reklama
Gratulacje !!!Hej. Dziś o10.34 na świecie pojawił się mój drugi SYN 3520g 57 cm.
Gratki dla pozostałych dziś rozpakowanych.
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Wirginia, doris , evula gratulacje.
Ja w nocy mialam lekkie skurcze ktore same przeszly pewnie jakies przepowiadacze nie wiem, bo w 1 ciazy to mialam z kregoslupa wiec bylo inaczej
Jutro kontrola ale tylko z polozna wiec bez usg szkoda, bo chcialam wiedzuec ile Sara przytyla bo caly czas byla mniejsza a w 35 tc miala 2385 ehh no coz wazne ze bedzie ktg i badanie szyjki bo jestem Ciekawa jak sie sprawa ma
Ktos sie jutro rozpakowuje? Jakies terminy na jutro albo ten tydz.
Ciekawe ile nas zostalo jeszcze w dwu paku pewnie juz nas malo zostalo
Zazdroszcze tak pozytywnie mamusumia ze tula juz swoje maluszki ajjj
Ja w nocy mialam lekkie skurcze ktore same przeszly pewnie jakies przepowiadacze nie wiem, bo w 1 ciazy to mialam z kregoslupa wiec bylo inaczej
Jutro kontrola ale tylko z polozna wiec bez usg szkoda, bo chcialam wiedzuec ile Sara przytyla bo caly czas byla mniejsza a w 35 tc miala 2385 ehh no coz wazne ze bedzie ktg i badanie szyjki bo jestem Ciekawa jak sie sprawa ma
Ktos sie jutro rozpakowuje? Jakies terminy na jutro albo ten tydz.
Ciekawe ile nas zostalo jeszcze w dwu paku pewnie juz nas malo zostalo
Zazdroszcze tak pozytywnie mamusumia ze tula juz swoje maluszki ajjj
kitek85
Fanka BB :)
Kitek i jak masz skurcze?
Ja dalej walczę Z przeziębienie synka wczoraj o 22 miał 40 st. Na szczęście czopek z paracetamolem pomógł i dzisiaj już rozrabia więc zdrowie wraca
Miłego wieczoru...
Kornelcia, jak rozrabia to choróbsko odpuściło
Kitku i jak u Ciebie rozkręca się?
Spokojnie Laski, opanowałam sytuację... Już lepiej. Może to podświadomość Tyle dziś rozpakowanych Mam,że mnie też się chce już rozwiązać tą ciążę.
W nocy łapią mnie skurcze i to calkiem konkretne z krzyza ale w dzień znowu wycisza się wszystko. Jutro wizyta u ginka zobaczymy co powie.
Za to ja tylko wieczorami miałam dotychczas "bóle miesiączkowe", a w nicy tylko "przerwa na siku". Za to po dzisiejszym popołudniu to boję się iść spać.
&&& za wizytę!
Hej. Dziś o10.34 na świecie pojawił się mój drugi SYN 3520g 57 cm.
Gratki dla pozostałych dziś rozpakowanych.
Evvula, gratulacje Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka
Krótka relacja: rozwarcie na dwa palce, masaż szyjki zrobiony, Olek waży 3750g, wody w normie, łożysko się starzeje, KTG w czwartek.
No i tyle :-)
Liczę, że po masażu coś się w nocy ruszy
Do rozpakowania pozostało nam jeszcze ponad 30 Lasek :-) Nawet połowa jeszcze się nie rozpakowała. Spokojnie
No i tyle :-)
Liczę, że po masażu coś się w nocy ruszy
Gratulacje!Wiem ze juz się tutaj wieki nie odzywałam no ale miałam swoje powody. Dzisiaj o 5.30 przyszedł na świat Ksawery sn 3950g i 52cm
Super!!! Z cicha nas wzięłaś A jak ma na imię? No i CC czy SN? Ty chyba miałaś na dzisiaj zaplanowane CC? Wszystko się udalo? Pisz :-)Hej. Dziś o10.34 na świecie pojawił się mój drugi SYN 3520g 57 cm.
Ja mam termin na jutroKtos sie jutro rozpakowuje?
Do rozpakowania pozostało nam jeszcze ponad 30 Lasek :-) Nawet połowa jeszcze się nie rozpakowała. Spokojnie
reklama
Jeszcze zapomniałam dopisać:
Chybra - ja pamiętam, jakich Ty masz sąsiadów :-) To mi utkwiło w pamięci, ale pytanie, czy jeszcze czegoś nie możecie wspólnie z innymi sąsiadami zrobić? Straż miejska? Cokolwiek?
Kamila - a gdzie Twój facet jest? Niech wykopie dziury na te tuje... Ty się za to nie łap w ogóle.
Chybra - ja pamiętam, jakich Ty masz sąsiadów :-) To mi utkwiło w pamięci, ale pytanie, czy jeszcze czegoś nie możecie wspólnie z innymi sąsiadami zrobić? Straż miejska? Cokolwiek?
Kamila - a gdzie Twój facet jest? Niech wykopie dziury na te tuje... Ty się za to nie łap w ogóle.
Podziel się: