reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cały dzień pobolewał mnie brzuch, jak na @. Teraz poszłam do łazienki a tam plamienie i nie brunatne ale takie różowe z wydzieliną więc świeże. Jutro mam wizytę o 11.30. Ale jak się coś nasili albo nie przestanie to nie wiem czy na IP nie wyląduje, bo tak czy siak to chyba noc spędzę w toalecie.

reklama
Blair ja się nie dziwię ze chcesz cesarke. Tak wiele teraz słyszy się historii o problemach przy porodzie, że lekarze z lenistwa nie chcieli zrobić cc a później komplikacje były. Chyba tez bym wolała cc mimo tego jak później długo dochodzi się do siebie. Nie wiem to ciężki temat, masz jeszcze trochę czasu i mam nadzieje ze nieważne jaki porod wybierzesz wszystko przebiegnie gładko. Po porodzie tez :-)

Ja rodziłam naturalnie. Nie było anestezjologa żeby dał mi znieczulenie zresztą się bałam ze źle mi igłę wbija i od początku nie chciałam. Teraz jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic bo mówia ze tutaj porodowki juz nie ma ale gadali tez ze nie ma usg a jest. Przy okazji jakieś wizyty zapytam o to.

Gosiu ja też w tej ciąży miałam różowe hmm... nawet trudno nazwać to plamienie, bo było tego więcej, nawet nie wiem skąd to było, mam nadzieję że u Was to również jednorazowa sprawa, choć rozumiem co oznacza dzisiejsza noc, oby minęła spokojnie, dobrze że wizyta jutro

A kiedy macie Genetyczne? Mi lekarz kazał zrobić w okolicach 01.04 to będzie 12t3d i nie wiem czy nie trochę późno.
Mi lekarz zalecił do końca marca, więc do końca 13 tygodnia jakoś.

Cały dzień pobolewał mnie brzuch, jak na @. Teraz poszłam do łazienki a tam plamienie i nie brunatne ale takie różowe z wydzieliną więc świeże. Jutro mam wizytę o 11.30. Ale jak się coś nasili albo nie przestanie to nie wiem czy na IP nie wyląduje, bo tak czy siak to chyba noc spędzę w toalecie.
Dobrze, że masz wizytę rano... Ja mam jutro też, tylko wieczorem. Trzymam kciuki, aby to się okazało jednorazowe...

trzymam mocno kciuki aby było jednorazowe i szybko minęło :)

Blair ja się nie dziwię ze chcesz cesarke. Tak wiele teraz słyszy się historii o problemach przy porodzie, że lekarze z lenistwa nie chcieli zrobić cc a później komplikacje były. Chyba tez bym wolała cc mimo tego jak później długo dochodzi się do siebie. Nie wiem to ciężki temat, masz jeszcze trochę czasu i mam nadzieje ze nieważne jaki porod wybierzesz wszystko przebiegnie gładko. Po porodzie tez :-)

Ja rodziłam naturalnie. Nie było anestezjologa żeby dał mi znieczulenie zresztą się bałam ze źle mi igłę wbija i od początku nie chciałam. Teraz jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic bo mówia ze tutaj porodowki juz nie ma ale gadali tez ze nie ma usg a jest. Przy okazji jakieś wizyty zapytam o to.
dzięki za zrozumienie :)

A tak nam minął wspólny roczek, oczywiście w kilkuminutowym skrócie ;-)

Przykro mi z powodu babci :( Córeczka superaśna haha ładniutka i trudne sprawy oglada ;) mój też czasami lubi :)

Mloda gorączkuje, tak o, także dziś mnie czeka domowe

ojjj oby szybko wyzdrowiała, a buty to tam kto co lubi i co na noge wejdzie haha chociaz pewnie dopiero w wakacje zaczna sie problemy ;) a porodu ogromnie współczuję :/

Ja tam uważam, że każdego indywidualna sprawa czy poród SN czy CC, nie powiem, bo sama myślałam nas CC w perwzzej ciąży, bo poprostu bałam sie SN, ale to też dużo zależy jak kto przechodzi, oczywiscie skąd możemy wiedzieć jaki będzie nasz poród, mój był niezły i szybki i nawet obyło się bez znieczulenia tylko pozniej gorzej ze zszyciem :/ znowu niekoniecznie mozna źle dochodzic do siebie po CC, bo siostra rodziła ostatnio i super wszytsko szybko sie zagoiła, wiec poprostu jesli kazdy by wiedzial jaki bedzie jego porod to wtedy by mozna bylo sobie wybierać :)

u lekarza byłam tydzień temu, dzidzia dokładnie odpowiada swojemu wiekowi tzn. wychodzi 2 dni starsza niż z OM ale o tym wiedziałam, bo robiłam testy owulacyjne

gratuluję udane wizyty :)

reklama

Jak cokolwiek się nasili to ja bym mknela na IP jednak. Nawet jeśli to nic to i tak lepiej się upewnić ... &&&&

Do góry