dolga
Fanka BB :)
Kilka razy zrobiło mi się słabo że mało nie zemdlałam do tego dopadły mnie mdłości, więc szybkie zakupy spożywcze i wróciłam do domu... nie nadaję się chyba na takie wyjścia, ciekawe co będzie latem jak będą upały, pewnie będzie mi słabo cały czas...
ojj ja mam podobnie, ostatnio byłm z siostrą na zakupach i mi slabo, i szybko za kluczyki i do samochodu, bo normalnie stac nie moglam, wiec pozniej pewnie bedzie tez nienajlepiej, ale co tam nie bede łazić po sklepach przynajmniej kasy nie wydam, i tez jakos sobie nie wyobrazm ciazy w lato, wyobrazacie sobie jak bedziemy puchły własnie mam w planie kupic synkowi jakiś basenik, żeby sobie nóżki moczyć haha
Tak Was dużo,ze nie wiem komu miałam odpisać
Któraś pisała,że mieszka 100 km od Wawy... ja też w Siedlcach tj 100 od Wawy.
Czy ktoś już zna płeć malucha??? Chce któraś niespodziankę? Ja się chyba skuszę, to będzie największa niespodzianka w życiu
ja pisalam, ze miszkam 100 od wa-wy, ale bardziej na południe tj w Ostrołęce
a płeć oczywiście, że chcę znać, nie wytrzymałabym, juz sobie wyliczyłam, że prawdopodobnie na połówkowym się dowiem w połowie maja hehe bo tak strasznie chciałabym dzieczynkę
Patrzcie co znalazłam!!
eeee... strasznie pepsi nie lubie, choc ogolnie czasami lubie sobie puszeczkę czegoś gazowanego wypić, ale bardziej, cola, fanta i jak jestem bardzo spragniona
a za mną twarożek już polazł, teraz mam fazę na serek topiony i jescze buraczki i szczaw i w ogole aż mi się niedobrze robi jak piszecie o tych czosnkach :/
ojj czesto wykształcenie nic się ma do człowieka, ja tam w ogole nigdy nie bylam z takich co zwracały uwagę na wykształcenie człowika, czy na jego stan majątku :/ chore dla mnie jest jak ktos sobie tak szuka znajomych, a oczywiscie tacy ludzie się zdarzają, ważne jakis człowiek jest
Ostatnia edycja: