reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Mrowka współczuje nocnego wstawania, u mnie najstarszy budził sie codziennie do 3 roku zycia,
później co 2-3 noc, miałam juz tego dość, za to młodsi śpią od urodzenia całe noce

ja mam doła, walcze z zusem o należne mi świadczenia, jak płaciłam składki wszystko było ok, teraz jak zus ma mi wypłacić szuka dziury w całym

Melduje sie po wizycie :) malenstwo moje rosnie i ma sie dobrze, serduszko bije miarowo takze jestem szczęśliwa :) ale krwiak jest dalej niestety, mam leżeć sobie jeszcze, brać Luteine i bedzie dobrze :) następne usg 10 marca :)

Migotka malinka gratulacje udanych wizyt :-) Migotka lez i odpoczywaj ile możesz :-)

Dziewczyny we tez jesteście takie zmęczone? Ja się czuje jakby całą energię ze mnie wyssali. Masakra . W pracy ledwo żyje i gdyby nie to ze z kimś gadam pewnie bym zasnęła na stojąco. Chciałam żeby ta ciąża mi powoli leciała ale teraz chyba wolałabym mieć już wszystko za sobą :-/

Ostatnia edycja:
Migotka91 na pewno się wchłonie najważniejsze, że z fasolką oki
Blair87 to ciężko ci będzie ukrywać przed rodzinką bo już widać, mówią że jak kobieta jest w ciąży to twarz się zmienia może mama sie zorientuje:-)

Cześć,

Ja zaczęłam się lepiej czuć pod względem ciąży, ale niestety męczy mnie moja astma alergiczna :/ Zaczęło się już pylenie drzew :( Kaszlę non stop. Zażywam już sterydy wziewne ale słabo działają. Jak nie urok to... :/
Moja Hania wyszła już z zapalenia oskrzeli ale została jej Nemomania ;) Jak była chora puszczaliśmy Jej "Gdzie jest Nemo" i się zakochała w tej bajce. Cały czas chodzi i gada "Nemo, Nemuś". W nocy nawet przez sen mówiła dziś "Neeemooo" ;)
W poniedziałek byłam u ginekologa i podglądaliśmy Fasolkę, serduszko bije, Maluszek się bardzo kręcił :) Już przez brzuch usg więc wygodniej :D

Miłego dnia Dziewczynki :)

ja mam doła, walcze z zusem o należne mi świadczenia, jak płaciłam składki wszystko było ok, teraz jak zus ma mi wypłacić szuka dziury w całym
no tak jak im płacić to ok, ale jak w drugą str to znajdą srylion powodów żeby się wymigać...

Melduje sie po wizycie :) malenstwo moje rosnie i ma sie dobrze, serduszko bije miarowo takze jestem szczęśliwa :) ale krwiak jest dalej niestety, mam leżeć sobie jeszcze, brać Luteine i bedzie dobrze :) następne usg 10 marca :)
superaśnie :) a zmniejsza się krwiak? odpoczywaj :) leż i pachnij :-D

Migotka malinka gratulacje udanych wizyt :-) Migotka lez i odpoczywaj ile możesz :-)

Dziewczyny we tez jesteście takie zmęczone? Ja się czuje jakby całą energię ze mnie wyssali. Masakra . W pracy ledwo żyje i gdyby nie to ze z kimś gadam pewnie bym zasnęła na stojąco. Chciałam żeby ta ciąża mi powoli leciała ale teraz chyba wolałabym mieć już wszystko za sobą :-/
jak wstanę rano to mam sporo energii która później jak z balonika ulatuje, żeby paść koło 16 kompletnie :p
ja bym chciała żeby moja przyspieszyła trochę, żeby był już bezpieczniejszy czas dla Maleństwa, żeby być po badaniach itd

Migotka91 na pewno się wchłonie najważniejsze, że z fasolką oki
Blair87 to ciężko ci będzie ukrywać przed rodzinką bo już widać, mówią że jak kobieta jest w ciąży to twarz się zmienia może mama sie zorientuje:-)
widać, ale w ostatnią ndz też mnie widzieli i Bratowa która się zorientowała po moim samopoczuciu i wstręcie do jedzenia [jedyna wiedziała że staramy się] mówi że nic nie było po mnie widać, w sensie brzuszka, bo chowam go pod luźnymi ciuchami/ bluzami :) w pracy też jeszcze nie zauważyli :p
a Mama to chyba i tak coś wyczuwa, ale na razie nic nie mówi,pewnie czeka aż sami powiemy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry