reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Doris gratulacje :) duzy chłopak :) aty jak sie czujesz?

Co do tuj to przywiozl je kurier tata zamowil przez neta. A ze mieszka paredziesiat tys km stad to ich nie posadzi :/ Filip moj zatachal je za dom niech czekaja az M bedzie mial wolne.

Chybra wspolczuje sasiadow

reklama
Doris gratuluję dużego synka.Trzymajcie się zdrowo.

Cóż za dzień. Poszłam na zakupy. Kupiłam co nieco. Słabo mi się zrobiło. Ledwo doszłam do domu. A wejscie po schodach to była wspinaczka życia. Nie umiałam złapać tchu. Krecilo mi się w głowie. Po pół godziny lezenia przeszlo. Dziwne są takie stany . mam tak ostatnio codziennie. :-(

Teraz siedzę na basenie i czekam aż najmlodszy się popluska. Stwierdzili u niego krzywy kręgosłup no i musi chodzić.

Kamila to Wam tata życie umilił tymi tujami.

Chybra beznadziejna sprawa z tymi sąsiadami. Domyslam się co musisz przeżywać: -(

Jak tam która juz tuli swoje malenstwo :)

Ja to zaraz usiade i bede plakac :( znowu dostalam 30 tuj do posadzenia od taty :/ stoja przed płotem na palecie niech je ktos ukradnie. Tak czeka mnie wykopanie 30 dolkow w 9 miesiacu ciazy :/ drzewa maja po 1, 5m
No bo ja przeciez dam radę :/ chyba na porodowke zdazyc

Niech czekają, A Ty Kamila nawet na nie nie patrz!

Alex przyszedł na świat o 10:45, cc, 3720 g, 56 cm :-)

Doris, one more... GRATKI :)

Aaa..... za 3 godziny wizyta u gina!!! Może coś ustalimy, do cholery...

&&& za wizytę :) daj znać co i jak :)

Ja dziś zwijam się z bólu... jak nie brzuch to krzyże i miednica :|((( Wzięłam nospę i magnez... zaraz zataszczę się pod prysznic.

Morgana, Doris, Wirginia GRATULACJE!!!

Kamila tak jak dziewczyny piszą odpuść sobie te tuje, no chyba ze chcesz przyspieszyć poród :)

Xmam będzie dobrze zobaczysz mały niedługo zacznie przybierać.:)

Kitek i jak masz skurcze?

Dream &&& za wizytę, oby wreszcie się rozkrecilo:) koniec tego dobrego na porodowke!!!

Chybra To Ci się trafiło sąsiedztwo współczuję :(

Ja dalej walczę Z przeziębienie synka wczoraj o 22 miał 40 st. Na szczęście czopek z paracetamolem pomógł i dzisiaj już rozrabia więc zdrowie wraca :)
Miłego wieczoru...

Wirginia gratuluję! Duży chłopak ;-)

Dreamgirl to trzymam kciuki zebys na porodowke trafila &&&

Chybryda współczuję, patowa sytuacja :/

Kamila widze ze wierzą w twoje sily :-)

Katjana na koncowce to juz chyba normalne ze takie akcje nas spotykają. Mam podobnie raz mi ciezko do przedszkola 5min drogi podejść a innym razem latam pare godzin po mieście i nic.

Nastroj u mnie lepszy. Chyba musialam choć raz porządnie wyłożyć sie emocjonalnie w tej ciąży a nie caly czas starac sie wszystko ogarniac. Dzisiaj juz mi przeszło to i dopakowalam pare rzeczy, z corcia pojechalysmy do miasya na obiad, do biblioteki i urzedu. Pyszne ciasto zjadlysmy a teraz na akrobatyce szaleja a ja yroche poplotkowalam. Tylko nadal cieta do mojego ślubnego jestem, niech nie ma tak za latwo ;)
W nocy łapią mnie skurcze i to calkiem konkretne z krzyza ale w dzień znowu wycisza się wszystko. Jutro wizyta u ginka zobaczymy co powie.

reklama
Do góry