reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Larcia zazdrosna jest, przychodzi do mnie przytula się I całuje ale Nelke ignoruje uparcie. Udaje ze jej nie ma a jak ją próbuję przesunąć do niej albo dać na ręce to się odsuwa. Chyba myśli że jak zaprzeczy jej istnieniu to Nelka zniknie.
Mama jutro wraca do Polski !!!!!! Yeeeeeey!!!!!! Odciagam mleko i flaszke otworzę ;)

reklama
Xmam- i nareszcie się doczekałaś, widać, że synuś pokaźny jak córy, coś pięknego, gratki :-D Mam bardzo podobne pajace ;-)

My załatwiliśmy kupę rzeczy, także zadowoleni jesteśmy, łóżko już w pełni gotowe dla Kacperka stoi z pościelą, baldachimem i przewijakiem, a do tego tata zrobił nam niespodziankę i wózek kupił. Jestem przeeeezadowolona i jeszcze ta pogoda :-) Po obiedzie się przeszliśmy, ale szczerze mówiąc chodziłam bardzo powolutku, bo kłuło i kłuje :-p Czuję w kościach, że to już niedługo, a moja zmora czyli noc nadchodzi.

Dbdg na twoim miejscu to ja bym tylko przypilnowala żeby M uznał ojcostwo. A potem możesz go pogonic w sina dal ;) poczekaj sobie do porodu spokojnie, nawet mu awantury nie tyraj bo to nie ma sensu. Zlej gościa niech lata na balety a potem wystawisz mu fakturę I pójdziesz w swoja stronę. Ja bym tak zrobiła m

Juz uznał dawno, wiec luzik. Olewam, szkoda moich nerwów. Podobno rozbijam rodzine z byle powodu... [emoji3]

Xmama jeszcze raz wielkie gratki!!! Słodziak!

Hej,
Gratulacje dla kolejnych szczęśliwych mamuś :D Zdrówka i cudownego dzieciństwa dla waszych maluszków.

Moja prawa ręka już do niczego się nie nadaje :( Spuchnięta i wiecznie zcierpnięta :( Byle do porodu bo idzie z tym zwariować :(

Cześć.

Mrowka niezla impreza :) fajnie ze masz sąsiadke z maleństwem będzie z kim chodzic na spacery i dzielić się problemami i doświadczeniem.

Dbdg trudno mi sie wypowiedziec bo nie znam calosci waszego związku ale odpowiedzialny to ten facet nie jest :/ zrob tak zeby bylo najlepiej dla Ciebie i malej. Powodzenia.

Paulka ale pieknie poszla waga w dol.

Dreamgirl a mówiłaś mu ze takie błahe komentarze Cie tylko drażnią zamias wspierac? Znając facetów to on pewnie jest przekonany ze bardzo Ci pomaga tym gadaniem ;)

Eli fajnie Ci z tymi dzieciakami jeden juz calkowicie dorosly czlowiek i mala kruszynka świetnie. Powodzenia dla syna na prawku.

Xmamuska gratuluje! Piekny i dorodny Bartuś :D ty tez trzymaj sie i dochodz do siebie szybciutko.

Paulinka gratuluje! Duzo zdrowka dla Ciebie i calej rodzinki!

Dzisiaj mam termin a tu cisza. Obie corcie przenosilam 7 i 11 dni, jak widac brat nie chce odstawac od sióstr. Mam tylko nadzieję ze nie planuje ich przebić.

reklama
Moja prawa ręka już do niczego się nie nadaje :( Spuchnięta i wiecznie zcierpnięta :( Byle do porodu bo idzie z tym zwariować :(
Łączę się w bólu...

Dreamgirl a mówiłaś mu ze takie błahe komentarze Cie tylko drażnią zamias wspierac? Znając facetów to on pewnie jest przekonany ze bardzo Ci pomaga tym gadaniem ;)
Oczywiście, że mówiłam. Jak do ściany.

Do góry