reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Oczywiscie mówiła o podwiązaniu jajowodów a nie jajników :p

Dolga no właśnie juz nie planowałam iść do mojego prywatnie tym bardziej, że w czwartek w szpitalu mam ktg, usg i kolejną konsultację w związku z cc. Może wtedy mnie zbadają?? Mnie najbardziej zszokował ten tekst o podwiązaniu, jakbym miała już co najmniej z 5 dzieci...

reklama
Hej dziewczyny ależ ciężko wszystko nadrobić.
Xmama padłam po historii z telefonem.
I to mnie utwierdza, ze dobrze zrobiłam- od dzisiaj już autem nie jeżdżę- jako kierowca.

Evula oby jednak było po Twojej myśli- ale w sumie grunt by maleństwo było zdrowe.

Doris porażka z tym lekarzem.

U mnie po wizycie nadal dziewczynka, ale za to urosła 3100 :-) i doktor zezwolił na poród ;-) ale może niech Niuńka do terminu doczeka.

Buba - coś się kroiło, ale się wykroiło, uspokoiło :-p Ciekawe co przyniesie noc. Póki co również sobie na jutro zamówiłam odświeżenie :-) Myślałam o piątku, ale mama jak zobaczyła, że już coś mi się zaczyna to zamówiła mnie na jutro. I tym właśnie sposobem poprawił mi się humor, niech młody jeszcze chwilę poczeka :-D

Doris - no co za świnia :baffled: Ja pierdziele, i dlatego nie chodzę na NFZ, nie raz się przejechałam na ginekologu u mnie, ale takie doświadczenia też ponoć potrzebne są, załatwiłaś co miałaś załatwić i lej na nią :-p A o tym podwiązaniu to chyba do jakiś patoli powinna mówić co dzieci narobią tylko i na socjale liczą, a wiesz, na takową nie wyglądasz :-p

A ja nadal dobrze się czuję za kierownicą. Jak tak dalej pójdzie to sama się na poród zawiozę te 50 km [emoji41] Dzisiaj byłam na konsultacji z anestezjologiem. 8 mam się stawić w szpitalu. Zaczynam się bać. Nigdy w szpitalu nie byłam. [emoji33]

Doris, no co za lekarze, ja pierdzielę. Jak mogła Cię nie zbadać...

Xmama, wygrałaś dzisiaj! Hahaha! [emoji23]

Malinko, skoro nie idzie tego pomylić to mi raczej nie odszedł, bo ja pewności nie mam...

Julisia, zasłużyłaś na relaks. Ja się na przyszły wtorek umówiłam na uzupełnienie rzęs- mam nadzieje, że nie będę musiała odwoływać ;)

Doris niezła akcja z pania doktorka :/
Ja ogolnie po wizycie u gina lekko zalamana :( babel moj troche maly niby 2400 ale za dwa tyg kontrolne usg ile przybierze ja w stresie choc lekarz uspokaja jak nic sie nie ruszy to jak to stwierdził- rozwiążemy ciążę

Ot i tyle chce mi sie wyc wlasnie oddalam klucze dla lokatorow po całym dniu szorowania i pucowania. Mam nadzieje ze beda dbać o moje gniazdko :(

dbdg to my na szczęście dekoracji z imieniem nie mamy, wózek też różowy nie jest, ale kocyk folkowy znaczy w piękne kwiaty zakupiony, dwa kombinezony w jasnym różu też, nie wspomnę o śpiochach, bodziakach i pajacach typowo dziewczęcych. Na szczęście po pierworodnym ciuchy do rozmiaru 128 typowo chłopięce. Postanowiłam że już nic nie kupuję a wczoraj miałam zamówić otulaczek różowo- czarny ale coś mnie powstrzymało.

Ania_kropla też słyszałam o takich przypadkach. Znajoma jakieś 3 lata temu też przez 8 miesięcy żyła w przeświadczeniu że będzie dziewczynka a w 9 okazało się że chłopiec.

Dremgirl, Buba dzięki, przydadzą się.

Eli mój syn jak wrócił w niedzielę z turnieju (nie widział mnie od piątku, ale codziennie gadał ze mną przez tel) też pytał nie urodziłaś?

Doris ale bezczelna pani doktor.

Doris masakra. Co za lekarka, ale ważne że załatwiłaś zwolnienie.

Jestem zła na męża. Powiedział mi, że zrezygnuje z tej delegacji w Sieradzu w przyszłym tygodniu, a dzisiaj mówi, że pojedzie i, że mam wytrzymać do 10.10 jak mi lekarka kazała. I pyta się mnie czy on musi być przy porodzie. Jestem zawiedziona. On nie wie chyba w jakim mnie tu stresie zostawi. Nie dość, że będę bez auta to jeszcze z dwójką dzieci. Jak się zacznie coś w nocy to trochę potrwa zanim załatwię kogoś do Ciebie i transport do Oławy. Ni wyobrażam sobie tego.

Heloł laseczki jak tak was czytam co sie dzieje przez jeden dzien u Was to mozna sie niezle posmiac ;-)
xmam- Ciebie nikt nie pobije hahaha

Co do plci tez ostatnio sie mojej gin pytalam czy Aleks jest nadal chlopcem powiedziala ze na 300% no zobaczymy, moja kumpela miala miec Kacperka i jak urodzila spytala sie poloznej "zdrowy?" a polozna "zdrowa" a ona na to "jak to to dzuewczynka?"a polozna " no tak niech Pani spojrzy jeszxze nie odcielismy pepowiny" to dopiero mozna dostac na łeb i Kacperk stal sie Zuzia :-)

reklama
Do góry