reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Julisia, relaksuj się póki możesz... Narobiłaś mi smaka, chyba też "zadbam" o siebie w wersji LUX przed porodem :)

Doris, no co za bencwał z tego lekarza... pójdziesz do prywatnego po L4 czy uda Ci się tego matoła z NFZ-tu jakoś ustrzelić?

Jestem po wizycie. 3cm rowarcia i szyjka zgładzona. Czekać na regularne skurcze i na szpital. Skurcze mam cały czas ale z co pół godziny.. mąż w pracy musimy doczekać do wieczora bynajmniej. Zobaczmy może mnie wziąść w każdej chwili. W pierwszej ciąży miałam 2cm jak się dostałam do szpitala a po 2 godz już było pełne..

ewula :-) Hahaha, aż zawołałam mojego M. aby sobie przeczytał Twój post :-D
Pytam go co jak Olek będzie dziewczynką? Chwila zastanowienia i padła odpowiedź "zaniesiemy wszystkie chłopięce rzeczy do gina i niech nam wymieni, o!" Ja tam trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie Ewcia :-) Za kilka dni już się to okaże :-)

Xmam, "pojebie rozmawiasz ze mną" - tekst miesiąca!!!!! Jednak jesteście wszystkie zajebiste laseczki :-D

Doris, fajowy lekarz. Zgłoś to do NFZ, napisz skargę. A nie że w końcówce ciąży zapie.rdalasz a ten patałach sobie wcześniej wychodzi. Co za zrąbany kraj!!!!

Chybra, ale Cię przeczyszcza, czyżby to już? Nie bój się nocy, patrz na to optymistycznie. Są tu dziewczyny co już by chciały rodzić i nic się nie dzieje... Maluszek Ci wszystko wynagrodzi :-)

Igem to super. Trzymam kciuki za szybki przebieg porodu. I oczywiście żeby wzięło Cię wieczorem jak sobie tego życzysz.

Mój jutro jedzie na delegacje i to do soboty. Trochę się boję. Zresztą teraz codziennie w nocy jak wstaje na siku boję się, że mi wody odejdą. Jakoś zaczynam już panikować. A czasem się zastanawiam czy lekarka nie przesadziła. Bo mimo rozwarcia mówiła, że szyjka jeszcze długa. Może nie powinnam tak panikować i może mogłabym jednak chodzić na spacery. Chociaż dzieci prowadzić i odbierać z przedszkola.

reklama
Mój jutro jedzie na delegacje i to do soboty. Trochę się boję. Zresztą teraz codziennie w nocy jak wstaje na siku boję się, że mi wody odejdą. Jakoś zaczynam już panikować. A czasem się zastanawiam czy lekarka nie przesadziła. Bo mimo rozwarcia mówiła, że szyjka jeszcze długa. Może nie powinnam tak panikować i może mogłabym jednak chodzić na spacery. Chociaż dzieci prowadzić i odbierać z przedszkola.
A jakie rozwarcie Ci stwierdziła?

Do góry