reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

ojj małkus nie rób ochoty, tak mi się chce galaterki, ja dwa dni pod rząd na kolacje lody z bitą śmietaną a dzisiaj chipsy ;)

reklama
dolga no dzięki za to Ty mi na czipsy zrobiłaś o całe wieki nei jadłam!! odkąd w ciąży jestem mąż mi zabrania haha ale go teraz nei ma więc chyba sobei jutro sprawię :p

U mnie też obojętnie jaka płeć będzie. Jedynie co to przy chłopaku mam problem z imieniem i z tym ze ciuchy mam dla dziewczynki ;-) a czuje się też inaczej. Co chwilę boli mnie głowa juz chyba wolałabym mdłości :-/

Sama się zastanawiam czy w poprzedniej ciąży też się tak czułam jak teraz..i rzeczywiście były dni,że zdychałam straszliwie.. Ale wtedy to mogłam cały dzień leżeć pod kocem i narzekać. Teraz niestety trzeba być ciągle na chodzie - i w dzień i w nocy... Żyję na granicy pawia całą dobę....Na myśl o jedzeniu wszystko mi się we flaku dźwiga :eek: ale jak coś zjem to na chwilę mi lepiej,więc się zmuszam...

Dziewczyny co na wzdęcia? Ratujcie bo pekne

espumisan i wszystkie inne z simeticonem - w ciąży można - małym dzieciom na kolki tez to sie podaje.

Mi obojetne jaka jest pleć, chociaż czuję, ze jednak syn drugi będzie. Chociaż czuję się inaczej niz w pierwszej ciąży. No ale mogę się mylić, co do płci, dla mnie najważniejsze to żeby było zdrowe.

reklama
Hello
Melduję się po pierwszej wizycie z małym kropkiem :-) dzidzia słodka serduszko pięknie bije i następna wizyta za 2,5 tyg ;-)

Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa chociaż nie ukrywam że M chciałby chłopca żeby była parka ;-)

Do góry