reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Blair dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo ja to pewnie bym tak samo zareagowala bo ja to wogole panikara w takich sytuacjach.
Ja dzis jeszcze dzien wolnego a jutro Do pracy i dobrze bo szybciej zleci mi ten tydzien wyczekiwania
Kazdego dnia rano jest gorzej bo z kazdym dniem bardziej mna szarpie z rana i cos czuje ze za pare dni sie zaczna przytulania z muszla
Ja dzis jeszcze dzien wolnego a jutro Do pracy i dobrze bo szybciej zleci mi ten tydzien wyczekiwania
Kazdego dnia rano jest gorzej bo z kazdym dniem bardziej mna szarpie z rana i cos czuje ze za pare dni sie zaczna przytulania z muszla
szczesliwa.4
Blair dobra reakcja z twojej strony najlepiej sprawdzić u lekarza niż się stresować. Ciesze się ze wszystko ok :-)
Dzisiaj mam wizytę u położnej mam nadzieje ze szybko wysle mnie na usg
Lantka gratuluję wizyty :-)
Dzisiaj mam wizytę u położnej mam nadzieje ze szybko wysle mnie na usg
Lantka gratuluję wizyty :-)
welcia86
Aktywna w BB
Blair super ze wszystko ok :-* ja bym z chęcią swojego M w kosmos wysłała tak mi na nerwy działa!!! Eh może uda mi się na weekend do przyjaciółki pojechać to od niego odpoczne
Mrowkaa
Najchętniej zapytałabym do którego lekarza chodzisz lub gdzie chcesz rodzić...ale wiem,wcześnie jeszcze ;-)Hej ja też się witam choć dalej bardzo nieśmiało. Nie ma u mnie jeszcze nic pewnego a bardzo chciałabym już iść do lekarza, niestety udało mi się umówić dopiero na poniedziałek. Wiem, że powinno się później iść na pierwszą wizytę ale mam zdiagnozowane Hashimoto i chce wiedzieć jak mam postępować z dawkami hormonów i jakie najważniejsze badania mam zrobić. Och jak ja się boję tej ciąży
To jest moja jedyna nadzieja na przetrwanie....bo jak mi się trafi drugi taki egzemplarz jak za pierwszym razem to będzie po mnie...ja odkąd dowiedziałam się o ciąży to starałam się nie nosić Olka, ale z kolei on też nie jest dzieckiem, które lubi być noszone, tzn odkąd nauczył się chodzić to stał się bardzo samodzielny więc o tyle mi lżej na sercu, że specjalnie nie muszę mu tego odmawiać, bo i tak tego nie chce :-)
mój małż też często wyjeżdża służbowo (najdłużej na tydzień np na targi) i też będzie wesoło jak zostanę z dwójką sama
a nie liczę za bardzo, że młode będzie grzeczniutkie, bo podobno drugie dziecko może być zupełną odwrotnością pierwszego, a mój pierworodny to prawdziwy Aniołek, śpi ładnie, zjada wszystko co mu się da, potrafi się sam bawić także naprawdę nie mogę narzekać ;-)
Cieszę się,ze się wyjaśniło....Jestem w szpitalu, zaczęłam plamić ;(
malinka89
witam was wtorkowo... mdłościowo i słabo popijam miętkę - może pomoże... z każdym dniem coraz bardziej żołądek mi dokucza, więc lada dzień pewno z łazienki w ogolę nie wyjdę .. na szczęście zauważyłam, że pod wieczór mija i czuje się świetnie, ale gdzie do wieczora.. w dodatku ledwo dojechałam do pracy i nie mam możliwości się zwolnić wcześniej jutro na szczęście mam wolne bo od rana na pobranie krwi a w południe USG, mam nadzieję, że zobaczę maleństwo i serduszko, bo to już będzie 7t0d :-)
Blair super, że wszystko w porządku!!!! A jak czytałam twój opis z usg to aż łzy mi poleciały :-)
Lantka - super, że słyszałaś już serduszko i że wszystko w porząsiu
Blair super, że wszystko w porządku!!!! A jak czytałam twój opis z usg to aż łzy mi poleciały :-)
Lantka - super, że słyszałaś już serduszko i że wszystko w porząsiu
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Kurde ale plaga tych płomień. Dzięki Bogu półki co tylko nas straszą i nic poważnego z tego nie ma.
Ja już nie plamie tylko czasem mam wydzieline pozbawioną na brązowo. W poniedziałek wreszcie wizyta wiec zapytam położnej co ona na to (akurat dostałam się do tej samej która prowadziła mi pierwszą ciążę).
Mój mąż jest w ciąży z dziewczynką. Zjada jezyki na opakowania, marudzi i ma humory, odstawil całkowicie alkohol... śmiać mi się z niego chce.
My właśnie szukamy nowego domu bo nasza dwupokojowa hacjenda gdzie gnieciemy się od trzech lat nie nadaje się zupełnie dla czteroosobowej rodziny.
Ja już nie plamie tylko czasem mam wydzieline pozbawioną na brązowo. W poniedziałek wreszcie wizyta wiec zapytam położnej co ona na to (akurat dostałam się do tej samej która prowadziła mi pierwszą ciążę).
Mój mąż jest w ciąży z dziewczynką. Zjada jezyki na opakowania, marudzi i ma humory, odstawil całkowicie alkohol... śmiać mi się z niego chce.
My właśnie szukamy nowego domu bo nasza dwupokojowa hacjenda gdzie gnieciemy się od trzech lat nie nadaje się zupełnie dla czteroosobowej rodziny.
kamila1982
Akatsuki a gdzie wy mieszkacie? Bo ja tez na wyspach a dokladnie Londyn.
Witam wszystkie mamy :-) Wydaje mi sie ze u mnie to poczatek 6 tygodnia ale wyprowadzcie mnie z bledu jesli jest inaczej bo juz sama nie wiem czy sie liczy od zaplodnienia czy od ostatniego dnia okresu. Pierwszy dzien ostatniego okresu to u mnie 20 stycznia. Do GP dzwonilam ale mnie splawili i kazali zadzwonic okolo 20-go marca zeby sie umowic. I teraz sie zastanawiam czy czekac czy isc tez wczesniej prywatnie.
Poki co czuje sie dobrze , pracuje (wyprowadzam psy), brzuch pobolewa, plecy i piersi rowniez, mdlosci chyba nie mam, nocne wycieczki na siusiu sa .
Aha to moja pierwsza ciaza, staralismy sie od pazdziernika i mam 33 lata
Betunka - ja tez mam dozie . Czy ty nie jestes przypadkiem na jakims psim forum rowniez?
Witam wszystkie mamy :-) Wydaje mi sie ze u mnie to poczatek 6 tygodnia ale wyprowadzcie mnie z bledu jesli jest inaczej bo juz sama nie wiem czy sie liczy od zaplodnienia czy od ostatniego dnia okresu. Pierwszy dzien ostatniego okresu to u mnie 20 stycznia. Do GP dzwonilam ale mnie splawili i kazali zadzwonic okolo 20-go marca zeby sie umowic. I teraz sie zastanawiam czy czekac czy isc tez wczesniej prywatnie.
Poki co czuje sie dobrze , pracuje (wyprowadzam psy), brzuch pobolewa, plecy i piersi rowniez, mdlosci chyba nie mam, nocne wycieczki na siusiu sa .
Aha to moja pierwsza ciaza, staralismy sie od pazdziernika i mam 33 lata
Betunka - ja tez mam dozie . Czy ty nie jestes przypadkiem na jakims psim forum rowniez?
Ostatnia edycja:
Blair, dobrze, że wszystko jest ok. Ja dzisiaj idę odebrać wyniki badań krwi.
reklama
welcia86
Aktywna w BB
Witaj kamila ja byłam na usg w 5t0d i było widać tylko pęcherzyk wczoraj byłam 6t3d to było widać pęcherzyk i pulsujaca kropkę i gin potwierdziła tętno płodu :-)
Podziel się: