobo przypomina właśnie pszczółkę Maje, ma okrąglutka główkę i brzuszek i ślicznie bijące serduszko pik-pik Ma 5mm :-D Termin na 1 paździenika :)

A u nas chorobska na calego, bylismy dzis u lekarza, dal antybiotyk dzieciom i.. mi tez... ale powiedzial, ze mam brac jak bedzie gorzej niz jest.... boje sie okrotnie tego antybiotyku i zrobie wszystko by go nie brac.... maskakra z tymi chorobami... :(
Współczuję :(
A ja się denerwuję cały czas i czekam na wyniki, oszaleję zaraz... wrrrrr :baffled:

ursa89 witaj, mówisz ze juz serduszko słychac? ja chyba podejde do gina we wtorek,
maran zdrówka
igem nie będzie cięzko, ja Ci to mówię, a ja mam dziecio z identyczną różnica wieku z jaką Ty będziesz mieć

reklama
Do góry