reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Wirginia, Doris moje Gratulacje :)

Wirginia jak będziesz.miała chwilę to napisz jak tam u ciebie poród przebiegał

Dream jak tam po wizycie?

Wirginia, doris , evula gratulacje.

Ja w nocy mialam lekkie skurcze ktore same przeszly pewnie jakies przepowiadacze nie wiem, bo w 1 ciazy to mialam z kregoslupa wiec bylo inaczej

Jutro kontrola ale tylko z polozna wiec bez usg szkoda, bo chcialam wiedzuec ile Sara przytyla bo caly czas byla mniejsza a w 35 tc miala 2385 ehh no coz wazne ze bedzie ktg i badanie szyjki bo jestem Ciekawa jak sie sprawa ma :)

Ktos sie jutro rozpakowuje? Jakies terminy na jutro albo ten tydz.
Ciekawe ile nas zostalo jeszcze w dwu paku pewnie juz nas malo zostalo :)
Zazdroszcze tak pozytywnie mamusumia ze tula juz swoje maluszki ajjj

Kitek i jak masz skurcze?

Ja dalej walczę Z przeziębienie synka wczoraj o 22 miał 40 st. Na szczęście czopek z paracetamolem pomógł i dzisiaj już rozrabia więc zdrowie wraca :)
Miłego wieczoru...

Kornelcia, jak rozrabia to choróbsko odpuściło :)

Kitku i jak u Ciebie rozkręca się?

Spokojnie Laski, opanowałam sytuację... Już lepiej. Może to podświadomość :p Tyle dziś rozpakowanych Mam,że mnie też się chce już rozwiązać tą ciążę.

W nocy łapią mnie skurcze i to calkiem konkretne z krzyza ale w dzień znowu wycisza się wszystko. Jutro wizyta u ginka zobaczymy co powie.

Za to ja tylko wieczorami miałam dotychczas "bóle miesiączkowe", a w nicy tylko "przerwa na siku". Za to po dzisiejszym popołudniu to boję się iść spać.
&&& za wizytę!

Hej. Dziś o10.34 na świecie pojawił się mój drugi SYN 3520g 57 cm.
Gratki dla pozostałych dziś rozpakowanych.

Evvula, gratulacje :) Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka :)

Krótka relacja: rozwarcie na dwa palce, masaż szyjki zrobiony, Olek waży 3750g, wody w normie, łożysko się starzeje, KTG w czwartek.
No i tyle :-)
Liczę, że po masażu coś się w nocy ruszy :-D

Wiem ze juz się tutaj wieki nie odzywałam no ale miałam swoje powody. Dzisiaj o 5.30 przyszedł na świat Ksawery sn 3950g i 52cm :)
Gratulacje!

Hej. Dziś o10.34 na świecie pojawił się mój drugi SYN 3520g 57 cm.
Super!!! Z cicha nas wzięłaś :) A jak ma na imię? No i CC czy SN? Ty chyba miałaś na dzisiaj zaplanowane CC? Wszystko się udalo? Pisz :-)

Ktos sie jutro rozpakowuje?
Ja mam termin na jutro :-D

Do rozpakowania pozostało nam jeszcze ponad 30 Lasek :-) Nawet połowa jeszcze się nie rozpakowała. Spokojnie :-D

reklama
Jeszcze zapomniałam dopisać:

Chybra - ja pamiętam, jakich Ty masz sąsiadów :-) To mi utkwiło w pamięci, ale pytanie, czy jeszcze czegoś nie możecie wspólnie z innymi sąsiadami zrobić? Straż miejska? Cokolwiek?

Kamila - a gdzie Twój facet jest? Niech wykopie dziury na te tuje... Ty się za to nie łap w ogóle.

Do góry