reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
wirginia nie roztrząsam tematu, tylko chodziło mi o to , że szybko powiedziała, nawet jak nie była pewna,wiem, że niektórzy lekarze bardzo szybko mówią płeć nawet w 12 tc i dosyć czesto dobrze trafiają, mój gin mimo, ze ma 4d to dosyć późno mówi płeć, koło 16 tc a ja zawsze ciekawa jestem, kiedy masz następną wizytę? ja mam za tydzień i kolejną znowu za tydzień bo mam genetyczne
kamilove krewetka trzymam &&&&& za wizytę
madzik77 ja mam 3 synów

byłam dzisiaj na badaniach, mysłam ze mam mocz,morfrologie i toxo a miałam jeszcze pare innych badań i zapłaciłam 150 zł, jeszcze dzisiaj mam wizytę z synem u dentysty i następne 100 zł, nasza wspaniała służba zdrowia

miłego dni dziewczyny

Witam Mamcie w ta szaro burą i lekko mokrą środę :sorry:

Powiem Wam że ja mam chyba najlepszego Męża na świecie,nie robi mi wyrzutów jak się źle czuje,jak chce mi się spać,czy jak mam jakąś zachciankę,ostatnio mi sięchipsów zachciało to o 21:50 leciał do sklepu,po czym stwierdziłam że śmierdzą i nie zjadłąm nawet 1 :szok: hahahaha

Gosiu uśmiałam się i tekst wydrukowałam, jak mąż wróci z delegacji to wręczę mu :-)

ja też od poniedziałku idę na dwa tygodnie na urlop - ponieważ ja budżetówka to chociaż wezmę wczasy pod gruszą, kierownik lekko kręciła nosem, ale albo idę na zwolnienie i nie wracam już do końca ciąży albo łapię oddech na urlopie, a tak mam nadzieje że dotrwam do końca semestru czyli do czerwca i wtedy spokojnie już wezmę zwolnienie

Trzymam bardzo mocno kciuki za wasze dzisiejsze wizyty zaraz po powrocie piszcie co i jak :D

Kate moja lekarka jest po prostu taka, ze mowi mi doslownie o wszystkim, i tak jak powiedziala nie bede sie sugerowala tym co powiedziala podczas tej wizyty bo jeszcze wszystko moze sie zmienic. A ja i tak bede kupowac wszystko w neutralnych kolorach wiec sie nie obawiam zadnej wpadki.
Nastepna wizyte mam dopiero na 13 kwietnia, chciala tydzien wczesniej tylko ze ja najprawdopodobniej bede wtedy jeszcze w Pl dlatego mam tak pozno

Kciuki za wizyty! & & i czekamy na relacje!
Wybaczcie ze prawie tu nie wpadam, ostatnio nie mam kiedy. Nie dość ze wieczne zmęczenie to jeszcze zbliża się roczek starszaka który jest wszędzie w jednym czasie :-D
Postaram się Was dziś doczytać :-)
Wizytę mam za tydzień w środę i juz nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co u mojej fasolki :-)

Pochwalę się jeszcze moim prawie roczniakiem ;-)
P. S szarlotka w piekarniku hihi

Załączniki

• 1426061630969.jpg
    1426061630969.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Gosia leje po nogach hahaha genialne. Tylko pomarańcze wyminilabym na ananasa ;)

& za wizyty- dawajcie znać!
A ja fo pracy jadę. Dziewczyny z wysp albo ogólnie mieszkające poza Polską jak można załatwić l4 w ciąży ze względu na fizyczną prace? Chciałam już od maja iść na l4 bo padnę

Do góry