maran-atha
Fanka BB :)
Aga to ja oglądam
dziecko nie chce wychodzić wiec bez zmian u mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wasze wsparvie dziala i piszę z porodowki.
O godz. 12.35 przyszedł na świat nasz ukochany synek Artur. Waży 3390g, mierzy 53cm. Poród SN.
No to teraz przyszła kolej na mnie. Po 3h od przyjazdu położyli mnie do loża...[emoji3] Jutro mnie pokroją. Mała podobno max. 2600 wazy [emoji33]
A właśnie ja jutro mam wizytę u gina (18:00) i ktg (17:30). Rano jadę z mężem do laboratorium zrobić odczyn coombsa i mocz. Może dodatkowo zrobię morfologię nie wiem. Później po wyniki.Ciekawe co mi lekarz powie. Nie mogę się już doczekać.
Powodzenia na wizycieA właśnie ja jutro mam wizytę u gina (18:00) i ktg (17:30). Rano jadę z mężem do laboratorium zrobić odczyn coombsa i mocz. Może dodatkowo zrobię morfologię nie wiem. Później po wyniki.Ciekawe co mi lekarz powie. Nie mogę się już doczekać.
Aga to ja oglądamdziecko nie chce wychodzić wiec bez zmian u mnie...
Trzymam kciuki!!A właśnie ja jutro mam wizytę u gina (18:00) i ktg (17:30). Rano jadę z mężem do laboratorium zrobić odczyn coombsa i mocz. Może dodatkowo zrobię morfologię nie wiem. Później po wyniki.Ciekawe co mi lekarz powie. Nie mogę się już doczekać.
No my to stare wygi październikowe będziemy :-)Aga to ja oglądamdziecko nie chce wychodzić wiec bez zmian u mnie...
Spox, Olek już 3800...Wieczorem dostałam wypis na którym jest waga dzidzi która miała nie mieć 3 kg ma już 3,5 kgmatko znowu czeka mnie wycisk . Dobrej nocki
![]()