dolga
Fanka BB :)
Kilka razy zrobiło mi się słabo że mało nie zemdlałam do tego dopadły mnie mdłości, więc szybkie zakupy spożywcze i wróciłam do domu... nie nadaję się chyba na takie wyjścia, ciekawe co będzie latem jak będą upały, pewnie będzie mi słabo cały czas...
ojj ja mam podobnie, ostatnio byłm z siostrą na zakupach i mi slabo, i szybko za kluczyki i do samochodu, bo normalnie stac nie moglam, wiec pozniej pewnie bedzie tez nienajlepiej, ale co tam nie bede łazić po sklepach

Tak Was dużo,ze nie wiem komu miałam odpisać
Któraś pisała,że mieszka 100 km od Wawy... ja też w Siedlcach tj 100 od Wawy.
Czy ktoś już zna płeć malucha??? Chce któraś niespodziankę? Ja się chyba skuszę, to będzie największa niespodzianka w życiu![]()
ja pisalam, ze miszkam 100 od wa-wy, ale bardziej na południe tj w Ostrołęce
a płeć oczywiście, że chcę znać, nie wytrzymałabym, juz sobie wyliczyłam, że prawdopodobnie na połówkowym się dowiem w połowie maja hehe
Patrzcie co znalazłam!!
eeee... strasznie pepsi nie lubie, choc ogolnie czasami lubie sobie puszeczkę czegoś gazowanego wypić, ale bardziej, cola, fanta i jak jestem bardzo spragniona
a za mną twarożek już polazł, teraz mam fazę na serek topiony i jescze buraczki i szczaw
ojj czesto wykształcenie nic się ma do człowieka, ja tam w ogole nigdy nie bylam z takich co zwracały uwagę na wykształcenie człowika, czy na jego stan majątku :/ chore dla mnie jest jak ktos sobie tak szuka znajomych, a oczywiscie tacy ludzie się zdarzają, ważne jakis człowiek jest
Ostatnia edycja: