reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Jesli łóżeczko turystyczne ma porządny materac to oczywiście może być. Ja miałam dla Antka takie jaki kojec i tam był okropny materac więc po dokupieniu lepszego materacyka też by się nadawał... co innego,że dla mnie takie łóżeczka sa okropnie brzydkie... ale co kto woli.

Mycie okien ...hahah... temat dzisiaj drażliwy... hahah... oj hormony buzują. :tak: Ja tam okna myłam i myć będę ale przyznam ,że przy pierwszej ciąży to słuchałam" dobrych rad" i się bardzo oszczędzałam. Jeśli ciąża nie zagrożona to nie choroba, trzeba żyć normalnie :tak:

reklama
Ja mam zakaz od lekarza na wykonywanie jakichkolwiek cięższych prac bo mam odklejenie kosmówki. Nie mam reżimu łóżkowego bo dużego odklejenia nie ma ale mam prowadzić bardzo oszczędny tryb życia dopóki się nie przyklei z powrotem. W piątek idę na wizytę i zobaczymy czy już jest lepiej czy nie. Choć na poprzedniej wizycie było małe a na ostatniej trochę się powiększyło ale to na własne życzenie bo nosiłam dzidzia u szwagra a on klocek 9kg, dlatego teraz tylko go trzymam na kolanach a noszą inni :)

Asika,

Powiem Ci ze.mi tez te łóżeczka turystyczne nie bardzo się podobają. Ale moja córka jedno drewniane popsuła mieliśmy drewexa zapomniałam serię pepe czy jakoś tak. Zdemolowala je jak miała półtora roku. A pierwszy raz je kleilismy jak miała 14msc. Było już po gwarancji oczywiście. Dlatego teraz już nie kupię drewnianego. To turystyczne się trzyma mimo, że młoda akrobacje w nim wyprawia ;)

Dziewczyny na staraczkach wytoczyly temat Rosji i wojny i powiem wam, że jakoś tak strach mnie znów obleciał i praktycznie wszystkiego mi się odechciało :(

Ostatnia edycja:
nooo bo Wladek flote w stan gotowości postawił. z tą Rosją jaja są, świat patrzy jak Putin buduje sobie imperium i nic. każdy robi w spodnie.

Akatsuki,

Prawda co napisałaś. Ale tak myślę, że nic wielkiego z tego się nie wykroi. Jezu tyle służb specjalnych mają Stany, Niemcy, UK. Tyle płatnych morderców pracuje na zlecenia rządów, a nie mogą tego pajaca Putina zmieść :(

ja na niego nie patrze jak na pajaca bo pajac to taki Bronek czy Jarek co szczekają a nikt w świecie ich nie szanuje. A Wladek trzyma w szachu cala Europe i Azje, kreci kurkiem a jak pierdnie to politycy staja na baczność. to jest wielki polityk i imperialista i właśnie dlatego jest taki niebezpieczny dla ospalej Europy. pomyśl jak wielkim jest autorytetem ze caly świat robi pod siebie.

Akatsuki,

Dla mnie on jest żadnym politykiem. To co najwyżej terrorysta. Wszystko szantazem i silą, a nie na tym normalna polityka polega. Strasznie się boje tego co dalej będzie...

no to prawda co piszecie, ale bardziej myśle, że Kutin (jak to mój dziadek mówi) to terrorysta, jak w ogóle można być takim człowiekiem, chore, no ale potęgę ma i że nikt z nim nic zrobić nie może, a on ma wszytskich w d...

Co do tej Rosji to Putin bedzie jak drugi Hitler albo Stalin to jest czlowiek bez skrupulow :/
Jest zagrozeniem dla wszystkich i dziwi mnie to ze ludzie w Rosji az tak go popieraja,a moze to tylko przez strach....
Tyle co on na wyrabial na tej Ukrainie to szkoda slow :/ jak wielka jest Rosja a jaka malutka Ukraina :/ on nigdy nie odpusci poki zyje

reklama
Ja mieszkam przy trasie moskwa- warszawa i powiem ,że boję się bardzo co by było gdyby... Putin jest jak Hitler czy Stalin to prawda i dlatego trzeba się go bać!! Mnie to strasznie rząd nasz denerwuję,ze oni wszyscy jakby coś to za granicę pouciekają a my zostaniemy... moim zdaniem nie powinniśmy popierać uni co ją nic my nie obchodzimy tylko bardziej neutralini być w stosunku do rosji żeby Putin nie chciał nas zniszczyć w razie wojny tylko łaskawiej na nas patrzeć.

A co do ukrainy to jak ukraińcy w 45 wyrzynali polaków masowo , co robili z naszymi dziećmi na wołyniu to nie pamiętamy!!!!! Teraz nam ich szkoda a oni dla polaków to tacy mili nie byli !!!!! Jak któraś nie wie o czy mówię to wrzućcie sobie w przeglądarkę i poogladajcie jaki ukraiński naród litościwy !!!!!!!

Do góry