Witam was dziewczynki,
u mnie nadal bez zmian....
leżę i zdycham....włanie przyszedł pon do serwisu pieca i coś sobie tam grzebie, mam ndzieję że zdąży pójść nim bę∂ę haftowała
Pogoda dziś szaro - bura tęsknię za wiosną.... choć jszcze miesiąc temu za śnieg dałabym się pokroić
Trzymam kciuki dziewczynki za wizyty. le wam fajnie. Ja muszę się zebrać w końcu, nie mogę się dodzwonić do gabinetu w którym robią prenatalne, robiłam tam przy ciąży z Frankiem a teraz dzwonię i dzwonię i nikt nie odbiera....hmmmm Dodm że to bardzo dobry specjalista od tych spraw a ja najmłodsza nie jestem to zależy mi bardzo i nerwa mam, muszę w necie poszperać czy siię nie przeniósł gdzieś bo na NFZ w szpitalu to dostać się do niego graniczy z cudem....
O mamusiu 1600 CV??!! Szacun za samo przejrzenie tego! Ale kto wrzuca w CV zdjęcie w bikini??
Kandydatka na asystentkę tzw prawa ręka która naprawdę musi mieć kompetencji znać języki i być obrotna ale nie w tym sensie
większość z tych Pań chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem bo wyrażnie były wymienione kwalifikacje np wykształcenie wyższe a tu wyksztłcenie np zawodowe i bikini na fotce.....
buba 1600 cv OMG,
pierwszą ciążę też tak źle znosiłaś?
Pierwszą ciążę rzygałam do 6 miesiąca ale 4 pierwsze nie wyszłam z domu bo spałam i rzygałam więc nie traciłam tak sił a teraz różnica jest taka że rzygam ale nie mogę spać....dlatego też tak długo zbierałam się by znowu poczuć ten"magiczny" błogosławiony stan!
Buba współczuję dolegliwości ja na szczęście podróż znoszę ok Fajna masz pracę ;-) bynajmniej jest się z czego pośmiać
chociaż pewnie to jest śmiech przez łzy ;-)
Oj czasem to polecą wulgaryzmy nawet jak 20 cv po sobie takich jest
ale ogólnie żal mi tych ludzi. Wiem jak ciężko jest z pracą a każdy musi coś jeść i gdzieś spać nie mówiąc już o przyjemnostkach a nie każdy ma albo możliwości finansowe by się kształcić albo warunki intelektualne...smutne to
Gosia - instrukcja bezbłędna!!!!!! Mój stary naszczęście wytresowany już w gotowości do drugiego miasta jechać po coś co mi tylko ulgę przyniesie
a jeszcze z racji że ja nic, ale to absolutnie nic poza leżeniem i rzyganiem i ogarnięciem wczoraj rekrutacji nie robię on ma nagłowie wszystkie moje obowiązki i zawodowe i domowe.