reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Gratulacje dla rozpakowanych dziś mamusiek. Wracajcie szybko do pełni sił i niech Wam dzieciątka zdrowo rosną: -)

Trzymam kciuki za kobietki które mają termin na jutro.

A ja dziś zaczelam 39 tydzień. I co.....i nic się nie dzieje. Powiedzcie mi czy to możliwe że nie będę czula skurczów przy bólach krzyżowych? Moja mama tak miała. ...
A mnie tylko (albo aż) boli krzyż i mam ciagle twardy brzuch.

Katjana ja przy Ameli mialam z krzyza i uwuerz nie daloby sie tego przeoczyc parte przy krzyzowych to byl pikus ,a krzyzowe to ü mnie byly takie ze bol jakby mi ktos kregoslup lamal kazda pozycja byla niewygodna i bolesna . Na poczatku w miare spoko bo bolaly plecy i powoli z kazda godz bol sie nasilal i ciezko bylo okreslic czy to regularne bole czy nie :/

Teraz z kolei mysle czy jak bede miec zwykle nie z krzyza czy rozpoznam. Jaki to bol gdzie boli czy tylko jedna strona, czy nisko czy jak, a moze bol jak na okres tylko duzo silniejszy?

Evvula gratuluję! !!

Katjana skurcze z krzyza sa tak potwornie bolesne ze wierz mi nie da rady ich przegapic jedynie co to na pomiarze ktg sie nie pojawiają a przynajmniej nie w takim wymiarze jak odczuwasz. Niestety teraz tez mnie takie nawiedzaja, jako przedsmak porodu i jestem przerazona...

Doris Wirginia Evvula gratulacje :-D ale się sypie jeszcze ktoś został ?
Dream smuteczek musimy czekać
Xmam spadek wagi po porodzie zdarza się często jak dziecko śpi to trzeba je budzić mój robił to samo najchętniej spał całą noc musiałąm budzić i szybko przybrał na nowo .

Dream ojej jaki duży chłopak, ciekawe czy się sprawdzi ta waga, no i ten masaż może w końcu coś ruszy :)

Ewula gratki ;)

Katjana ja miałam teraz skurcze z krzyża i bolalo bardzo i od razu jakoś wiedziałam, że to to choć miałam obawy, że nie wyczuje skurczy, bo przy pierwszym porodzie bolące skurcze miałam dopiero jak mi pęcherz przebili

Annie a ty Żyjesz? Urodziłas czy poprostu juz że złości się nie odzywasz hehe?

reklama
Do góry