reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

ojj małkus nie rób ochoty, tak mi się chce galaterki, ja dwa dni pod rząd na kolacje lody z bitą śmietaną a dzisiaj chipsy ;)

reklama
dolga no dzięki za to Ty mi na czipsy zrobiłaś o całe wieki nei jadłam!! odkąd w ciąży jestem mąż mi zabrania haha ale go teraz nei ma więc chyba sobei jutro sprawię :p

U mnie też obojętnie jaka płeć będzie. Jedynie co to przy chłopaku mam problem z imieniem i z tym ze ciuchy mam dla dziewczynki ;-) a czuje się też inaczej. Co chwilę boli mnie głowa juz chyba wolałabym mdłości :-/

Sama się zastanawiam czy w poprzedniej ciąży też się tak czułam jak teraz..i rzeczywiście były dni,że zdychałam straszliwie.. Ale wtedy to mogłam cały dzień leżeć pod kocem i narzekać. Teraz niestety trzeba być ciągle na chodzie - i w dzień i w nocy... Żyję na granicy pawia całą dobę....Na myśl o jedzeniu wszystko mi się we flaku dźwiga :eek: ale jak coś zjem to na chwilę mi lepiej,więc się zmuszam...

Dziewczyny co na wzdęcia? Ratujcie bo pekne

espumisan i wszystkie inne z simeticonem - w ciąży można - małym dzieciom na kolki tez to sie podaje.

Mi obojetne jaka jest pleć, chociaż czuję, ze jednak syn drugi będzie. Chociaż czuję się inaczej niz w pierwszej ciąży. No ale mogę się mylić, co do płci, dla mnie najważniejsze to żeby było zdrowe.

reklama
Hello
Melduję się po pierwszej wizycie z małym kropkiem :-) dzidzia słodka serduszko pięknie bije i następna wizyta za 2,5 tyg ;-)

Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa chociaż nie ukrywam że M chciałby chłopca żeby była parka ;-)

Do góry