reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Problem w tym ze tutaj raczej napewno nie kupie nic podobnego co wy piszecie :/

Ale chyba zrobie tak ze kupie sobie dzisij oliwke dla dzieci a za dwa tygodnie jade do Pl to wtedy kupie ktorys z tych co napisalyscie :)
O tym biooli duzo slyszalam kolezanka tez w ciazy go urzywala a ona to byla skora i kosci i zadnego rozstepu po ciazy nie ma :)

I u mnie zadna kobieta z rodziny w ciazy nie miala rozstepow i nie uzywaly zadnych kremow, mi wyszly przez to ze w niecaly miesiac urosly dwukrotnie wieksze :/

A jak tam wasze samopoczucie dolegliwosci ciazowe powoli mijaja czy jeszcze nie za bardzo? :)

reklama
Witam również w ten piękny wtorkowy poranek

Ja również zamierzam kupić biooli mam rozstępy na brzuchu najbardziej,od pępka w dół,teraz mam zamiar smarować siętm bio oli,co ma być to będzie trudno ;)

U mnie przeziębienia dzień 2,dziś jest troszkę lepiej ale dalej nie dobrze,ale pije soczek z owoców cytrusowych (grejpfrut,pomarańcza,cytryna,wszystko razem zmiksowane) plus wit C i tran mam nadzieje że jutro bedzie już dobrze :(

hej
u nas słoneczko, piękna pogoda,
wczoraj kupiłam 11 krzaków malin i 5 porzeczek , najstarszy wsadził,
czekam na Panią ma Bugaboo donkeya przyjechać pooglądać

ja w 1 ciąży nabawiałam się dośc dużo rozstępów niestety nie stosowałam zadnych kremów, w 2 i 3 ciąży już
byłam mądrzejsza stosowałam krem Dax i nie pojawił się ani jeden nowy rozstęp,

Akatsuki no i w końcu doszłyśmy do porozumienia. :) Ja nie zamierzam krytykować wyborów innych. Tymbardziej że sama jeszcze nie poniosłam konsekwencji swojego wyboru (tzn. Jeszcze nie mam dziecka, nie wiem jak to będzie).

Jak mi się skończą moje kremy to przejde na coś innego. Tylko tych olejków nie lubie przez to że się tak długo wchłaniają. Ale chyba są najlepsze.

Ja również zamierzam kupić biooli mam rozstępy na brzuchu najbardziej,od pępka w dół,teraz mam zamiar smarować siętm bio oli,co ma być to będzie trudno ;)

U mnie przeziębienia dzień 2,dziś jest troszkę lepiej ale dalej nie dobrze,ale pije soczek z owoców cytrusowych (grejpfrut,pomarańcza,cytryna,wszystko razem zmiksowane) plus wit C i tran mam nadzieje że jutro bedzie już dobrze :(
Ja na przeziębienie łykałam Prenatal Grip Care. Pomagał. Jest na bazie naturalnych składników. U mnie leczenie choróbska domowymi sposobami średnio idzie, bo mam uczulenie na cytrusy i miód [emoji53].

hejo :)

ja już po prezentacji :D wszystko poszło gładko, dyskusja była bardzo ciekawa, także jestem happy :)
zaraz mamy zebranie bo szykują się zwolnienia :/ [mnie nie dotyczą, ale niestety dotyczą osoby która ze mną współpracuje], mam nadzieję jednak że jej nie zwolnią.

Słoneczko cudowne dziś w Warszawie i czuć wiosnę :D
dziś jadąc do pracy babka mnie zepchnęła na pobocze :/ jak zaczęłam trąbić to się zatrzymała na środku między dwoma pasami... a to szybka trasa, wylotówka z wawy, więc nie jeździ się 50km/h... ja nie tyle na pracę co na dojazdy do pracy powinnam dostać zwolnienie :p bo co chwilę jakiś idiota na drodze ciśnienie podnosi ;P

Chicco 3w1, nie jestem pewna, ale bardzo bardzo podobny do tego:
Zobacz załącznik 676286
bardzo fajny! muszę zapamiętać nazwę :)

Wiecie co jak czytam niektóre Wasze wypowiedzi to stwierdzam ze hormony nieźle buzuja :-) ;-)
mam to samo wrażenie ;-)

zdrówka! a spróbuj może soku z malin, to taki jakby naturalny antybiotyk, tak jak czosnek, oby szybko przeszło :)

Dzień dobry :)

U nas dziś śliczna pogoda i ma być 12stopni :D jak tylko łobuzów wstaną to daje drugie śniadanie i zabieram Lalę i Smerfa na spacer:) czas nam zleci, a ja się dotlenienie.

Robiłam wczoraj tsh i jest 4,75 spadło od ostatniego badania. Ft4 mam w normie. Jutro wizyta u endokrynologa:)

Buba,

Tak te ciążę znoszę o niebo lepiej. Wymiotuje, ale tylko od czasu do czasu i.nawet.zmęczenie mi tak niedoskwiera ;)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :*

Dreamgirl,

Super, że kupiliście wózek :)

To tak z grubsza tyle zapamiętałam:D

Miłego dnia [emoji295]

reklama
Ach jaka cudna pogoda :tak:

a ja gniję dalej....ale weszło mi dziś pierwszy raz jajko na miękko :)

Xmamuska- zdróweczka, trzymajcie się dzielnie i szybko zdrowiejcie!!!

Dreamgirl - ale fajna fura!!! Widać że praktyczna, solidna i ładna :) Masz już kłopot z głowy. Zazdroszzcę :)
U nas miało być delikatne odświeżanko remontowe a zapowiada się totalna rozpierduszka, burzenie ścian przenoszenie łazienki, zrywanie podłóg ha, idealny czas ;) mam nadziję że do jesieni skończymy.....Przez to całe uwizanie w łóżku kompletnie mam nieogarnięty ogród....:( nie wygrabione po zimie donice z garażu nie wytargane....Już bym chciała kwiatki sadzić i na tarasie się uwalić ;)

Dziewczynki znalazłam dziś preparat mamarin mamma z imbirem i witamina b6 , byłam w aptekach ale nie było akurat i w hurtowniach tez nie... Zamówiłam przez neta ostatnia paczkę a jutro z rana ruszam na polowanie, muszę to dostać! Cała ma nadzieja w tych tabletkach :) maja dobre opinie, mam nadzieje ze to będzie me wybawienie! :-)

Czyli jest jakaś nadzieja :tak: dawaj znaka czy dziala cuda to wyślę starego na poszukiwania!

dreamgirl fajny ten wozek :) podoba mi sie :)

Witam was dziewczyny wtorkowo :) ja sie po chorowalam katar i gardlo boli :/
xmamuska trwam z toba w cierpieniach przeziebienia :D

JA wczoraj po kapieli malo zawalu nie dostalam jak tak dokladniej po ogladalam swoje cialo a od spodu moich biednych cyculkow zrobily mi sie fioletowe rozstepy o_O :no::szok:

Jak myslicie juz chyba troche za pozno na jakies kremy na rozstepy? I czy mozecie polecic jakis dobry bo chce od tego uratowac chociaz brzuch i uda :/

Ja wvczoraj za bardzo nie wchodzilam w wasza dyskusje na temat karmienia piersia bo nie mam w tym zadnego doswiadczenia i nie chce udawac ze wszystko wiem jak tak nie jest wiem jedynie co z opowiadan niektorych kobiet :-D

Zdrówka kochana! Co do rozstępów to to trzymam kciuki aby preparaty szybko przyniosły skutki. Co do preparatu genialny jest Mustella podwójniedziałająca. Mi tylko zapch przeszkadza ale to kwestia indywidualna. Sama stosowalam i stosuję i dużo znajomych przetestowało. Ale wiesz jak to ze wszystkim jednemu podejdzie a drugiemu nie.

Do góry