doris33
Fanka BB :)
Doris- przeginka za przeginką....ilość Cc u kobiety nie detrminuje liczba ogólna choć wraz z ilością wzrasta ryzyko ale jest to kwestia indywidualna wiele czynników się na nią składa niech się szacowna doktórka buja dokształcić....
Chcę Wam powiedzieć że wreszcie wypoczywam i mogę pocieszyć się/ ponarzekać ciążą rychło w czas co . Ale dobre i to.
Została kanapa którą w ratach poprawia patałach tapicer, oprawa luxferów w łazience, dokończenie 3d ścianki bo płytek zbrakło trza było sprowadzać i ciąć w salonie i front w kuchni ktòry nie dojechał...a no i rzeczona szafa czyli dzrzwi Pan stolarz miga się szpitalem....
Ach jadę zara na relax!
Miłego dnia laseszki!
Zobacz załącznik 712913
Buba ona jest chyba super wykształcona bo po samym badaniu brzucha powiedziała, że to będzie duże dziecko! Kurde mogłam iść do niej i tyle na USG zaoszczędzić
Czy ktoś już mówił do Ciebie terminator? :-)) ja wiem, że to mało subtelnie ale pasuje jak ulał podziw!
U mnie jak co rano bitwa o ubranie, mycie, jedzenie i w miarę wczesne wyjście stoczona. Ja dzisiaj zarządzałam z łóżka a czynnie włączyłam się dopiero przy kucykach ;-) z mojej obserwacji wynika, że ile by mężczyzna nie dostał instrukcji to i tak trzeba jednym okiem patrzeć ale miło, że w ogóle udało mi się dzisiaj wyrzucić Ukraińca z łóżka pół godziny wcześniej ;-)
No i co chciałam? Nie pamiętam. Będę na bieżąco odpisywać.
Aha, Colly jesteście już w domu?