reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Gratulacje dla rozpakowanych dziś mamusiek. Wracajcie szybko do pełni sił i niech Wam dzieciątka zdrowo rosną: -)

Trzymam kciuki za kobietki które mają termin na jutro.

A ja dziś zaczelam 39 tydzień. I co.....i nic się nie dzieje. Powiedzcie mi czy to możliwe że nie będę czula skurczów przy bólach krzyżowych? Moja mama tak miała. ...
A mnie tylko (albo aż) boli krzyż i mam ciagle twardy brzuch.

Katjana ja przy Ameli mialam z krzyza i uwuerz nie daloby sie tego przeoczyc parte przy krzyzowych to byl pikus ,a krzyzowe to ü mnie byly takie ze bol jakby mi ktos kregoslup lamal kazda pozycja byla niewygodna i bolesna . Na poczatku w miare spoko bo bolaly plecy i powoli z kazda godz bol sie nasilal i ciezko bylo okreslic czy to regularne bole czy nie :/

Teraz z kolei mysle czy jak bede miec zwykle nie z krzyza czy rozpoznam. Jaki to bol gdzie boli czy tylko jedna strona, czy nisko czy jak, a moze bol jak na okres tylko duzo silniejszy?

Evvula gratuluję! !!

Katjana skurcze z krzyza sa tak potwornie bolesne ze wierz mi nie da rady ich przegapic jedynie co to na pomiarze ktg sie nie pojawiają a przynajmniej nie w takim wymiarze jak odczuwasz. Niestety teraz tez mnie takie nawiedzaja, jako przedsmak porodu i jestem przerazona...

Doris Wirginia Evvula gratulacje :-D ale się sypie jeszcze ktoś został ?
Dream smuteczek musimy czekać
Xmam spadek wagi po porodzie zdarza się często jak dziecko śpi to trzeba je budzić mój robił to samo najchętniej spał całą noc musiałąm budzić i szybko przybrał na nowo .

Dream ojej jaki duży chłopak, ciekawe czy się sprawdzi ta waga, no i ten masaż może w końcu coś ruszy :)

Ewula gratki ;)

Katjana ja miałam teraz skurcze z krzyża i bolalo bardzo i od razu jakoś wiedziałam, że to to choć miałam obawy, że nie wyczuje skurczy, bo przy pierwszym porodzie bolące skurcze miałam dopiero jak mi pęcherz przebili

Annie a ty Żyjesz? Urodziłas czy poprostu juz że złości się nie odzywasz hehe?

reklama
Do góry