reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Byłam u położnej. Za tydzień usg na które średnio chciała mnie wysłać bo musiałabym płacić (zresztą niewiele) i w kwietniu genetyczne. Juz się nie mogę doczekać usg :-)

Dziewczyny jak ja się ciesze że nasze dzieciaczki rosą i dobrze się rozwijają,same dobre wiadomości :-)

Ja dziś również byłam na wizycie,dzidziuś rośnie jak na drożdżach :-) dostałam zdjęcie,wkleje w odpowiednim wątku,dostałam skierowania na badania krwi,i z racji tego że chodze na NFZ to dostałam skierowanie na badania prenatalne które mam zrobić między 11 a 13 tyg ciąży :-)

Blair dobrze, ze wszystko w porządku
Migotka dasz rade jak by sie okazało, ze chłopczyk, ja wytrzymuje z 4 i nie narzekam :tak:

Ja odebrałam dzisiaj wyniki badań krwi. Ogolnie, nie jest źle. Tylko toxo nie przechodziłam, ale na szczęście chora tez nie jestem. I tak sie stresuje, zeby przypadkiem nie zachorować :/. Co do płci, ja od poczatku czuje sie na chłopca, ale zobaczymy. Grunt, by sie całe i zdrowe urodziło.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Blair ciesze sie ze wszystko dobrze, na prawde trafiłaś na fajnego lekarza z super podejściem, a brzuszek śliczny masz
zdjęcia fasolek wszystkich wspaniałe, ja jutro mam wizytę ale na NFZ sprzęt taki sobie ale mam nadzieję, że coś tam zobaczę bo następne dopiero 24.03 prenatalne z pierwszym dzieckiem pan doktor już zdradził nam płeć na tym usg w 12 tyg. mam nadzieję, że teraz też sie dobrze ułoży i sie dowiemy kto tam mieszka, chociaz mam znowu przeczucie jak z Filipem że jednak będzie chłopak:-):-)
co do mdłości to zdarzają się ale raczej popołudniu, przytulanki z wc ostatnio 2 tygodnie temu i liczę ze to juz koniec:-) miełgo dnia
Dzieki :) trzymam kciuki żebyś jutro ładnie Maleństwo zobaczyła ;) ja tez po cichu liczę ze na prematalnych poznam płeć ;)

uff dobrze ze tylko na strachu sie skonczylo

ja jestem urypana, od 6 na nogach n, najpierw badania, później dentysta, potem zawieść lilke na zajęcia i w międzyczasie wizyta w banku, później odebrałam dowod od auta i pojechałyśmy do lidla na zakupy, wróciłyśmy przed pol godziny i padam ma na twarz:-(
Ja tez sie cieszę i to bardzo :) wow niezły plan dnia!

Byłam u położnej. Za tydzień usg na które średnio chciała mnie wysłać bo musiałabym płacić (zresztą niewiele) i w kwietniu genetyczne. Juz się nie mogę doczekać usg :-)
to czekamy z niecierpliwoscią na wiadomości z usg i foteczke ;)

Dziewczyny jak ja się ciesze że nasze dzieciaczki rosą i dobrze się rozwijają,same dobre wiadomości :-)

Ja dziś również byłam na wizycie,dzidziuś rośnie jak na drożdżach :-) dostałam zdjęcie,wkleje w odpowiednim wątku,dostałam skierowania na badania krwi,i z racji tego że chodze na NFZ to dostałam skierowanie na badania prenatalne które mam zrobić między 11 a 13 tyg ciąży :-)
Fantastyczne wieści! ;)

Ja odebrałam dzisiaj wyniki badań krwi. Ogolnie, nie jest źle. Tylko toxo nie przechodziłam, ale na szczęście chora tez nie jestem. I tak sie stresuje, zeby przypadkiem nie zachorować :/.
Trzeba byc dobrej myśli ;) toxo da sie uniknąć, a przynajmniej zminimalizować zagrożenie, bedzie dobrze ;)

Ja nie mam za bardzo przeczuć, G twierdzi ze bedzie syn. Mi tez sie tak na początku wydawało ale teraz bardziej mi sie na córkę wydaje... Grunt zeby zdrowe było.

Dzidziuś zafundował mi spowiedź... Ostatnio co raz cześciej...

Blair dobrze, że wszystko ok.

Caffelatte toxo tak łatwo się nie zaraża, więc nie ma co się stresować na zapas. Ja też nigdy nie chorowała.

Mnie mdłości i wymioty na szczęście omijają póki co i chyba trochę jeszcze popracuje więc przydałby się jakiś ciuch ciążowy typu spodnie czy spódnica do pracy, bo nie wiem jak długo pochodzę w zwykłych ciuchach.

reklama
Migotka chyba fajnie tak z samymi facetami w domu jesteś ich jedyna księżniczka :-) ale core mieć też jest super zawsze to jakaś odmiana no i można pogadać o babskich sprawach :-)

Do góry