kamila1982
Fanka BB :)
A my jutro dopiero ostatnie usg, 4 tygodnie do terminu, jak nic bede ostatnia no ale coz poradze ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie jeszcze nie wiadomo :-) moja koleżanka co miała termin na 20.10 wczoraj urodziła, a ja sobie w dwupaku dalej czekam do 14.10 a kto wie może i dłużejA my jutro dopiero ostatnie usg, 4 tygodnie do terminu, jak nic bede ostatnia no ale coz poradze ;-)
Superek!!!My od dziś całą rodzinką jesteśmy w domku ;-))
A my jutro dopiero ostatnie usg, 4 tygodnie do terminu, jak nic bede ostatnia no ale coz poradze ;-)
O, też miałam już to wcześniej...Ale ryk został do teraz. No w sensie dzisiaj to może nie ryksiałam, ale wczoraj to tak... Ja się boję, że nie pokocham, bo mam już córkę i jak ja to podzielę, a nie chcę aby poczuła się mniej ważna, a też nie chcę aby nowa dzidziunia była niekochana. Sporo głupich myśli. Przede wszystkim jednak mam już dość. Serdecznie. A tu ani drgnie. I co - i nic. Pogodziłam się już...Ja mam na 30.10. ale juz dzis mam dosyc, strasznie sie czuje, rycze, wogole boje sie ze nie pokocham tego malego, boje sie strasznie porodu, bolu i wogole wszystkiego chyba zaczynam swirowac na dodatek mam cisnienie 110/39 puls105 ledwo zyje
Ło matko takie cisnienie ja to chyba bym już na ziemi z nim leżała.Ja mam na 30.10. ale juz dzis mam dosyc, strasznie sie czuje, rycze, wogole boje sie ze nie pokocham tego malego, boje sie strasznie porodu, bolu i wogole wszystkiego chyba zaczynam swirowac na dodatek mam cisnienie 110/39 puls105 ledwo zyje