reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

oo no to rzeczywiście niezła praca, ale moje zdanie jest takie, że a nuż się uda i w Polsce tez cos fajnego znajdzie, jakos nie mogłabym życ z daleka od rodziny, zawsze lepiej troche mniej zarobic, a byc wśród swoich, wiec życzę powodzenia w poszukiwaniach w Polsce jak wrocicie :)

reklama
Ja tez nie mam nic po dziewczynkach i wszystko bede musiala od nowa zakupic... aa nie mam fotelik do auta 0-9kg hehehe... ;)

No dobra, zdaje relacje.

Cały dzień (no od tej 14 czyli 2 godz po lyknieciu) jest bardzo dobrze! Ani razu nawet mdłości nie miałam! Czuję się mniej znuzona i zmęczona mam wręcz powera jakiegoś :-) zupełnie odzylam bez tych wymiotów no i w końcu się najadlam... :-) a przecież od ponad 3 tygodni miałam mdłości a od dwóch wymioty z czego od tygodnia intensywne... Jeszcze ciekawa jestem jak będę się czuła po przebudzeniu bo to też ważne bo codziennie cały rytuał miałam żeby wstać.. Zdam relacje, ale póki co z czystym sercem polecam! Dodam że biorę max dawkę 6 tabletek na dobę i na razie przy takiej pozostanę a później jak to zjem to przejdę na ten drugi suplement co wam wcześniej pisałam :-) także szukajcie, zamawiajcie, probujcie! Bo imbir i witaminka jeśli nawet nie pomogą to tez nie zaszkodza :-) choć ze wierzę że wam też pomoże :-)

Dziewczyny współczuje Wam tego rzyganka. Ja już mam to za sobą. Chociaż ostatnio zasłabłam w pracy. Czyli jak nie jedno to drugie ale te nudności chyba najgorsze :( ogólnie oprócz tych ziółek są jeszcze jakieś czopki ale jak to działa to nie wiem.

Hejka :)
dziś mnie straszny głód ściągnął z łóżka o 5 rano, nie mogłam spać bo tak mi burczało w brzuchu że masakra, Już jestem po śniadaniu i jest lepiej ale coś mdlić mnie zaczyna...

Ja mam dużo ubranek po synusiu, no chyba że będzie dziewczynka to będę musiała coś dokupić w różu :)
Z nowych rzeczy to po jednym góra dwa komplety jak do lekarza trzeba będzie czy gdzies jechać.
Łóżeczko mamy tylko materac nowy by się przydał, bo jak synuś uczył się spać bez pampersa to zdarzyło mu się w nocy kilka razy siknąć...
Wózek też mamy nowy tylko teraz pożyczony dla szwagra ale zanim się dzidzia urodzi to maluch wyrośnie i w spacerówce będzie jeździł.
PRODUCENT WÓZKÓW DZIECIĘCYCH GOYA X5 3w1 - Sprzedajemy.pl
Także na szczęście dużo wydatków nie będziemy mieć ale za to pokoik dla dzidzi wykończymy :)

Paulka no mój mały glodomorek tez mnie budzi codziennie o 5 omg, jak już noce są przespane to teraz pobudki o 5 :/

A właśnie my też pewnie pokoik będziemy urządzać, ale kurcze został nam taki wolny, ale strasznie duzy bo jakoś 25 m ma albo i lepiej i nie wiem czy niczka do niego nie przenieść w końcu straszy brat ;) może w ogóle na początek się wytrzymamy i narazie w sypialni postawimy łóżeczko

A mam pytanko do mam co będą miały podobna różnice wieku dzieci do naszej to jest jakieś 1,5-2 lata jak z łóżeczku, starsze juz do dużego, czy drugie łóżeczko,bo ja to chyba myślę że starsze trzeba do dużego juz będzie, a młodsze przejmie łóżeczko

Dolga ja zostawiam Maję jeszcze w łóżeczku. Wyjmę tylko bok, jak zacznie w miarę stabilnie chodzić. U nas różnica będzie 1,5 roku. Chociaż ja i tak musiałabym dokupić. Jedno czy dwa już mi nie robi różnicy [emoji6] .

Dzień dobry :)
Dolga jeśli masz już jedne drewniane łóżeczko to ja bym kupiła drugie turystyczne. A nuż się przyda gdzieś na wyjazd.

Lece zaraz do lekarza. Całej nocy przez to nie spałam.

Miłej środy :)

Dolga ja starszego przeniosłam do drugiego pokoju jak miał chyba 14 miesiecy, spał na materacu, a łóżeczko zostawiłam dla młodszego,
u nas ten system się bardzo dobrze sprawdził

reklama
Dzień dobry :)

U nas znów wiosna ;) wiec tylko czekam, aż się Lala i Smerf obudza i idziemy do lasu [emoji252] [emoji268]

Ja czuję się rewelacyjnie. Zupełnie jakbym w ciąży nie była. I powiem wam, że to dzięki pracy. Gdybym siedziała w domu pewnie dużo gorzej by było.

Malinka,

Super, że tabletki działają. Oby tak dalej było :)

Akatsuki,

Nie zazdroszczę nadzorowania budowy przez skajpaja [emoji3] [emoji6]

Kciuki za wszystkie wizytujace [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ja dziś na 17 mam endokrynologa :)

Udanej środy laski [emoji112] [emoji295]

Do góry