Madziula 27
Moderatorka
Akatsuki,mnie też muli i czuję się tak wspaniale ze mam ochotę wyć - zawsze chciałam 3 dzieci ale po tej ciąży chyba dostane wstręt i też w pierwszej też nie mialam żadnych oznak a teraz chyba nadrabiam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha rozkręcamy sieJej was na chwile zostawić to nadrobić się nie da.
Gratuluję udanych wizyt, ja jeszcze 3 tyg.
Mi smaki się całkiem popsuły mięso wcale mi nie wchodzi z pieczywa tylko bułki a najlepiej mi dziś smakowały lody z mc Donalda. Ale jak coś zjem to tylko 5 min czuje smak a zaraz ten dziwny posmak w ustach, ble.
ja tez mam termin na 02.10 czekam z niecierpliwoscią na fotoBlair tak, mam fotkę, jutro wrzucę,
ja jem na co mam ochotę, ja mam mdłości non stop, więc ja coś zjem i jest mi chwilke lepiej
to znaczy, ze to jest dobre dla mnie, oczywiście wszystko w granicach rozsądku
Jeszcze jest wcześnie i z synka moze wyjsć dziewczynkaMoże lekarka ma super sprzęt albo super wzrok A tak serio to napisała chyba, więc nie dała 100 % pewności.
Blair a to jest najśmieszniejsze jak ryczysz a wiesz że to hormony a nie ty i w normalnej sytuacji byś się nie zachowała.
Mnie mulilo od połowy 6tc, w dziesiątym zebrało sie combo! Rzyganie co chwile a funkcjonować mogłam jedynie w łożku z głowa przy poduszce, o jedzeniu nie było mowy. A teraz? Zaczyna sie robić luzikCzy mnie kiedyś przestanie tak mulić?? W 9tc z moją pierworodna mogłam zapomnieć o mdłościach a tu jest jeszcze gorzej... zjadłam talerz owoców bo się poczułam winna że jem syf i całuje muszle
Mnie najbardziej wkurzył ze jakbym miała samozaparcie to bym pokonała mdlosci nosz cholera! Ciekawe jak? Plastrem sobie gębę zakleić?Olej to i powiedz swojemu ukochanemu że teraz tak będzie i koniec i kropka a on ma Cię wspierać a nie moralniaki prawić!!!! Pizza, hot dog, czy fryty - nie są w ciąży zakazane i niebezpieczne - jak ratują życie to jeść! Rozumiem Cię doskonale bo ja mogę jeść też tylko to co "zakazane"choć zdrowe ale w ciąży zakazane.....więc musiałam całkowicie zmienić tę moją codzienną zakazaną w ciąży dietę na to co można w ciąży a efekt - leżę i rzygam od 3 tygodni nie wyszłam z łóżka organizm się buntuje....A jak zjem zakazany owoc to mogłabym góry przenosić! Ale cóż co się nie robi dla szkrabika!
o jaaa i co w sukienki Go ubierali? ;p nie no żart ale jak ludzie np kupują kolorystycznie wózki do płci i różowy bo ma byc dziewczynka a tu bach chłopak! ;pJa też jestem jeszcze we wcześniej ciąży, 8.tydzień. Zawsze już będziemy do tylu :-)
Słyszałam że ponoć szybciej można rozpoznać płeć męska na usg. Ale łatwo się też pomylić. Moja kuzynka miała całą ciążę przepowiadana córkę a urodziła syna
Jak mi tak kiedyś jeszcze wyskoczy z tekstem to Mu przypomnę jak to było jak miał kaca giganta....Blair, śnieg jest ale na stokach i wysoko w górach na poboczach szary brudny a na drogach i chodniku zero :-/ Mój M też w pierwszej ciąży cwaniaczyl i denerwowal się jak jadłam pasztet bo nie zdrowy w pewnym momencie odpuścił jak widział ze nie reaguje ;-) nie umiał zrozumieć jak można dostać wstręt np do oregano :-/ ale mu wytlumaczylam żeby postawił się w mojej sytuacji a jak nie umie to niech wyobrazi sobie ze pił całą noc po czym cały dzień wymiotowal i nadal go męczą wymioty i co wtedy będzie jadł ;-)
Przerobiłam 400 cv ale to pikuś jak szukałam asystentki pierwszego dnia przyszło 1600 cv.... tam to niunie agentki były w kostiumach kąpielowych a że to asystentka do naszej firmy miała być musiałam osobiście je przesiać no i tak dobrze przesiałam że R stwierdził że mam nosa bo świetną dziewczynę znalazłam że będę ogarniać rekrutację - cwany gapabuba nie zazdroszczę pracy, kiedyś tez to przerabiałam u siebie w pracy
Buba ludzie to maja fantazję ;-) współczuję takich rozmów :-/ Twój Franiu miał jednorazowy incydent z wymiotami czy mam się martwić ze Martynka zaczyna mieć chorobę lokom....!