reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Igem ooo powodzenia, może już jutro zobaczysz swój skarb :)

Mroowkaa jak tam olusia reaguje na młodego?

Dream ahaha to mnie rozbawil twój :d

Kasik a ja się jeszcze nie zastanawiałam, ciekqwe jaka będzie pogoda

Yustyna nie denerwuj się :) Ja w tym tyg też nic nie czułam. Miesiąc jest długi i jedne mają termin na początek inne na koniec października :) a niektóre się strasznie spieszą hehe

Julisia, relaksuj się póki możesz... Narobiłaś mi smaka, chyba też "zadbam" o siebie w wersji LUX przed porodem :)

Doris, no co za bencwał z tego lekarza... pójdziesz do prywatnego po L4 czy uda Ci się tego matoła z NFZ-tu jakoś ustrzelić?

ewula :-) Hahaha, aż zawołałam mojego M. aby sobie przeczytał Twój post :-D
Pytam go co jak Olek będzie dziewczynką? Chwila zastanowienia i padła odpowiedź "zaniesiemy wszystkie chłopięce rzeczy do gina i niech nam wymieni, o!" Ja tam trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie Ewcia :-) Za kilka dni już się to okaże :-)

Xmam, "pojebie rozmawiasz ze mną" - tekst miesiąca!!!!! Jednak jesteście wszystkie zajebiste laseczki :-D

Doris, fajowy lekarz. Zgłoś to do NFZ, napisz skargę. A nie że w końcówce ciąży zapie.rdalasz a ten patałach sobie wcześniej wychodzi. Co za zrąbany kraj!!!!

Chybra, ale Cię przeczyszcza, czyżby to już? Nie bój się nocy, patrz na to optymistycznie. Są tu dziewczyny co już by chciały rodzić i nic się nie dzieje... Maluszek Ci wszystko wynagrodzi :-)

Kitek idę zaraz na NFZ do przychodni obok mnie. I niech mi odmówią przyjęcia to już nie ręczę za siebie.

Dream chcieliśmy złożyć skargę bo V był wkurzony na maxa a ja się aż popłakałam z bezsilności ale kierownik przychodni na urlopie do 2 października a księgi skarg i wniosków pani z recepcji nie mogła znaleźć...

Czello laleczki,

Ewulla- no jacież ależ akcja, może się zamotał, no wierzyć się nie chce. Trzymam kciuki za córkę.

Doris- załamka....PL i NFZ rządzą....

Chybra-czy to już cosik się kroi???

Dream- jak u Ciebie?

Julisia - idziemy łeb w łeb ;) remont, przeprowadzka a teraz spa. Ja mam jutro :) należy mi się po tej zapince a co :)

No to byłam. Pani doktor PRAWIE mi odmówiła bo za późno przyszłam (byłam o 17:20 a ona do 18:30 przyjmuje) bo akurat DZISIAJ musi wyjść o 18!! A ma jeszcze dwie pacjentki!!! A ze mną to nie tak prosto, bo trzeba mnie zważyć, zmierzyć ciśnienie, posłuchać tętna... no ale ok, zlitowała się. Przepytała, posłuchała tętna, dała zwolnienie i bez badania na samolocie (bo przecież nie ma czasu) odesłała do domu. Ostatnie badanie na samolocie miałam 15 września i nic nie wiem od tamtej pory. W trakcie jak pani doktor wypisywała mi zwolnienie to powtarzała wciąż, że wszystko na raz, że ona nie ma czasu, itd... aha, no i najważniejsze, po "przesłuchaniu" powiedziała do mnie: no nie wiem, nie sobie może pani jajniki podwiąże bo kto to widział, tyle cesarek, jedna, druga teraz trzecia i w końcu będzie nieszczęście. Macica to jak materiał proszę pani, no ile razy można go zszyc?? No i to by było na tyle :-D uroczo prawda?

reklama
Doris nie no nie wierzę w to co czytam, toć ci lekarze są jacyś pomyleni. A ch yba chodzisz też prywatnie, masz jakas wizytę jeszcze?

Do góry