reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kilka razy zrobiło mi się słabo że mało nie zemdlałam do tego dopadły mnie mdłości, więc szybkie zakupy spożywcze i wróciłam do domu... nie nadaję się chyba na takie wyjścia, ciekawe co będzie latem jak będą upały, pewnie będzie mi słabo cały czas...

ojj ja mam podobnie, ostatnio byłm z siostrą na zakupach i mi slabo, i szybko za kluczyki i do samochodu, bo normalnie stac nie moglam, wiec pozniej pewnie bedzie tez nienajlepiej, ale co tam nie bede łazić po sklepach :p przynajmniej kasy nie wydam, i tez jakos sobie nie wyobrazm ciazy w lato, wyobrazacie sobie jak bedziemy puchły :szok: własnie mam w planie kupic synkowi jakiś basenik, żeby sobie nóżki moczyć haha

Tak Was dużo,ze nie wiem komu miałam odpisać :confused:

Któraś pisała,że mieszka 100 km od Wawy... ja też w Siedlcach tj 100 od Wawy.

Czy ktoś już zna płeć malucha??? Chce któraś niespodziankę? Ja się chyba skuszę, to będzie największa niespodzianka w życiu :tak:

ja pisalam, ze miszkam 100 od wa-wy, ale bardziej na południe tj w Ostrołęce
a płeć oczywiście, że chcę znać, nie wytrzymałabym, juz sobie wyliczyłam, że prawdopodobnie na połówkowym się dowiem w połowie maja hehe ;) bo tak strasznie chciałabym dzieczynkę :)

Patrzcie co znalazłam!!

eeee... strasznie pepsi nie lubie, choc ogolnie czasami lubie sobie puszeczkę czegoś gazowanego wypić, ale bardziej, cola, fanta i jak jestem bardzo spragniona

a za mną twarożek już polazł, teraz mam fazę na serek topiony i jescze buraczki i szczaw :) i w ogole aż mi się niedobrze robi jak piszecie o tych czosnkach :/

ojj czesto wykształcenie nic się ma do człowieka, ja tam w ogole nigdy nie bylam z takich co zwracały uwagę na wykształcenie człowika, czy na jego stan majątku :/ chore dla mnie jest jak ktos sobie tak szuka znajomych, a oczywiscie tacy ludzie się zdarzają, ważne jakis człowiek jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dreamgirl wiesz najgorzej z tym że tyle się uczyłam na maturę bo każdy kazał mi ją zrobić a przyjechałam tutaj i okazało się że tutaj nie ma czegos takiego jak matura i powiedzieli mi że mogę do śmieci sobie wyrzucić =/
My już też byliśmy nie raz oglądać różne rzeczy dla bobasa ale jak na razie nic nie kupujemy bo to trochę za wcześnie a dopiero na lato będziemy całkiem urządzać pokój doda bobaska
Buba masz genialna pracę tylko po zazdrościć =)

cześć dziewczynki!

Dreamgirl - trzymam kciuki aby wszystko się poukładało!!!

Ja dziś znowu łóżko i stara śpiewka...R już mówi że niedługo wtopię się na stałe i już mnie z niego nie wyciągnie do końca życia....

Z R jesteśmy ponad 10 lat. Oj zdrza nam się pokłócić, oj zdarza 2 zodiakalne barany...a Franek trzeci.....wszyscy mamy urodziny w odstępie co 2 dni :) więc jak jest awanturka to na ostro ale zatem jak jest zgoda to ullllalla ;) ogólnie uważam że jest to najlepszy facet i ojciec na świecie choć jak każdy, jakieś tam wady ma ;)
Z wykształcenia jestem reżyserem. A drugi fakultet produkcja filmowa. Od początku prcowałam w zawodzie. Jeszcze dzień przed potodem byłam na planie. A w dniu wyjścia ze szpitala omawiałam kwestie postprodukcji. Miałam ninanię która jeżdziła ze mną i na czas zdjęć zajmowała się maluchem przynoszc na karmienie. Ale ten zawód to nie tylko pisanie scenariuszy, produkcja i postprodukcja....to imprezy, bankiety, premiery na których tak naprawdę omawia się klejne projekty - trudne do pogdzenia z wychowywaniem i potrzebami małego człowieka.

O jak fajnie! Pamiętam, że jak kręciliśmy spoty kampanii społecznych to się strasznie wkręciłam w produkcję filmową. Aż pomyślałam o jakichś podyplomowych na łódzkiej filmówce. Ale jakoś rozeszło się po kościach ;-) . Trochę mi brakuje mojej pracy. Przed porodem pracowałam w biurze prasowym jednego z ministerstw i 24/7 do dyspozycji ministra. Wcześniej byłam PRowcem w ngosach. Robiło się duże projekty, non stop dyspozycyjność. Z trójką dzieci taki zawód jest nierealny. Przyznam, że trochę się spłakałam, jak się dowiedziałam, że jestem w 2 ciąży (info o blizniaczej to swoja droga). Dlatego staram się nie myśleć o swojej zawodowej przyszłości, bo mimo ogromnej miłości do Majki i maluchów w brzuchu, jak czasem sobie pomyślę o pracy, to czuję łzy pod powiekami.
Ach...zycie...

LadyK - rozumiem Cię doskonale, mi też było ciężko odmawiać fajne projekty które były zbyt absorbujące ale uśmiech FR wynagradzał mi wszystko! A i teraz mój syn woli czasem nadal coś pobroić ze mną niż z rówieśnikamj ;) i mam w nim mega pomoc i wsparcie a to jest zapłata za to że potrafiłam wybrać priorytety ;) Pomyśl sobie że dzieci szybko rosną i będziesz miała jeszcze czas na pasje :) i zawodowy rozwój.

Dziewczyny oglądacie na TVN Mali Giganci,jakieświetne dzieci,normalnie uwielbiam to oglądać,a jak moje hormony szaleją,wzruszam się jak nie wiem

Pewnie tak. Jednak do zawodu w takiej formie, jak pracowałam do ciąży, to nie wrócę. Mieć czas dla dzieciaków to podstawa! A przez najbliższe 2 lata nic zawodowego na pewno nie zrobię. Zacznę się ogarniać jak Maja pójdzie do przedszkola. Wcześniej z trójką maluchów po prostu nie dam rady. Także dziura w CV 3,5 letnia....
Nie myślę o tym, nie myślę. Cieszę sie stanem błogosławionym, mantruję. [emoji12]

O to jest to co ja będę robić za parę lat chyba że mi zdrowia zbraknie....Total czad, zazdroszczę! Ja to chciałabym być taką gospochą choć wiem że to bardzo trudne i ciężkie zajęcie. Ale jaka satysfakcja! I jeden minus jak dla nas nie można sobie ot tak wyjechać całą rodzinką na dłużej bo kto zajmie się zwierzyńcem...

Na szybko wrzucam link do mojego ulubionego klipu który robiłam co prawda trochę lat temu ale mam sentyment i mam go akurat pod ręką bo mój R właśnie wywiózł mnie z domu. Klip dla fajnej dziewczyny zwyciężczyni jednego z pierwszych talent show myzycznych w PL Tvn- Twoja Droga Do Gwiazd fajne czasy to były ;) jeszcze nie tak skomercjonizowane
Emi -Do Czego Znowu Mnie Namawiasz - YouTube

Dla ciekawostki powiem że jeden z występujących tancerzy to obecnie juror w programie tanecznym ;)

A ten drugi klip był robiony w scenografi Tańca z Gwiazdami i niezły ubaw był ;)

Emi - Nie Walcz - YouTube

Trochę żałuję że Emi nie pociągnęła kariery ale niestety Doda lepiej się sprzedawała ;)

A ten z innej bajki

Umiłowania - YouTube

Tu trochę klasyki
WWO feat Soundkail & Fu - Nie boj sie zmiany na lepsze - YouTube

Ten kręcony u sąsiada ;)

Fu feat. Olsen - Pozory mylą (Official video) - YouTube

Buba, moja młodość :o aż się łezka w oku kręci.

Ja mam do was takie pytanie jak na bieliźnie zobaczyłam żółty śluz to coś nie tak? Dzisiaj po tym jak tyle chodziłam to pobolewa mnie pod brzusze trochę i aż się zleklam na necie wolę nic nie szukać bo pewnie bym tam w panikę wpadła =/

reklama
Do góry