reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Buba, wrażenia podwójne będą pewnie do końca ciąży [emoji2] . Jestem bardzo ciekawa genetycznego. Jak przeglądam Majkowe USG to na genetycznym już taki mały człowieczek. Teraz to takie małe alienki [emoji6] .
ladyk24na7
Ciekawość mnie rozpiera. Jak oglądam Wasze maluszki, starsze ciut od moich, takie małe człowieczki - to mi się łezka w oku kręci! [emoji7]
lantka
Zaciekawiona BB
ja w ogóle się zdziwiłam, że po pierwszej wizycie gin mi nie zlecił morfologii tj że nie poinformował mnie o tych badaniach, bo prywatnie to i tak muszę za nie zapłacić. Ale jak pareset postów wcześniej pisałam miałam bon na pakiet badań dla kobiety w ciąży dodatkowo dobrałam oznaczenie grupy krwi. Nie wiem chyba zapomniał mi zlecić badania.. dziwne. No ale mam do odebrania wyniki za 2 tygodnie, bo tam na wyniki jakiegoś badania trzeba długo czekać, więc czasowo idealnie przed wizytą u ginekologa.
po za tym jak myślę, że wizyta dopiero za 2 tygodnie to mnie to trochę przeraża. Tj ta niewiedza co się tam w brzuszku dzieje. mam nadzieję, że wszystko ok.
po za tym jak myślę, że wizyta dopiero za 2 tygodnie to mnie to trochę przeraża. Tj ta niewiedza co się tam w brzuszku dzieje. mam nadzieję, że wszystko ok.
paulka87
Hejka ja też już po wizycie. wszystko jest oki, kosmówka się przykleiła, dzidzia ma 4,5cm jest parę dni mniejsza ale powiedział że tak może się zdażyć i żebym sie nie denerwowała, serduszko pięknie bije no poprostu rewelacja )) od poniedziałku mam brać witaminki od drugiego trym.
Usg genetyczne też mam 1.04, u mnie będzie to 13t2d. ale z racji że dzidzia ciut mniejsza to będzie w sam raz.
Niestety nie mam zdjęcia, nfz dalej biedne
moje malunie pomachało mi nawet rączką na usg hihi bo akurat się wierciło, cudnie to było widać )
Ja miałąm problemy z moczem, jakieś bakterie i dostałam saszetkę do wypicia i cały tydzień brałam urosept 3x2 i wszystko już przeszło
Usg genetyczne też mam 1.04, u mnie będzie to 13t2d. ale z racji że dzidzia ciut mniejsza to będzie w sam raz.
Niestety nie mam zdjęcia, nfz dalej biedne
moje malunie pomachało mi nawet rączką na usg hihi bo akurat się wierciło, cudnie to było widać )
Ja miałąm problemy z moczem, jakieś bakterie i dostałam saszetkę do wypicia i cały tydzień brałam urosept 3x2 i wszystko już przeszło
Mrowkaa
maran, ladyk - gratuluję dobrych wieści po usg:-)
kamilove - w pierwszej ciąży też miałam usg genetyczne w 13tc4d albo nawet w 13tc5d...czyli tak na ostatnią chwilę ;-)
kamilove - w pierwszej ciąży też miałam usg genetyczne w 13tc4d albo nawet w 13tc5d...czyli tak na ostatnią chwilę ;-)
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
witam się po małej przerwie! mam nadzieję że dziś wszyscy w dobrych humorkach
ja niestety nie. mimo że mąż zadzwonił z pracy z dobrą wiadomościom to jednak wszystko inne bleee.
zaćmienia nie widziałam nic, chmury takie że słów brak, ręce mi opadły, tak czekałam na to wydarzenie!!
mąż do pracy pojechal dzisiaj z obydwoma wózkami w bagażniku, musiałam, iść do sklepu a córka jeszcze nie jest nauczona chodzić za rękę, więc w drodze powrotnej połozyła sie na chodniku i ani rusz, musiałam ją na ręce i przynieść do domu ... mam nadzieje że nic mi nie będzie.
w weekend jestem sama z mała, mąż pracuje, jakos mi tak smutno...
na dodatek wciąż czarne myśli nt pracy...
no i zbliża sie przeprowadzka a jeszcze nie znalazlam nic nowego ...
ja niestety nie. mimo że mąż zadzwonił z pracy z dobrą wiadomościom to jednak wszystko inne bleee.
zaćmienia nie widziałam nic, chmury takie że słów brak, ręce mi opadły, tak czekałam na to wydarzenie!!
mąż do pracy pojechal dzisiaj z obydwoma wózkami w bagażniku, musiałam, iść do sklepu a córka jeszcze nie jest nauczona chodzić za rękę, więc w drodze powrotnej połozyła sie na chodniku i ani rusz, musiałam ją na ręce i przynieść do domu ... mam nadzieje że nic mi nie będzie.
witam się po małej przerwie! mam nadzieję że dziś wszyscy w dobrych humorkach
Akatsuki - trzymaj się kobitko może gorąca czekolada z bitą śmietaną poprawi ci humor trzymam kciuki aby jutrzejszy dzień był łaskawszy a weekendzik szybko minął!
reklama
szczesliwa.4
Maran paulka super wieści :-)
Buba narobiłas mi smaka na czekoladę z bita śmietaną :-)
Akatsuki oby dzień szybko ci zlecial i żebyś weekend miała jednak lepszy
Ja jutro do pracy chyba pójdę. Jak powiedziałam o tym mężowi to nawet nie zaprotestował a ostatnim razem jak oznajmiłam ze sobota pracująca i chyba pójdę to prawie się na mnie obraził :-) dziś zapytał tylko ale wiesz ze nie musisz? Po czym stwierdził że on się ze mną kłócić o to nie będzie.
Jeszcze 3 tyg do wizyty, zaczyna mi się dluzyc:-(
Buba narobiłas mi smaka na czekoladę z bita śmietaną :-)
Akatsuki oby dzień szybko ci zlecial i żebyś weekend miała jednak lepszy
Ja jutro do pracy chyba pójdę. Jak powiedziałam o tym mężowi to nawet nie zaprotestował a ostatnim razem jak oznajmiłam ze sobota pracująca i chyba pójdę to prawie się na mnie obraził :-) dziś zapytał tylko ale wiesz ze nie musisz? Po czym stwierdził że on się ze mną kłócić o to nie będzie.
Jeszcze 3 tyg do wizyty, zaczyna mi się dluzyc:-(
Podziel się: